הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט אם להתחיל מסה (יש תמונות)

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
טוב קודם כל אני בצבא , האימונים שאני עושה זה ab בשני ושלישי שמורכבת הרוב ממכונות ודאמבלים כי זה מה שיש וביום חמישי שישי שאני בבית אני עושה שוב ab זאת אומרת שיש לי 2 אימוני a ושתי אימוני b בשבוע. האימונים בסופש כוללים את כל המורכבים סקןןאט דדליפט בנצ וכל השאר.. אירובי גם אני עושה בסופש מנסה לדחוף שתי אימונים.

גובה שלי 173
משקל 67

משקלים
סקוואט 85
דדליפט 115
פרס 40
בנצ 67.5
חתירה 60

בקיצור אני מצד אחד כן רוצה לגדול ולהתרחב ולהתחזק ומצד שני השומן בבטן שאני סוחב כבר מאז שהייתי קטן גם מציק לי אבל הבנתי שעד שלא תהיה לי מסת שריר מכובדת יהיה לי קשה להוריד אותו..

בקיצור הנה התמונות אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי איך להמשיך.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20180101-145236.jpg
    Screenshot_20180101-145236.jpg
    KB 46.8 · צפיות: 226
  • Screenshot_20180101-145330.jpg
    Screenshot_20180101-145330.jpg
    KB 57.3 · צפיות: 240
  • Screenshot_20180101-145316.jpg
    Screenshot_20180101-145316.jpg
    KB 55.5 · צפיות: 268
  • Screenshot_20180101-145229.jpg
    Screenshot_20180101-145229.jpg
    KB 49.1 · צפיות: 189
מסה עם פלוס קלורי קטן ויד על הדופק

אין לזה חוקים, ולא נוכל להחליט בשבילך. 😃

-אם אתה עוד מרגיש נוח עם עצמך - תן במסה.
-אל אתה מרגיש כבר לא נעים - חיטוב.

---

*לדעתי אתה לא נראה שמן.

*בנוסף: במשקלי העבודה שלך - AB נחשבת לפחות אפקטיבית מ- FBW.

אם הייתי אתה הייתי עושה מסה נקייה עד שאתה מרגיש כבד מדי

דפוק מסה , חורף עכשיו תנצל את זה , תעשה מסה נקייה לקראת הקיץ תן בחיטוב

---

*לדעתי אתה לא נראה שמן.

ממש לא נכון

תסביר, בבקשה.
אתה אומר שבמשקלים שלו AB פחוות אבקטיבית סליחה אבל אולי רוק אולי אתה צודק בדד ובסקוואט (שגם שמה לדעתי סיוכי גבוה שלא) בשאר הוא ממש לא יתקדם בקצב של אימון לאימון וזה אחלה זמן לעבור ל AB

אתה אומר שבמשקלים שלו AB פחוות אבקטיבית סליחה אבל אולי רוק אולי אתה צודק בדד ובסקוואט (שגם שמה לדעתי סיוכי גבוה שלא) בשאר הוא ממש לא יתקדם בקצב של אימון לאימון וזה אחלה זמן לעבור ל AB

במשקלים שלו עוד אפשר להתקדם לינארית בתכנית מתחילים. (לא מאימון-לאימון; מדי שבוע).

"פחות אפקטיבית" לא אומר (בהכרח) - "אין אפקט".
*ועוד אפילו נוסף הסתייגות: "בדרך כלל".
מציע לך לקחת קצת הפסקה מלעזורו ולצבור כמה חדשים ניסיון שלא תסתמך רק על קראתי ככה וככה במשקלים שלו רוב גדול של אנשים (לפי רטיו) לא התקדמו בFBW

מציע לך לקחת קצת הפסקה מלעזורו ולצבור כמה חדשים ניסיון שלא תסתמך רק על קראתי ככה וככה במשקלים שלו רוב גדול של אנשים (לפי רטיו) לא התקדמו בFBW
תכניות FBW מתוכננות להביא מתחילים ב-"רמת Intermediate",
ואתה אומר שרוב האנשים בתכניות FBW נתקעים בסקוואט x1.27 ממשקל גוף, ובנץ' פרס x1?

אלו המשקלים שבהם מתאמנים בדרך כלל הופכים ל-"Intermediate"?

תכניות FBW מתוכננות להביא מתחילים ב-"רמת Intermediate",
ואתה אומר שרוב האנשים בתכניות FBW נתקעים בסקוואט x1.27 ממשקל גוף, ובנץ' פרס x1?

אלו המשקלים שבהם מתאמנים בדרך כלל הופכים ל-"Intermediate"?
בבנצ' כן סקאט אני לא יודעו לא מכיר מספיק אנשים שעושים את זה לא ידוע בכל מקרה כמה חזרות הוא עושה

• פותח/ת השרשור
בבנצ' כן סקאט אני לא יודעו לא מכיר מספיק אנשים שעושים את זה לא ידוע בכל מקרה כמה חזרות הוא עושה
מסה עם פלוס קלורי קטן ויד על הדופק

---

*לדעתי אתה לא נראה שמן.

תודה לשניכם!
אגב יד על הדופק ופלוס קטן משמעותו 200 300 קלוריות?

אם הייתי אתה הייתי עושה מסה נקייה עד שאתה מרגיש כבד מדי

דפוק מסה , חורף עכשיו תנצל את זה , תעשה מסה נקייה לקראת הקיץ תן בחיטוב
אוקיי תודה

כל המשקלים שרשמתי זה ל5 חזרות..
בקשר fbw, אני חושב שזה לא יהיה אפקטיבי כי בצבא יש למשל לרגליים , המשקל הכי גבוה שאני יכול לעשות זה שני דאמבלים של 22.5 סקוואט או לאנגים ושניהם יחסית קלים לי אז אם אני לא אעשה עוד תרגילים לא יהיה גירוי בכלל ואין עוד דאמבלים כבדים יותר.. בבית מצד שני אני בחדכ עם הרבה משקלים זאת אומרת שab בצבא זה יותר אימון עצים פחות זמן מנוחה ובבית זה יותר הקפדה על כוח ומורכבים למרות שגם בצבא אני משלם חתירות לחיצות חזה וכתפיים סקוואט וכו. מה אתם חושבים?
עוד שאלה חשובה , נגיד ואני מתאמן בשני שלישי ואז רביעי נח ובחמישי שישי שוב, בכל הימים לאכול את אותה הכמות קלוריות?

אוקיי תודה

כל המשקלים שרשמתי זה ל5 חזרות..
בקשר fbw, אני חושב שזה לא יהיה אפקטיבי כי בצבא יש למשל לרגליים , המשקל הכי גבוה שאני יכול לעשות זה שני דאמבלים של 22.5 סקוואט או לאנגים ושניהם יחסית קלים לי אז אם אני לא אעשה עוד תרגילים לא יהיה גירוי בכלל ואין עוד דאמבלים כבדים יותר.. בבית מצד שני אני בחדכ עם הרבה משקלים זאת אומרת שab בצבא זה יותר אימון עצים פחות זמן מנוחה ובבית זה יותר הקפדה על כוח ומורכבים למרות שגם בצבא אני משלם חתירות לחיצות חזה וכתפיים סקוואט וכו. מה אתם חושבים?
עוד שאלה חשובה , נגיד ואני מתאמן בשני שלישי ואז רביעי נח ובחמישי שישי שוב, בכל הימים לאכול את אותה הכמות קלוריות?
כן כן

Back
למעלה תחתית