עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוכל לפרט?
אני לא ממש אוהב אותה, ישanיותר טובותתוכל לפרט?
אפשר אחת? בfbw אני כבר לא מתקדם ואני מחפש ab טובה ולא ממש מוצא...אני לא ממש אוהב אותה, יש an יותר טובות
אוקיי אני אבדוק אותה.אם כבר AB אז אני אוהב את של לייל מקדונלד, יש אותה גם בפורטל
אוקיי אני אבדוק אותה תודה 😃אם כבר AB אז אני אוהב את של לייל מקדונלד, יש אותה גם בפורטל
נראה מגוחך שיש לך יותר לחיצות ממשיכות , עדיף לפצל עליון תחתון אחרת מה שקורה זה חוסר פרופורציה או ABC של לחיצות משיכות רגלייםאוקיי אני אבדוק אותה.
,תגיד מה אתה אומר לעשות fbw עם
אוקיי אני אבדוק אותה תודה 😃
מה אתה אומר על זאת:
A- חזה כתפיים יד אחורית:
בנץ פרס 3X6
לחיצת חזה בשיפוע חיובי 4X8
לחיצת כתפיים 3X8
הרחקה לצדדים 3X10
פשיטה עם מוט ישר בכבל 2X10
לחיצה צרפתית 2X12
B-רגליים גב יד קדמית
סקוואט 3X6
לג פרס 4X8
מתח 3X6
חתירה 4X8
פרפר הפוך 2X15
כפיפת מרפקים 2X10
פטישים 2X12
מה אתה אומר על phul או התכנית של לייל כמו שהוצע פה? אם תוכל לשלוח לי רוטינה טובה בפרטי אני אשמח.נראה מגוחך שיש לך יותר לחיצות ממשיכות , עדיף לפצל עליון תחתון אחרת מה שקורה זה חוסר פרופורציה או ABC של לחיצות משיכות רגליים
התוכנית של ליל נחמדה אבל לדעתי כדאי להוסיף עוד טיפה נפח באימון עליון (קצת פרפרים הרחקה לצדדים פייספולס ידיים ואולי עוד חתירות) ולקצץ נפח באימון תחתון ואין לי מושג מה זה phul אבל מוכר לימה אתה אומר על phul או התכנית של לייל כמו שהוצע פה? אם תוכל לשלוח לי רוטינה טובה בפרטי אני אשמח.
תודה:)
אוקיי תודה.התוכנית של ליל נחמדה אבל לדעתי כדאי להוסיף עוד טיפה נפח באימון עליון (קצת פרפרים הרחקה לצדדים פייספולס ידיים ואולי עוד חתירות) ולקצץ נפח באימון תחתון ואין לי מושג מה זה phul אבל מוכר לי
אם אתה מתחיל עדיף FBW קלאסי
לא חושב שצריך להוסיףהתוכנית של ליל נחמדה אבל לדעתי כדאי להוסיף עוד טיפה נפח באימון עליון (קצת פרפרים הרחקה לצדדים פייספולס ידיים ואולי עוד חתירות) ולקצץ נפח באימון תחתון ואין לי מושג מה זה phul אבל מוכר לי
אם אתה מתחיל עדיף FBW קלאסי