הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים לאחר זריקה

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
סייקל ראשון אני מזריק טסט אננטט לרבע עליון חיצוני של הישבן ואחרי יום וחצי יש כאבים חזקים באזור ההזרקה והרגשת נפיחות של גוש באזור,הכאב עובר אחרי 3.5 ימים בדיוק כשמזריקים שוב אך הפעם לצד השני... אחרי כמה זמן השריר יתרגל לזריקות ? שבוע שני שלי ועדיין כואב רצח קשה לשבת ולנעול נעליים, לא הגיוני שזה יקרה לי למהלך כל הסייקל 10 שבועות ?סבל נוראי :(

מה אתה מציע בשלב הזה לעשות ? לפנות לדילר להגיד לו משהו לגבי זה ? על פי האתיקה ניראלך ישנה משהו ? חחח
מהי החברה הנוכחית? אולי זה על בסיס שמן אטיל אוליאט ואתה רגיש...

נראה לי לקחנו את זה רחוק מידי. לבחור שרירים בתולים. יעברו כמה זריקות והכל יסתדר. אם השמן היה מזוהם אז כבר היית לו דלקת עם חום וכיוצא בזה.

נראה לי לקחנו את זה רחוק מידי. לבחור שרירים בתולים. יעברו כמה זריקות והכל יסתדר. אם השמן היה מזוהם אז כבר היית לו דלקת עם חום וכיוצא בזה.
לא בטוח שזה רק שריר "בתול"
תיאור הכאבים קיצוני מעט לכך

למנוע מקרים כמו של פותח הפוסט ועוד רבים אחרים.
ומה נעשה עם שמנים מלבד טסט, שניתן למצוא רק UG? אם כל שמן אחר UG הוא טוב, אני לא מוצא סיבה לא להצטייד גם בטסט של אותה חברה.

• פותח/ת השרשור
מהי החברה הנוכחית? אולי זה על בסיס שמן אטיל אוליאט ואתה רגיש...
Geneux ,למרבה הפלא הזריקה ה-4 נעשתה אתמול ב06:30 בבוקר ועד היום היה רק כאב מינורי באזור הזריקה בגלל המרגש של ה"גוש" ,מרגיש שיפור בכאבים,נראה ביום שלישי בזריקה ה-5 את התגובה שלו.. יכול להיות הבתולין של השרירי הישבן באמת כאלו בתולים שקרע אותי מכאבים

Geneux ,למרבה הפלא הזריקה ה-4 נעשתה אתמול ב06:30 בבוקר ועד היום היה רק כאב מינורי באזור הזריקה בגלל המרגש של ה"גוש" ,מרגיש שיפור בכאבים,נראה ביום שלישי בזריקה ה-5 את התגובה שלו.. יכול להיות הבתולין של השרירי הישבן באמת כאלו בתולים שקרע אותי מכאבים
מכיר את החברה וגם יש לי נסיון איתה,כנראה שאלו כאבים של שריר בתול,אני מאוד רגיש ודוקא מהחומרים האלה לא היו לי כאבים למעט פעמיים שנתתי זריקה לא טובה שגרמה לי לשיעול ונפיחות מקומית

• פותח/ת השרשור
מכיר את החברה וגם יש לי נסיון איתה,כנראה שאלו כאבים של שריר בתול,אני מאוד רגיש ודוקא מהחומרים האלה לא היו לי כאבים למעט פעמיים שנתתי זריקה לא טובה שגרמה לי לשיעול ונפיחות מקומית
אז לי 3 זריקות היו כאבי תופת והרביעית למרבה הפלא היה מעולה חוץ מכאב מינורי שעבר אחרי יממה
היום זריקה חמישית נראה איך נגיב ביומיים הקרובים חח תודה לך

• פותח/ת השרשור
תחזור לעדכן
ובכן יממה אחרי הזריקה החמישית פלח השמאלי ושוב חזרו כאבי תופת שלא הלכתי לחדכ היום,הכאב התחיל מהבוקר ורק גבר,מחר כנראה יהיה פחות כואב.
מה לדעתך הסיבה?למרות שזריקה קודמת למרבה הפלא הייתה כמעט וללא כאבים

• פותח/ת השרשור
תנסה להזריק למקום אחר כמו רגל או כתף. תגיד איך היה
הוסמכתי להזריק רק בתחת וגם לשם אני לא מגיע ולא נוח לי חחח לכן חברה שלי מזריקה לי אבל אני בקשר עין איתה כל הזמן שהיא עושה נכון

הוסמכתי להזריק רק בתחת וגם לשם אני לא מגיע ולא נוח לי חחח לכן חברה שלי מזריקה לי אבל אני בקשר עין איתה כל הזמן שהיא עושה נכון
מה כוונה ״הוסמכתי ״ ?
אתה אח או משהו?
או שהסבירו לך איך להזריק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית