הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליגליזציה

הפלצמ לא סחי?

אכן לא סחי. מעשן כל שבוע שבועיים הייתי אומר.
אם לא הייתי פוחד להתמכר הייתי מעשן הרבה יותר...

יצא לי לעשן רפואי אורגינל בארץ, היה מעולה אבל לא יודע אם זה משהו יוצא מגדר הרגיל. אני מאמין במקומות כמו קולורדו / אמסטרדם יש מבחר יותר גדול של זנים והשפעות שונות בניגוד לאנדרגראונד / רפואי.

אני בדרכ נגמר מהר מאוד, 4 שאכטות טובות (בלי טבק) ומספיק לי.

לא מדגדגים את הקצה של מה שקורה בקולורדו, כשהייתי בקולורדו היינו מעשנים מדיום אחד ל3 אנשים עם טבק והיינו מחוקים. פעם ראשונה שקנינו גלגלנו קינג בטבעיות ופשוט לא הצלחנו לסיים אותו מרוב שזה חזק

זה נשמע קצת מטורף למען האמת, אבל אני בטוח שיש אנשים שיהנו מעוצמה כזאת.

אני באופן אישי אף פעם לא חיבבתי זנים חזקים מידי, משפיע עליי לרעה

יצא לי לעשן רפואי אורגינל בארץ, היה מעולה אבל לא יודע אם זה משהו יוצא מגדר הרגיל. אני מאמין במקומות כמו קולורדו / אמסטרדם יש מבחר יותר גדול של זנים והשפעות שונות בניגוד לאנדרגראונד / רפואי.

זה היתרון כשמעשנים פעם ב.. אני עם כל הגודל שלי נמחק גם אחרי 2 3 שאכטות ובקושי מסיים את הג׳וינט.

לא מדגדגים את הקצה של מה שקורה בקולורדו, כשהייתי בקולורדו היינו מעשנים מדיום אחד ל3 אנשים עם טבק והיינו מחוקים. פעם ראשונה שקנינו גלגלנו קינג בטבעיות ופשוט לא הצלחנו לסיים אותו מרוב שזה חזק

איפה בקולורדו

נערך לאחרונה:

ככה הכי טוב תאמין לי. קשה לי לומר שבאמת "מתמכרים" לזה כמו לסמים אחרים (אפילו קפאין), אבל זה בקלות יכול להפוך להרגל לא בריא (אצלי לפחות) ברמה שזה מתנגש עם דברים אחרים. כשאני מעשן לעיתים רחוקות זה מאוד עוזר לי לשחרר שרירים תפוסים ודלקות.

קצת מטריד אותי לראות ילדים (אולי בני 14) מעשנים, בגילאים האלה זה יכול להיות די מזיק. זה מצב מטריד כי מצד אחד יש את התעמולה השקרית של הרשות למלחמה בסמים ומצד שני יש את כל פעילי הליגליזציה שפחות מתייחסים לחלק הזה. אני בעד שזה יהיה חוקי אבל שתיהיה הסברה אמיתית, שילדים ונערים בשלבי התפתחות ידעו שזה מזיק בגילאים האלה. הדברים האלה תמיד מזכירים לי כמה אנחנו רחוקים מלהיות חברה מתוקנת.

דנבר, הרי הרוקי, קולורדו ספרינגס וברקנרידג', ממש לא היינו הרבה זמן בקולורדו, הייתי שם 4 ימים והמשכנו ליוטה

אחלה מקום הא? חבל שלא ביקרת בבולדר אחת העיירות המעניינות בארצות הברית

ככה הכי טוב תאמין לי. קשה לי לומר שבאמת "מתמכרים" לזה כמו לסמים אחרים (אפילו קפאין), אבל זה בקלות יכול להפוך להרגל לא בריא (אצלי לפחות) ברמה שזה מתנגש עם דברים אחרים. כשאני מעשן לעיתים רחוקות זה מאוד עוזר לי לשחרר שרירים תפוסים ודלקות.

מתמכרים ועוד איך

מתמכרים ועוד איך
הבדל של שמים וארץ בין קנאביס לסמים אחרים, התמכרות לקנאביס יותר דומה להתמכרות להמבורגרים או שוקולד... אם בן אדם "מכור" לקנאביס, סביר להניח שיש לו בעיות אחרות שהוא לא מתמודד איתן. אתה לא תראה בן אדם שהרס לעצמו את החיים רק כתוצאה משימוש בקנאביס כמו שרואים עם סמים אחרים. אני מכיר מקרוב אנשים שמתנהגים כמו מכורים, אבל אלה אנשים עם בעיות הרבה יותר עמוקות מתחת לפני השטח. אם זה לא היה קנאביס אז זה היה זונות, הימורים, משככי כאבים, נוגדי דיכאון או שיט כלשהו.

אני חושב שזה לא חכם לשים את הקנאביס באותה הקטגוריה עם ממריצים וסמים נרקוטיים. הייתי מגדיר אותו כתרופה ואנתאוגן שניתן להשתמש בו לרעה.

אחלה מקום הא? חבל שלא ביקרת בבולדר אחת העיירות המעניינות בארצות הברית
בתכנון המקורי בולדר הייתה ברשימה, נדמה לי שרצינו לעשות שם rock climbing אבל ירדה בטיול הסופי. בכל זאת היו לי 55 יום לראות את כל ארהב. קולורדו אכן מדהימה, הרוקיז פשוט מדהימים ביופיים.

הבדל של שמים וארץ בין קנאביס לסמים אחרים, התמכרות לקנאביס יותר דומה להתמכרות להמבורגרים או שוקולד... אם בן אדם "מכור" לקנאביס, סביר להניח שיש לו בעיות אחרות שהוא לא מתמודד איתן. אתה לא תראה בן אדם שהרס לעצמו את החיים רק כתוצאה משימוש בקנאביס כמו שרואים עם סמים אחרים. אני מכיר מקרוב אנשים שמתנהגים כמו מכורים, אבל אלה אנשים עם בעיות הרבה יותר עמוקות מתחת לפני השטח. אם זה לא היה קנאביס אז זה היה זונות, הימורים, משככי כאבים, נוגדי דיכאון או שיט כלשהו.

אני חושב שזה לא חכם לשים את הקנאביס באותה הקטגוריה עם ממריצים וסמים נרקוטיים. הייתי מגדיר אותו כתרופה ואנתאוגן שניתן להשתמש בו לרעה.

לא באותה הקטגוריה עם ממריצים וסמים נרקוטיים גם מבחינתי, גם אם קנאביס עושה נזק כלשהו כמו שחלק טוענים הוא עדיין מזערי ליד נזקי הסמים הקשים.

אך אני מכיר לא מעט אנשים שדיי פיתחו תלות לקנאביס ויותר מיזה, הם לא מסוגלים להתחיל את היום בלי לעשן.

הם לא תלוים, הם מסוגלים להתחיל את היום בלי לעשן, הם פשוט מעדיפים לעשן. הייתי שם בעצמי יותר מפעם אחת (גם יותר מ-30).

לא באותה הקטגוריה עם ממריצים וסמים נרקוטיים גם מבחינתי, גם אם קנאביס עושה נזק כלשהו כמו שחלק טוענים הוא עדיין מזערי ליד נזקי הסמים הקשים.

אך אני מכיר לא מעט אנשים שדיי פיתחו תלות לקנאביס ויותר מיזה, הם לא מסוגלים להתחיל את היום בלי לעשן.
אני נאלץ לחלוק עליך. איך שהתחלתי את הלימודים יכולתי מאד בקלות להפסיק לעשן בכלל במהלך היום וזה לא הרגיש לי רע או שום תופעות לוואי של גמילה. אפשר להתרגל להנות מוויד ולהפוך את זה למשהו קבוע אבל בשניה שיש לך משהו חשוב שבשבילו אתה רוצה להיות סחי אין שום בעיה לעשות את זה

E90ED7F8-D93B-4F65-A1E5-89168B125C39.jpeg

שטויות במיץ. ״לא יכולים להתחיל את היום בלי לעשן״. זה שבן אדם בוחר לעשן לפני תחילת היום זה לא כי הוא לא יכול בלי אלא כי ככה הוא בחר. מבחינה פיזית, אין שום חומר ממכר בקנאביס עצמו. מה שאנשים מתמכרים אליו זאת ההרגשה עצמה אבל זה כבר סיפור אחר.

צפה בקובץ המצורף 42441

שטויות במיץ. ״לא יכולים להתחיל את היום בלי לעשן״. זה שבן אדם בוחר לעשן לפני תחילת היום זה לא כי הוא לא יכול בלי אלא כי ככה הוא בחר. מבחינה פיזית, אין שום חומר ממכר בקנאביס עצמו. מה שאנשים מתמכרים אליו זאת ההרגשה עצמה אבל זה כבר סיפור אחר.
למה אין מוניטין באוף טופיק למההה

לגבי "חומר ממכר" זה תלוי בהגדרה של חומר ממכר, הקנאביס פועל על הרצפטורים של הקנבינואידים בגוף שמשפיעים על הפרשה של ניורוטרנסמיטרים. כשמעשנים הרבה הרצפטורים מתנוונים וזה משפיע על איך שהגוף מגיב לאנדוקנאבינואידים (קנאבינואידים שמיוצרים בגוף).
עד שהרצפטורים מתחדשים (לאחר הפסקה) זה משפיע על כל מיני תהליכים בגוף שאחד מהם הוא מצב רוח.

מה שזה אומר זה שמתי שמישהו מעשן קבוע ומפסיק לתקופה סביר להניח שיהיו לו "תסמיני גמילה" מזעריים במשך אולי משהו כמו שבוע (מהניסיון שלי לפחות), הייתי מתאר את התחושה בזמן הזה כהפוכה מהתחושה תחת השפעה של קנאביס. אפשר לומר מין דיספוריה זמנית, תיאבון ירוד, מוטיבציה ירודה, עצבנות קצת מוגברת... אבל זה רחוק מלהיות "אוי לא, אני חייב לעשן.", בסה"כ אי נעימות זמנית.

צפה בקובץ המצורף 42441

מה אתה לוקח את זה כלכך קשה? זה מה שפירשתי על מה שאני רואה כלפי אנשים מסויימים, אז בסדר טעיתי בהגדרה, הקנאביס לא ממכר.

אתה יכול להיות מרוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית