הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי תוכנית - עצות

Ofir000

משתמש מתחיל
102
2
נק' מוניטין:
2
102
2
מתאמן בערך 9 חודשים אולי אפילו קצת יותר , התוכנית הבאה הייתה התוכנית אימונים שלי במשך כמעט חצי שנה .

A1/A2

לחיצת חזה עם מוט / לחיצת חזה עם משקולות יד - שלושה סטים 6 חזרות

לחיצת חזה כנגד האמר בשני האימונים – שלושה סטים 10 חזרות

פלייס עם משקולות יד / פרפר במכונה – שלושה סטים 12 חזרות

לחיצת כתפיים עם משקולות יד / לחיצת כתפיים בישיבה עם מוט – שלושה סטים 8 חזרות

לחיצת חזה בשיפוע עליון עם מוט/ לחיצת חזה בשיפוע עליון עם משקולות יד - שלושה סטים 6 חזרות

פשיטת מרפק עם משקולת יד (קיקבאק) / לחיצת חזה באחיזה צרה - שלושה סטים 8 חזרות

פשיטת מרפק בישיבה עם משקולת יד מאחורי הראש / פשיטת מרפק כנגד פולי עליון עם כבל מאחורי הראש - שלושה סטים 10 חזרות

בפולי עליון, פשיטת מרפקים עם מוט / פשיטת מרפק עם משקולת יד (קיקבאק) שלושה סטים 12 חזרות

בטן עם התנגדות / כפיפת גו כנגד פולי עליון עם חבל- שלושה סטים עם 10 חזרות

אימון :B1/B2

לחיצת רגליים (בכל וריאציית ישיבה דומה) /סקוואט בולגרי- שלושה סטים 10 חזרות

לאנג'ים עם משקולות יד / פשיטת ברך במכונה– שלושה סטים 10 חזרות

כפיפת ברכיים במכונה / כפיפת ברך בשכיבה במכונה - שלושה סטים 8 חזרות

מתח אחיזה צרה / פול הובר עם כבל - שלושה סטים 6 חזרות

וינץ' אחיזה רחבה / בישיבה משיכת פולי עליון באחיזה צרה - שלושה סטים 8 חזרות

T-BAR באחיזה צרה / פשיטת כתף כנגד ספה עם משקולות יד שלושה סטים 10 חזרות

מכונה ליד קדמית (כלשהי לא משנה איזו) - שלושה סטים 8 חזרות

כפיפת מרפקים עם מוט / כפיפת מרפקים כנגד פולי תחתון- שלושה סטים 10 חזרות עם מוט W

כפיפות מרפקים בישיבה/עמידה עם משקולות יד / כפיפת מרפקים בישיבה כנגד מוט דאבליו בפריצ'ר – שלושה סטים 12 חזרות

אני רוצה לשנות תוכנית אימונים עם נפח קצת יותר גבוה שיותר ישפיע מזה וגם כי כבר התחלתי להיתקע במשקלים, מה הייתם מציעים לי לשנות ? לבנות תוכנית חדשה לגמרי לשנות רק טווחי חזרות ?
ועוד שאלה קצת לא קשורה אבל האם אפשר לעלות במשקל בחיטוב ולאו דווקא להוריד ? ולהישאר במאזן חיובי לדוגמא אם כבר הייתי בתקופה של מסה אבל אני מרגיש שמאוד קשה לי לעלות במשקל ואני חושב ומרגיש שבחיטוב אני אתפתח יותר

לא נתת פרטים כדי שאנשים יידעו מה לייעץ לך... מבחינת משקל גוף, משקלי עבודה, במה אתה תקוע בדיוק וכו'...
ניחוש שלי, גם מבלי שפירטת יותר מדי, אתה לא צריך יותר נפח. אתה עושה 9 סטים באימון רק ליד קדמית ו-9 ליד אחורית! רק זה יכול בכיף לתקוע אותך במשקלים בלחיצות ובתרגילים אחרים.
ולגבי מה ששאלת בסוף, זה כמו לשאול אם אתה יכול לרזות אבל להעלות במשקל, זה לא הגיוני אפילו...

• פותח/ת השרשור
לא נתת פרטים כדי שאנשים יידעו מה לייעץ לך... מבחינת משקל גוף, משקלי עבודה, במה אתה תקוע בדיוק וכו'...
ניחוש שלי, גם מבלי שפירטת יותר מדי, אתה לא צריך יותר נפח. אתה עושה 9 סטים באימון רק ליד קדמית ו-9 ליד אחורית! רק זה יכול בכיף לתקוע אותך במשקלים בלחיצות ובתרגילים אחרים.
ולגבי מה ששאלת בסוף, זה כמו לשאול אם אתה יכול לרזות אבל להעלות במשקל, זה לא הגיוני אפילו...
מצחיק שאתה אומר את זה כי זוהי תוכנית שקיבלתי בייעוץ פה .
ולגבי העניין של החיטוב חשבתי שתבין את הכוונה אך לא ירדת לסוף דעתי,לדוגמא אדם שהוא אחרי תקופת חיטוב הוא לא יכול להשאר בחיטוב ולעלות לאט לאט במשקל הגוף תוך כדי שהוא נשאר מחוטב ? מאשר לעשות שוב את אותה הרוטינה של מסה ואז חיטוב

מצחיק שאתה אומר את זה כי זוהי תוכנית שקיבלתי בייעוץ פה .
ולגבי העניין של החיטוב חשבתי שתבין את הכוונה אך לא ירדת לסוף דעתי,לדוגמא אדם שהוא אחרי תקופת חיטוב הוא לא יכול להשאר בחיטוב ולעלות לאט לאט במשקל הגוף תוך כדי שהוא נשאר מחוטב ? מאשר לעשות שוב את אותה הרוטינה של מסה ואז חיטוב
הבחירה מילים לא נכונה בקטע מוגזם חח.. אתה יכול להיות במסה "נקייה" - עם פלוס קלורי קטן ומשם אתה תעלה במשקל, אבל לא תעלה יותר מדי בשומן... לא בהכרח ב-100%, אבל בערך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית