הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים לאחר זריקה

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
סייקל ראשון אני מזריק טסט אננטט לרבע עליון חיצוני של הישבן ואחרי יום וחצי יש כאבים חזקים באזור ההזרקה והרגשת נפיחות של גוש באזור,הכאב עובר אחרי 3.5 ימים בדיוק כשמזריקים שוב אך הפעם לצד השני... אחרי כמה זמן השריר יתרגל לזריקות ? שבוע שני שלי ועדיין כואב רצח קשה לשבת ולנעול נעליים, לא הגיוני שזה יקרה לי למהלך כל הסייקל 10 שבועות ?סבל נוראי :(

סייקל ראשון אני מזריק טסט אננטט לרבע עליון חיצוני של הישבן ואחרי יום וחצי יש כאבים חזקים באזור ההזרקה והרגשת נפיחות של גוש באזור,הכאב עובר אחרי 3.5 ימים בדיוק כשמזריקים שוב אך הפעם לצד השני... אחרי כמה זמן השריר יתרגל לזריקות ? שבוע שני שלי ועדיין כואב רצח קשה לשבת ולנעול נעליים, לא הגיוני שזה יקרה לי למהלך כל הסייקל 10 שבועות ?סבל נוראי 😭
תחליף חומר ברנד לדעתי, אי אפשר להזריק ככה עם כאבים כל פעם שזה יוצא למשך כל השבוע כל שבוע מסכים איתי?

• פותח/ת השרשור
תחליף חומר ברנד לדעתי, אי אפשר להזריק ככה עם כאבים כל פעם שזה יוצא למשך כל השבוע כל שבוע מסכים איתי?
תאכלס כן אבל מה אני יזרוק עכשיו 2 ויאלים של טסט?מלא כסף... אמרו לי שזה ככה בהתחלה ואז עם הזמן השריר יתרדל וזה יעבור

תאכלס כן אבל מה אני יזרוק עכשיו 2 ויאלים של טסט?מלא כסף... אמרו לי שזה ככה בהתחלה ואז עם הזמן השריר יתרדל וזה יעבור
לא מי אמר לזרוק אחי , תן לבן אדם שלך או שיחזיר לך כסף או שיחליף לך ברנד מה זה השטויות האלה , אני מזריק יום כן יום לא וואלה הזרקה כמו חמאה לא מרגיש כאבים חומר ליגה נהנה מכל שניה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא מי אמר לזרוק אחי , תן לבן אדם שלך או שיחזיר לך כסף או שיחליף לך ברנד מה זה השטויות האלה , אני מזריק יום כן יום לא וואלה הזרקה כמו חמאה לא מרגיש כאבים חומר ליגה נהנה מכל שניה
ההזרקה עצמה לא כואבת... הכאבים אחר יום וחצי נהיים ממש בלתי נסבלים מבחינת הרגשה של גוש נפוח באזור ההזרקה וגם מתעורר מהשינה לפעמים כי מתהפך על אזור ההזרקה בטעות
אתה גם שואל וגם עונה לעצמך?
אני לא בטוח שעניתי לעצמי כי אין לי ניסיון קודם בחומרים אבל מישהו אמר לי שהשריר צריך להתרגל,אז מניסיון קודם שלכם האם גם לכם היה ככה בסייקל ראשון כאבים עזים בזריקות הראשונות ?מחר זריקה רביעית שלי נראה איך היא תהיה אחרי כמה ימים

פעם ראשונה שהזרקתי לתחת, יום למחורת לא יכולתי ללכת.
אחרי שבועים של זריקות לפעמים הייתי שוכח מתי הזרקתי.
אם שמרת על סטריליות וייצרו חומר לא ירק לשם ,זה יעבור

• פותח/ת השרשור
פעם ראשונה שהזרקתי לתחת, יום למחורת לא יכולתי ללכת.
אחרי שבועים של זריקות לפעמים הייתי שוכח מתי הזרקתי.
אם שמרת על סטריליות וייצרו חומר לא ירק לשם ,זה יעבור
אני מחטא את הויאל לפני השאיבה וישר גם אחרי,ועם פד אלכוהול חדש ניגבתי את הפלח .. כמובן עם החלפת מחטים.. נראה די סטרילי?כמובן שידיים נשטפו טוב עם סבון

אני מחטא את הויאל לפני השאיבה וישר גם אחרי,ועם פד אלכוהול חדש ניגבתי את הפלח .. כמובן עם החלפת מחטים.. נראה די סטרילי?כמובן שידיים נשטפו טוב עם סבון
נראה בסדר.
תן לזה זמן.
אם לא יעלה לך חום בצורה פתאומית אז אין בעיה של זיהום

עם איזו מחט אתה מזריק?
איך הטכניקה?

• פותח/ת השרשור
עם איזו מחט אתה מזריק?
איך הטכניקה?
שואב ירוק מזריק כחול בזווית 90 מעלות נכנס עד הסוף שואב טיפה לאחור לוודא שאין דם במזרק ואז מזריק באיטיות כי גם ככה קשה ללחוץ ואז מוציא..
שאלה דווקא שכן מטרידה אותי זה האם במישה ויהיה לי טיפה דם במזרק אם פגעתי בוריד... מוציאים ולא מזריקים,מחליפים אזור הזרקה עם אותה המחט או צריך עוד פעם להחליף מחט חדשה ?

נערך לאחרונה:
ההזרקה עצמה לא כואבת... הכאבים אחר יום וחצי נהיים ממש בלתי נסבלים מבחינת הרגשה של גוש נפוח באזור ההזרקה וגם מתעורר מהשינה לפעמים כי מתהפך על אזור ההזרקה בטעות

הבנתי שבהזרקה זה לא כואב אבל מה שאתה מתאר זה לא הגיוני אני מזריק 2 מיל טסט 2 מיל טרן ו2 מיל ננדרו קצר ואין לי כאבים שאתה מתאר אני מרגיש שהחומר נכנס אבל לפי מה שאתה אומר כאבים בלתי ניסבלים זה לא טוב, החומר שלך יוצר לא סטרילי ואתה יודע היטב להזריק עם סטריליות טובה .

• פותח/ת השרשור
מה אתה מציע בשלב הזה לעשות ? לפנות לדילר להגיד לו משהו לגבי זה ? על פי האתיקה ניראלך ישנה משהו ? חחח

אם אתה מוכן לסבול את זה אז תמשיך להזריק, אומר את זה בשבילך יש אנשים שמזריקים שמן עם כאבים וסובלים בשקט ויש כאלה שמזריקים ונהנים

משלם מחיר כפול בעבור אמפלות של באייר אבל ישן בשקט:sleep: (או כמו שזוגתי אוהבת לומר: בסוף הזול יוצא יקר).

משלם מחיר כפול בעבור אמפלות של באייר אבל ישן בשקט:sleep: (או כמו שזוגתי אוהבת לומר: בסוף הזול יוצא יקר).
אז אני משלם מחיר מצויין עבור טסט שעושה בדיוק את אותה עבודה כמו באייר ואורגנון. זה פאקינג כולה טסט אחי למה לשלם כפול זה לא GH

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית