נק' מוניטין:
39
- 94
- 17
מה אומרים יקרה מתישהו בארץ שלנו
האם אתם תומכים כן לא למה
האם אתם תומכים כן לא למה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איכס סמ1לנילא יודע אם יקרה
לא אכפת לי אם יקרה
אבל אם יקרה מקווה שידפקו על זה מיסים כבדים
👹איכס סמ1לני
תהיה בטוח שגם עם מס זה יהיה יותר זול מהיום כי תהיה תחרות לגיטימית, גם הרווחת מסים, גם הורדת פשיעה, גם הורדת שימוש במלא תרופות וגם הורדת מחיר למי שרק רוצה להתמסטל.איכס סמ1לני
האמת שהמחירים בטלגראס תחרותיים מאוד.תהיה בטוח שגם עם מס זה יהיה יותר זול מהיום כי תהיה תחרות לגיטימית, גם הרווחת מסים, גם הורדת פשיעה, גם הורדת שימוש במלא תרופות וגם הורדת מחיר למי שרק רוצה להתמסטל.
לדעתי אחוז הסטלנים במכללות שמספרים בגאווה בדשא כמה הם מעשנים גם יירד כי מ"טאבו" זה יהפוך למשהו נורמטיבי פחות "מגניב"
100 לגרם כבדמה זה משנה? אנשים שמים ז*ן לאף אחד כבר לא אכפת. כולם מעשנים איפה שבא להם וכמה שבא להם.
האמת שהמחירים בטלגראס תחרותיים מאוד.
הכל לפי 100, לא יודע על איזה תחרות אתם מדברים. אולי במרכז זה אחרתזה לא משנה, עם כל הטלגראס יש חתיכת תחרות בלי שום דרך אמיתית לאכוף את זה, בתא אנשים מעשנים ברחוב ולא אפשרי לא למצוא לפחות כמה גוינטים בבר באזור
אני לא בטוח שמותר לציין מחירים פה אז רק אגיד שהמחיר ירד ...הכל לפי 100, לא יודע על איזה תחרות אתם מדברים. אולי במרכז זה אחרת
לכאורהאני לא בטוח שמותר לציין מחירים פה אז רק אגיד שהמחיר ירד ...
🤣לכאורה
זה אכפת אחי כי המחירים פה לעומת ארצות הברית או מקומות שיש בהם ליגליזציה זה עולם ומלואו וגם הבעיה פה זה האיכות היא סבירה מאוד לעומת חול אי אפשר למצוא פה משהו ממש איכותי כי אי אפשר להקים חממה באמצע שום מקום בלי שמשטרה תתפוס ורוב הסיכויים שמה שקונים זה מעזה או מהשטחיםמה זה משנה? אנשים שמים ז*ן לאף אחד כבר לא אכפת. כולם מעשנים איפה שבא להם וכמה שבא להם.
זה אכפת אחי כי המחירים פה לעומת ארצות הברית או מקומות שיש בהם ליגליזציה זה עולם ומלואו וגם הבעיה פה זה האיכות היא סבירה מאוד לעומת חול אי אפשר למצוא פה משהו ממש איכותי כי אי אפשר להקים חממה באמצע שום מקום בלי שמשטרה תתפוס ורוב הסיכויים שמה שקונים זה מעזה או מהשטחים
נשמע מוזרחברים בארץ כבר קונים בקרוב ל10 דולר לגרם שזה המחירים פה בארצות הברית.
לגביי האיכות, הם אומרים שזה מצויין.
הם קונים הרבה ומחלקים, אבל כן... גם אני התפלאתינשמע מוזר