הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תחרות שנייה 21.12.17

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
תודה ענקית ל @MikeRozner שבנה לי את התוכנית וליווה אותי במשך כמעט שלושה חודשים וגם בתחרות עצמה וסורי שהיית צריך לסבול את החפירות שלי 🙄
תודה גם לכל מי שבא לתמוך ולעודד 😃 ול @Form police 🙌

והכי כיף לראות שלמרות שהמשקלים הכבדים הטכניקה נשמרה ולא נהרסה לגמרי, שזה שימח אותי לא פחות מהשיאים עצמם.
הייתי בקטגוריה של עד 52 (נשקלתי 51.9 🤣)

ולתוצאות עצמן:
סקוואט 85, 90, 95-כשל (שיפור של 17.5 קילו משנה שעברה)

בנץ' 52.5, 57.5 (שזה שיא אישי כי במכון זה לא עלה) 60-כשל. מבאס כי ה57.5 לא היה כזה קשה (שיפור של 20 קג)

דדליפט 105, 110, 115 שהיה קל וכניסה רביעית לא מתוכננת (רק כי מייק שאל אחרת לא הייתי חושבת על זה) 117.5 (שזה שיא כלשהו אז הוא לא נחשב בטוטאל) שיפור של 30 קילו בדדליפט וזה מדהים כי אני לא הכי חזקה בדדליפט, בניתי על פחות.

הסרטונים של 90 סקוואט , 57.5 בנץ' , בדדליפט 105 ו117.5

• פותח/ת השרשור
תודה ענקית ל @MikeRozner שבנה לי את התוכנית וליווה אותי במשך כמעט שלושה חודשים וגם בתחרות עצמה וסורי שהיית צריך לסבול את החפירות שלי 🙄
תודה גם לכל מי שבא לתמוך ולעודד 😃 ול @Form police 🙌

והכי כיף לראות שלמרות שהמשקלים הכבדים הטכניקה נשמרה ולא נהרסה לגמרי, שזה שימח אותי לא פחות מהשיאים עצמם.
הייתי בקטגוריה של עד 52 (נשקלתי 51.9 🤣)

ולתוצאות עצמן:
סקוואט 85, 90, 95-כשל (שיפור של 17.5 קילו משנה שעברה)

בנץ' 52.5, 57.5 (שזה שיא אישי כי במכון זה לא עלה) 60-כשל. מבאס כי ה57.5 לא היה כזה קשה (שיפור של 20 קג)

דדליפט 105, 110, 115 שהיה קל וכניסה רביעית לא מתוכננת (רק כי מייק שאל אחרת לא הייתי חושבת על זה) 117.5 (שזה שיא כלשהו אז הוא לא נחשב בטוטאל) שיפור של 30 קילו בדדליפט וזה מדהים כי אני לא הכי חזקה בדדליפט, בניתי על פחות.

הסרטונים של 90 סקוואט , 57.5 בנץ' , בדדליפט 105 ו117.5

כמו שאמרתי כבר ואני אגיד שוב, את נהדרת וכייף לעבוד איתך ואת רק צריכה לרצות כדי להמשיך ולהתקדם ולעשות שיא אחרי שיא

כל הכבוד על ההשיג מרשים טכניקה מעולה בנוסף להכל.
אבל ממש הציק לי הצעקה של ההיא שהחליטה לצעוק לך רמאית. פאקינג מי זאת????? בושה וחרפה ועוד באמצע ההרמה. המארגנים של התחרות הבליגו על זה?

כל הכבוד על ההשיג מרשים טכניקה מעולה בנוסף להכל.
אבל ממש הציק לי הצעקה של ההיא שהחליטה לצעוק לך רמאית. פאקינג מי זאת????? בושה וחרפה ועוד באמצע ההרמה. המארגנים של התחרות הבליגו על זה?
מרוב שזה היה מעניין אני לא שמעתי את זה ואני מהמר שגם לויה לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית