מתאמן בערך 9 חודשים אולי אפילו קצת יותר , התוכנית הבאה הייתה התוכנית אימונים שלי במשך כמעט חצי שנה .
A1/A2
לחיצת חזה עם מוט / לחיצת חזה עם משקולות יד - שלושה סטים 6 חזרות
לחיצת חזה כנגד האמר בשני האימונים – שלושה סטים 10 חזרות
פלייס עם משקולות יד / פרפר במכונה – שלושה סטים 12 חזרות
לחיצת כתפיים עם משקולות יד / לחיצת כתפיים בישיבה עם מוט – שלושה סטים 8 חזרות
לחיצת חזה בשיפוע עליון עם מוט/ לחיצת חזה בשיפוע עליון עם משקולות יד - שלושה סטים 6 חזרות
פשיטת מרפק עם משקולת יד (קיקבאק) / לחיצת חזה באחיזה צרה - שלושה סטים 8 חזרות
פשיטת מרפק בישיבה עם משקולת יד מאחורי הראש / פשיטת מרפק כנגד פולי עליון עם כבל מאחורי הראש - שלושה סטים 10 חזרות
בפולי עליון, פשיטת מרפקים עם מוט / פשיטת מרפק עם משקולת יד (קיקבאק) שלושה סטים 12 חזרות
בטן עם התנגדות / כפיפת גו כנגד פולי עליון עם חבל- שלושה סטים עם 10 חזרות
אימון :B1/B2
לחיצת רגליים (בכל וריאציית ישיבה דומה) /סקוואט בולגרי- שלושה סטים 10 חזרות
לאנג'ים עם משקולות יד / פשיטת ברך במכונה– שלושה סטים 10 חזרות
כפיפת ברכיים במכונה / כפיפת ברך בשכיבה במכונה - שלושה סטים 8 חזרות
מתח אחיזה צרה / פול הובר עם כבל - שלושה סטים 6 חזרות
וינץ' אחיזה רחבה / בישיבה משיכת פולי עליון באחיזה צרה - שלושה סטים 8 חזרות
T-BAR באחיזה צרה / פשיטת כתף כנגד ספה עם משקולות יד שלושה סטים 10 חזרות
מכונה ליד קדמית (כלשהי לא משנה איזו) - שלושה סטים 8 חזרות
כפיפת מרפקים עם מוט / כפיפת מרפקים כנגד פולי תחתון- שלושה סטים 10 חזרות עם מוט W
כפיפות מרפקים בישיבה/עמידה עם משקולות יד / כפיפת מרפקים בישיבה כנגד מוט דאבליו בפריצ'ר – שלושה סטים 12 חזרות
אני רוצה לשנות תוכנית אימונים עם נפח קצת יותר גבוה שיותר ישפיע מזה וגם כי כבר התחלתי להיתקע במשקלים, מה הייתם מציעים לי לשנות ? לבנות תוכנית חדשה לגמרי לשנות רק טווחי חזרות ?
ועוד שאלה קצת לא קשורה אבל האם אפשר לעלות במשקל בחיטוב ולאו דווקא להוריד ? ולהישאר במאזן חיובי לדוגמא אם כבר הייתי בתקופה של מסה אבל אני מרגיש שמאוד קשה לי לעלות במשקל ואני חושב ומרגיש שבחיטוב אני אתפתח יותר
A1/A2
לחיצת חזה עם מוט / לחיצת חזה עם משקולות יד - שלושה סטים 6 חזרות
לחיצת חזה כנגד האמר בשני האימונים – שלושה סטים 10 חזרות
פלייס עם משקולות יד / פרפר במכונה – שלושה סטים 12 חזרות
לחיצת כתפיים עם משקולות יד / לחיצת כתפיים בישיבה עם מוט – שלושה סטים 8 חזרות
לחיצת חזה בשיפוע עליון עם מוט/ לחיצת חזה בשיפוע עליון עם משקולות יד - שלושה סטים 6 חזרות
פשיטת מרפק עם משקולת יד (קיקבאק) / לחיצת חזה באחיזה צרה - שלושה סטים 8 חזרות
פשיטת מרפק בישיבה עם משקולת יד מאחורי הראש / פשיטת מרפק כנגד פולי עליון עם כבל מאחורי הראש - שלושה סטים 10 חזרות
בפולי עליון, פשיטת מרפקים עם מוט / פשיטת מרפק עם משקולת יד (קיקבאק) שלושה סטים 12 חזרות
בטן עם התנגדות / כפיפת גו כנגד פולי עליון עם חבל- שלושה סטים עם 10 חזרות
אימון :B1/B2
לחיצת רגליים (בכל וריאציית ישיבה דומה) /סקוואט בולגרי- שלושה סטים 10 חזרות
לאנג'ים עם משקולות יד / פשיטת ברך במכונה– שלושה סטים 10 חזרות
כפיפת ברכיים במכונה / כפיפת ברך בשכיבה במכונה - שלושה סטים 8 חזרות
מתח אחיזה צרה / פול הובר עם כבל - שלושה סטים 6 חזרות
וינץ' אחיזה רחבה / בישיבה משיכת פולי עליון באחיזה צרה - שלושה סטים 8 חזרות
T-BAR באחיזה צרה / פשיטת כתף כנגד ספה עם משקולות יד שלושה סטים 10 חזרות
מכונה ליד קדמית (כלשהי לא משנה איזו) - שלושה סטים 8 חזרות
כפיפת מרפקים עם מוט / כפיפת מרפקים כנגד פולי תחתון- שלושה סטים 10 חזרות עם מוט W
כפיפות מרפקים בישיבה/עמידה עם משקולות יד / כפיפת מרפקים בישיבה כנגד מוט דאבליו בפריצ'ר – שלושה סטים 12 חזרות
אני רוצה לשנות תוכנית אימונים עם נפח קצת יותר גבוה שיותר ישפיע מזה וגם כי כבר התחלתי להיתקע במשקלים, מה הייתם מציעים לי לשנות ? לבנות תוכנית חדשה לגמרי לשנות רק טווחי חזרות ?
ועוד שאלה קצת לא קשורה אבל האם אפשר לעלות במשקל בחיטוב ולאו דווקא להוריד ? ולהישאר במאזן חיובי לדוגמא אם כבר הייתי בתקופה של מסה אבל אני מרגיש שמאוד קשה לי לעלות במשקל ואני חושב ומרגיש שבחיטוב אני אתפתח יותר