הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ|תיקון מחשב

לירון123123

משתמש פעיל
412
28
נק' מוניטין:
36
412
28
אני מאמין שנשרף לי הכרטיס מסך(אם אפשר לתקן)ואני רוצה לסדר אותו מבחינת ווינדוס כמו שצריך ואופיס מקוריים באיזושהי צורה.יש כזאת חייה שקוראים לה איש מחשבים שלא יקרע אותי במחיר מחוסר ידע כמו הדברים המעוותים שרואים ביצאת צדיק?

לפעמים חנויות מחשבים פרטיות יאתרו לך את הבעיה בלי תשלום או תמורת שתחליף את החלק אצלם..
לגבי וינדוס חוקי, זה סתם יעלה לך כסף, בשביל מה אתה צריך?

• פותח/ת השרשור
לפעמים חנויות מחשבים פרטיות יאתרו לך את הבעיה בלי תשלום או תמורת שתחליף את החלק אצלם..
לגבי וינדוס חוקי, זה סתם יעלה לך כסף, בשביל מה אתה צריך?
כי אף פעם לא הצלחתי להתקין ווינדוס פרות כמו שצריך וגם כשזה היה נדמה שכן אחרי חצי שנה פתאום נהייתה בעיה עם האקטיבציה

מאיפה אתה בארץ?
אם יש לך אפשרות להגיע לאשדוד, אבא שלי איש מחשבים(אמין)

לפי מה אתה חושב שהוא נשרף?
וינדאוז ואופיס מקוריים בכנות לקנות בדיסק חדש בחנות זאת גניבה, אתה יכול למצוא באינטרנט שמוכרים קודים להפעלה במחיר יותר זול בהרבה מבחנות.

• פותח/ת השרשור
לפי מה אתה חושב שהוא נשרף?
וינדאוז ואופיס מקוריים בכנות לקנות בדיסק חדש בחנות זאת גניבה, אתה יכול למצוא באינטרנט שמוכרים קודים להפעלה במחיר יותר זול בהרבה מבחנות.
זהו אז מצאתי קוד אקטיבציה בפחות ממאה שקל,ולגבי זה שהוא נשרף אני לא יודע בוודאות,אני משער כי כשאני מחבר את המסך לחיבור hdmi של הכרטיס אז המסך שחור ואין כלום ולעומת זאת כשאני מחבר ללוח אי הכל תקין.מחיפוש קצר בגוגל זה מה שזה הביא לי

למה לא לינוקס?
האמת שאני לא מכיר ובחיים לא התעסוקתי עם זה,מה גם שאני לא יודע אם משחקים וגיימינג נתמך עם המערכת הפעלה הזאת

כמו כל דבר בחיים, תלמד קצת ותעשה שיעורי בית וכך תקטין את הסיכוי שדיפקו אותך.
AQUANGEL אי אפשר סתם להמליץ על לינוקס, היא מצריכה קצת יותר ניסיון מהמשתמש מאשר ווינדוס.
לגבי קודים, עדיף רק מחנויות רציניות ולא מEBAY כי זה סתם פרוץ.
תנסה מארגון המורים או חברים שהם סטודנטים.

כמו כל דבר בחיים, תלמד קצת ותעשה שיעורי בית וכך תקטין את הסיכוי שדיפקו אותך.
AQUANGEL אי אפשר סתם להמליץ על לינוקס, היא מצריכה קצת יותר ניסיון מהמשתמש מאשר ווינדוס.
לגבי קודים, עדיף רק מחנויות רציניות ולא מEBAY כי זה סתם פרוץ.
תנסה מארגון המורים או חברים שהם סטודנטים.
לא הבנתי איפה אתה רואה פה המלצה

כרטיס מסך לגיימינג עולה לא מעט
איזה מחשב יש לך? אני האמת קניתי אופיס מאייביי בזמנו והוא עובד מעולה.

מאז כבר עברתי למקבוק פרו, אבל במחשב הישן האופיס עוד פועל

• פותח/ת השרשור
כרטיס מסך לגיימינג עולה לא מעט
איזה מחשב יש לך? אני האמת קניתי אופיס מאייביי בזמנו והוא עובד מעולה.

מאז כבר עברתי למקבוק פרו, אבל במחשב הישן האופיס עוד פועל
זהו אז לגבי הווינדוס הסתדרתי,אני אקנה קוד אקטיבציה ואסגור סיפור.
לגבי הכרטיס מסך,יש לי מחשב נייח.היה לי עד עכשיו r9 280 אם אני לא טועה ובהתחלה הוא שיחק אותה אבל אז קרה מה שקרה ועכשיו אני עם פסל החירות בחדר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית