עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יאמר פה שם או מידע מכוון נוסף, זה נוגד את חוקי הפורוםנשמע מעניין, אני אקליט
סליחה על הבורות, אבל מי זה "יועץ התוספים" המדובר ?
תראה את הכתבה, אני מניח שתזהה לבד.נשמע מעניין, אני אקליט
סליחה על הבורות, אבל מי זה "יועץ התוספים" המדובר ?
@psy ידיד, אני מופתע לקרוא את מה שאתה כותב. אתה באמת שואל על פלוני אלמוני שנפגע מהזרקת אינסולין?אותי מעניין לדעת איך זה שלא עשו בדיקות מעבדה לטסט שלקחו עם הדיאנבול איפה הפאקינג בדיקות מעבדה לרמות זיהום סטריליות לויאל ? איך בדיוק יש שם חומרים מחוזקים ? ומי זה העומרי אזולאי הזה שלא יודע איך לקחת מינונים של אינסולין? בן אדם שאין לו שמץ של מושג לוקח משהו מבלי לדעת ורוצה להפיל עולם שלם בגלל טיפשות של בן אדם 1
זה בעיניי שווה לטענה שלואו באר סקוואט ודדליפטים פורצים דיסקים וגורמים לשיתוק. אנשים לא יודעים להתאמן ונפצעים ולפעמים קשה מאוד, ואנשים שלא יודעים דבר על חומרים, משתמשים בהם, עושים לעצמם נזק, וכשזה חומרים שיכולים להרוג כמו אינסולין, גם מתים. עוד לא ראיתי בנאדם שהרמה שהוא הגיע אליה מצדיקה שימוש בחומרים, וכל אלה שראיתי שמשתמשים, בדרך כלל גם עם חומרים מגיעים לתוצאות לא משהו כי הם לא יודעים לא להתאמן ובטח שלא להשתמש בחומרים.@psy ידיד, אני מופתע לקרוא את מה שאתה כותב. אתה באמת שואל על פלוני אלמוני שנפגע מהזרקת אינסולין?
תקרא פה בפורום, אנשים רצים להזריק לעצמם בלי שיודעים מה הם מזרקים, לאן ואיך.
כל פוסט שני על סייקל ראשון ועם שאלות שכואב לי הלב לקרוא אותם.
אז הינה לך אוסף טמבלים שאלולים לפגוע בעצמם , הם יגרמו יותר נזק לתחום מאשר דילר כזה או אחר.
יש לא מעט כאלו שהשיגו תוצאות מדהימות עקב שימוש בחומרים , אבל הם למדו וקראו וחקרו את הנושא לעומק. לצערי , מה שאתה מתאר יותר נפוץ ומדובר על רוב המשתמשים. הם לא מוכנים לקרוא כמה עמודים אחורה ולנסות להבין מה הם עושים.זה בעיניי שווה לטענה שלואו באר סקוואט ודדליפטים פורצים דיסקים וגורמים לשיתוק. אנשים לא יודעים להתאמן ונפצעים ולפעמים קשה מאוד, ואנשים שלא יודעים דבר על חומרים, משתמשים בהם, עושים לעצמם נזק, וכשזה חומרים שיכולים להרוג כמו אינסולין, גם מתים. עוד לא ראיתי בנאדם שהרמה שהוא הגיע אליה מצדיקה שימוש בחומרים, וכל אלה שראיתי שמשתמשים, בדרך כלל גם עם חומרים מגיעים לתוצאות לא משהו כי הם לא יודעים לא להתאמן ובטח שלא להשתמש בחומרים.
זה לא יעזור, אנשים עדיין יקשיבו לדילר כי זה הכי קלאולי שווה לנצל את הכתבות האלו כהסבר - למה לא להקשיב לדילר שלך
תיקנתי לך.זה לא יעזור, אנשים עדיין יקשיבו לדילר כי הוא היה מר ישראל
כך מסכנים את המתאמנים בחדרי כושריש למישהו לינק לכתבה?
חייב להודות שכל הדילרים בכתבה ממש הצחיקו אותי, חוץ מזה לא רואה שחידשו משהו, לא מבין למה בכלל צילמו כתבה חדשה, היו יכולים למחזר כתבה ישנה.זה לא יעזור, אנשים עדיין יקשיבו לדילר כי זה הכי קל
רייטינגחייב להודות שכל הדילרים בכתבה ממש הצחיקו אותי, חוץ מזה לא רואה שחידשו משהו, לא מבין למה בכלל צילמו כתבה חדשה, היו יכולים למחזר כתבה ישנה.