הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב לינארית עם 50 pullups

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
היי אני עובד עם התוכנית הלינארית של ביל סטאר ואני ממש צריך להשתפר במתח. פעם הייתי מצליח לפחות אבל לא נגעתי במתח המון זמן. ראיתי את התוכנית 50 pull aps. אפשר לשלב אותה עם הלינארית במקום החתירה וגם אחרי הדדליפט?

עם ה-4 סטים למקסימום חזרות וסט נוסף במידה ולא שיפרת את הטוטאל? עשיתי את זה אבל בשלב מסוים הפסקתי להתקדם,
כשאתה 1.94 ושוקל בין 90 ל-100 קילו קשה להתקדם כשאתה נותן את המקסימום בכל סט.

בשלב מסוים שלושת הסטים הראשונים שלי כל הזמן נשארו אותו דבר או שירדו לפעמים... הקטע במתח הוא שלא כל החזרות נולדו שוות, אפשר לעשות אותו בכוח מתפרץ (בלי קיפ) וגבוה לחזה ואז מתעייפים יותר מהר, לדעתי יותר קל לעשות 10 חזרות לגובה הצוואר מאשר 8 לחזה.

וקשה לזכור ולעקוב בדיוק איך יצאה לך כל חזרה בכל סט. בנוסף, אני תמיד מושך הכי חזק שאני יכול כי אני רוצה לעשות מאסל אפ בסופו של דבר. אז לי באופן אישי התכנון ב-50 pull ups יותר מתאים, 4 סטים ראשונים עם מספר לא גבוה של חזרות, ומקסימום חזרות בסט האחרון. בינתיים אני מתקדם לא רע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית