הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליגליזציה

זה אכפת אחי כי המחירים פה לעומת ארצות הברית או מקומות שיש בהם ליגליזציה זה עולם ומלואו וגם הבעיה פה זה האיכות היא סבירה מאוד לעומת חול אי אפשר למצוא פה משהו ממש איכותי כי אי אפשר להקים חממה באמצע שום מקום בלי שמשטרה תתפוס ורוב הסיכויים שמה שקונים זה מעזה או מהשטחים

לא כולם מוכרים ב100. צריך לדעת ממי לקנות.

נערך לאחרונה:
לדעתי הפופולריות של גראס בארץ היא בהחלט יוצאת דופן, החופשיות שאנשים מעשנים, כמה שזה מקובל חברתית יחסית ואף אחד לא פוחד ממשטרה / מעביד וכו׳ זה לא משהו שנתקלים בו הרבה במדינות שזה לא חוקי.

לא יודע אם זה יקרה בזמן הקרוב אבל זה בהחלט יקרה. עניין של זמן ככל שיש יותר מדינות מערביות שעושות לגליזציה ככה פוליטיקאים ירגישו יותר בנוח להעביר את זה.

כאן באוסטרליה זה לא חוקי, המחירים ברצפה (לדעתי) 3.5 גרם ב50$ אוסטרלי (135 שח) והאיכות פסיכית. למרות זאת, הרבה מסתכלים על זה עקום וזה לא משהו שאתה מרגיש בנוח לספר לקולגות שלך, בדייט ראשון וכו׳. כמות האנשים שראיתי שמעשנים ירוק היא אחוז מאוד קטן לעומת הארץ שרואים ברחוב, בברים, בסוף משמרת וכו׳.

לדעתי הפופולריות של גראס בארץ היא בהחלט יוצאת דופן, החופשיות שאנשים מעשנים, כמה שזה מקובל חברתית יחסית ואף אחד לא פוחד ממשטרה / מעביד וכו׳ זה לא משהו שנתקלים בו הרבה במדינות שזה לא חוקי.

לא יודע אם זה יקרה בזמן הקרוב אבל זה בהחלט יקרה. עניין של זמן ככל שיש יותר מדינות מערביות שעושות לגליזציה ככה פוליטיקאים ירגישו יותר בנוח להעביר את זה.

כאן באוסטרליה זה לא חוקי, המחירים ברצפה (לדעתי) 3.5 גרם ב50$ אוסטרלי (135 שח) והאיכות פסיכית. למרות זאת, הרבה מסתכלים על זה עקום וזה לא משהו שאתה מרגיש בנוח לספר לקולגות שלך, בדייט ראשון וכו׳. כמות האנשים שראיתי שמעשנים ירוק היא אחוז מאוד קטן לעומת הארץ שרואים ברחוב, בברים, בסוף משמרת וכו׳.
כי האוסטרלים פשוט אלכוהליסטים, לא צריכים וויד כששותים 4 ליטר בירה

את האמת זה ממש נכון. 90% מהאוסטרלים עונים להגדרה של אלכוהוליסטים פחות או יותר.
כשהייתי באוקטוברפסט עם @obzion פגשנו חבורת אוסטרלים שיצאו איתנו בבוקר לפסטיבל, אנחנו שתינו ליטר של 9% אלכוהול והלכנו לשכב בחדר.נכשחזרנט בהנגובר הן עוד היו שם ושתו, השעה היתה 18:00 כבר...

כשהייתי באוקטוברפסט עם @obzion פגשנו חבורת אוסטרלים שיצאו איתנו בבוקר לפסטיבל, אנחנו שתינו ליטר של 9% אלכוהול והלכנו לשכב בחדר.נכשחזרנט בהנגובר הן עוד היו שם ושתו, השעה היתה 18:00 כבר...
זה הבדל ענק בתרבות השתיה שאני אישית לא יכול להסתגל אליו.

זה נשמע הזוי ואולי בגלל שהם בחופשה, אבל גם ברגיל מתחילים לשתות מוקדם ומסיימים בלילה. תלוי כמובן אם זה יום עבודה וכו׳.

אני אישית לא מסוגל לשתות לאורך ככ הרבה זמן, זה נהיה סבל.

האמת, אף אחד לא יקנה אם תיהיה לגליזציה, במדינות שזה חוקי בהם גרם עולה 30-40 ש"ח חומר שעבר גידול נכון
זה גם מה שעולה עכשיו בארץ למי שיודע מאיפה להתארגן
ובגלל שכולם פה "יהודים" מי שירצה פשוט יגדל, 5 זרעים אוטומטיים עולים 20 יורו, עציץ אחד מניב 100 גרם נקי ב60 יום
ויולה 😉

ובגלל שכולם פה "יהודים" מי שירצה פשוט יגדל, 5 זרעים אוטומטיים עולים 20 יורו, עציץ אחד מניב 100 גרם נקי ב60 יום
ויולה 😉
וואלה אחי צודק,איזה קל זה לעשות כסף,אתה פשוט בא שודד בנק , 10 מיליון שקל
ויולה:79nb:

וואלה אחי צודק,איזה קל זה לעשות כסף,אתה פשוט בא שודד בנק , 10 מיליון שקל
ויולה:79nb:

איפה קראת שאמרתי לעשות כסף
אמרתי שלא באמת צריך לגליזציה כדי לעשן, אנשים קונים ומעשנים בלי פחד גם עכשיו
אבל לגדל זה היתרון האמיתי של הלגליזציה...

איפה קראת שאמרתי לעשות כסף
אמרתי שלא באמת צריך לגליזציה כדי לעשן, אנשים קונים ומעשנים בלי פחד גם עכשיו
אבל לגדל זה היתרון האמיתי של הלגליזציה...

אני מניח שלא היית בסיאטל או קולורדו, אבל ליגליזציה זה עולם אחר וזה לא רק העניין של ׳לעשן בלי פחד׳
זה בעיקר הפיקוח על מה שאתה מעשן, הקלות והחוויה של הקניה.
תחשוב שפעם אלכוהול לא היה חוקי, היית יכול להשיג רק וודקה אלסקה או וודקה אבסולוט(לדוגמא) וגם אז לא היית יודע אם זאת באמת הוודקה שאתה מקבל.
היום, אתה נכנס לחנות משקאות ובוחר בין מליוני סוגים של וודקה, פרימיום, לא פרימיום, אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל ויש חברה שעומדת מאחורי המוצר שלה.
לגביי המחירים, בסיאטל האונס (28 גרם) אפשר להשיג גם ב60-70 דולר, תמצא לי דילר שמשיג לך כאלו מחירים.

אני מניח שלא היית בסיאטל או קולורדו, אבל ליגליזציה זה עולם אחר וזה לא רק העניין של ׳לעשן בלי פחד׳
זה בעיקר הפיקוח על מה שאתה מעשן, הקלות והחוויה של הקניה.
תחשוב שפעם אלכוהול לא היה חוקי, היית יכול להשיג רק וודקה אלסקה או וודקה אבסולוט(לדוגמא) וגם אז לא היית יודע אם זאת באמת הוודקה שאתה מקבל.
היום, אתה נכנס לחנות משקאות ובוחר בין מליוני סוגים של וודקה, פרימיום, לא פרימיום, אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל ויש חברה שעומדת מאחורי המוצר שלה.
לגביי המחירים, בסיאטל האונס (28 גרם) אפשר להשיג גם ב60-70 דולר, תמצא לי דילר שמשיג לך כאלו מחירים.
אם אלו באמת המחירים אז לוקח את המילים שלי חזרה, אם ככה עולה חומר בפיקוח אז אין טעם לגדל.
השוואתי מחירים שראיתי באמסטרדם בפעם האחרונה שהייתי שם, והמחיר והאיכות לא רחוקים מישראל גם בלי הלגליזציה...

אם אלו באמת המחירים אז לוקח את המילים שלי חזרה, אם ככה עולה חומר בפיקוח אז אין טעם לגדל.
השוואתי מחירים שראיתי באמסטרדם בפעם האחרונה שהייתי שם, והמחיר והאיכות לא רחוקים מישראל גם בלי הלגליזציה...

יש הבדל ענק בין קופי שופ לדיספנסרי.

באמסטרדם אין לגליזציה.

מסכים לחלוטין עם נדב. לא משנה כמה הדילר שלך טוב בסופו של דבר אתה הולך על עיוור בלי הרבה מבחר והבנה אמיתית של מה אתה קונה.

גראס זה לא סתם צמח, יש המון זנים הכלאות וכו׳ עם השפעות מאוד שונות (דאון / אפ).

הייתי רוצה לבקר בקולורדו נטו בגלל זה.

מסכים לחלוטין עם נדב. לא משנה כמה הדילר שלך טוב בסופו של דבר אתה הולך על עיוור בלי הרבה מבחר והבנה אמיתית של מה אתה קונה.

גראס זה לא סתם צמח, יש המון זנים הכלאות וכו׳ עם השפעות מאוד שונות (דאון / אפ).

הייתי רוצה לבקר בקולורדו נטו בגלל זה.
הפלצמ לא סחי?

איך הרמה של החומרים בפיקוח בישראל לעומת הרמה בקולורדו לדוגמה?

מדבר על זני רפואי, לדוגמה של תיקון עולם.

איך הרמה של החומרים בפיקוח בישראל לעומת הרמה בקולורדו לדוגמה?

מדבר על זני רפואי, לדוגמה של תיקון עולם.
לא מדגדגים את הקצה של מה שקורה בקולורדו, כשהייתי בקולורדו היינו מעשנים מדיום אחד ל3 אנשים עם טבק והיינו מחוקים. פעם ראשונה שקנינו גלגלנו קינג בטבעיות ופשוט לא הצלחנו לסיים אותו מרוב שזה חזק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית