הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התאוששות

Tomer77

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
רציתי להתייעץ לגבי משהו, אז ככה

אני בן 23, עשיתי סייקל באוקטובר שעבר של טסט אננתת 750 1-10
דקה 500 1-8
דיבול 1-2 50 מ״ג ביום
פרגניל נתתי 2500 בשבוע ה-6, ובשבוע 8-10 התחלתי 500 י״ח כל שלושה ימים.

Pct:

נולבדקס: 1-2 שני כדורים ביום
2-4 כדור ביום

כלומיד: 1-2 שני כדורים ביום
2-4 כדור ביום.

אני מרגיש שהאשכים עד עכשיו לא חזרו, החשק המיני שלי ירוד מאוד ביחס למה שהיה לפני הסייקל.

עשיתי בדיקות דם באוקטובר האחרון:

Testosterone total: 13.6 : 8.4—-28.7

Estradiol: 187 : 0——-146

FSH: 3.8 : 1.4——--18.1

Prolactin: 296 : 45——-375

LH: 3.5. : 1——--9

חשוב לי לציין שזה היה סייקל ראשון, כמובן שמאז לא נגעתי בשום דבר.

רציתי לשאול מה אפשר לעשות בנוגע לאשכים? האם זה יחזור אי פעם? כבר עברה קרוב לשנה מהסייקל ואני לא רואה שום התאוששות באשכים.

נערך לאחרונה:
תסביר לי את ה-PCT איך עשית אותו כי לא הבנתי. כמה כדורים של כלומיד וטמוקסיפן לכמה זמן ובאיזה מינון ? כמה מלגרם ? כלומיד וטמוקסיפן רפואי של בית מרקחת טבע ?

טמוקסי מגיע ב 20מג לכדור ולא 40מג בהתייחס למה שרשמת זה נראה כאילו לקחת 4 כדור ביום כנל גם לגבי הכלומיד 50מג לכדור

תגיד אתה רציני ?
tamoxifen-teva-t20mg-30.jpg

51963740.jpg

• פותח/ת השרשור
צודק התבלבלתי במינונים ,
עשיתי כמו שרשמת.
עכשיו השאלה מה אני יכול לעשות כי אני מרגיש שהגוף שלי נתקע והאשכים לא זזים לשום מקום זה מתסכל אותי

• פותח/ת השרשור
עשיתי פרגניל בסייקל בשבוע 6 נתתי 2500 יח, מהשבוע ה8 עשיתי 500 יח כל 3 ימים עד הזריקה האחרונה בשבוע ה10

סביר להניח שיש פה אספקט פסיכולוגי. אתה לא תרגיש לעולם כמו שהרגשת על סייקל יחסית אגרסיבי שכזה. בגדול אם הייתה לך אטרופיה באשכים אין ממש דרך חזרה. הבדיקות שלך יחסית תקינות. חסר SHBG ו-FREE ANDROGEN INDEX

חסרות גם בדיקות כלליות. ויטמין B12, ויטמין D, חומצה פולית, ספירת דם כללית, תפקודי כבד/כליה וכו'

סביר להניח שיש פה אספקט פסיכולוגי. אתה לא תרגיש לעולם כמו שהרגשת על סייקל יחסית אגרסיבי שכזה. בגדול אם הייתה לך אטרופיה באשכים אין ממש דרך חזרה. הבדיקות שלך יחסית תקינות. חסר SHBG ו-FREE ANDROGEN INDEX

חסרות גם בדיקות כלליות. ויטמין B12, ויטמין D, חומצה פולית, ספירת דם כללית, תפקודי כבד/כליה וכו'
סתם מתוך עניין הוא האטרופיה קרתה כי הוא עשה סייקל לא טוב או שזה לא קשור?

• פותח/ת השרשור
בדיקות הדם הכלליות יצאו תקניות.

אני לא מרגיש כמו שהרגשתי לפני הסייקל, אני לא מדבר על ההרגשה בסייקל. למה אתה מתכוון אין דרך חזרה?

הכוונה שאם יש אטרופיה באשכים סיכוי לא סביר שהם יחזרו לגודלם הקודם. מה שגמר אותך בסייקל הנ"ל היה בעיקר הדקה

סייקל חזק יחסית. אם אנחש זה גם היה סייקל ראשון אם רק בן 23. זה לא אומר ד"א שהוא לא יתאושש. זה פשוט יכול לקחת עוד זמן, נניח עוד חצי שנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית