הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כתבה על שוק החומרים בארץ

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
היום ב 20:00 במהדורה המרכזית של חדשות 2 תשודר הכתבה. חדי העין שצפו בפרומו וודאי כבר זיהו את "יועץ התוספים" מקרית מלאכי.

@psy ידיד, אני מופתע לקרוא את מה שאתה כותב. אתה באמת שואל על פלוני אלמוני שנפגע מהזרקת אינסולין?
תקרא פה בפורום, אנשים רצים להזריק לעצמם בלי שיודעים מה הם מזרקים, לאן ואיך.
כל פוסט שני על סייקל ראשון ועם שאלות שכואב לי הלב לקרוא אותם.
אז הינה לך אוסף טמבלים שאלולים לפגוע בעצמם , הם יגרמו יותר נזק לתחום מאשר דילר כזה או אחר.
אל תיהיה מופתע חביבי , בא ותגיד לי אתה קודם כל מה זה אינסולין מזוייף? זה מה שהוא אמר שם כן, אין דבר כזה אינס מזוייף. כל הכתבה הזאת היא לא מדוייקת בעליל ורק בגלל שמציגים שם דילרים מפגרים וטמבל כמו אזולאי שאין לו מושג בחומרים אז אני מבין תבעיה . מינון טיפה יותר מדי גבוה מימה שאתה צריך אתה קאפוט

אל תיהיה מופתע חביבי , בא ותגיד לי אתה קודם כל מה זה אינסולין מזוייף? זה מה שהוא אמר שם כן, אין דבר כזה אינס מזוייף. כל הכתבה הזאת היא לא מדוייקת בעליל ורק בגלל שמציגים שם דילרים מפגרים וטמבל כמו אזולאי שאין לו מושג בחומרים אז אני מבין תבעיה . מינון טיפה יותר מדי גבוה מימה שאתה צריך אתה קאפוט
כנראה לא הבנת למה התכוונתי.
אין ויכוח שכתבה זבל, מה שאני התכוונתי שמשתמשים מטומטמים כמו ״אזולאי״ יש מלא אפילו אצלנו בפורום. נזק שהם גורמים לעצמם בגלל היותם מטומטמים , בעקיפין גורם נזק לתחום חומרים בארץ. יותר נזק מאשר דילר כזה או אחר.
חוץ מזה , די מסכים איתך.

כנראה לא הבנת למה התכוונתי.
אין ויכוח שכתבה זבל, מה שאני התכוונתי שמשתמשים מטומטמים כמו ״אזולאי״ יש מלא אפילו אצלנו בפורום. נזק שהם גורמים לעצמם בגלל היותם מטומטמים , בעקיפין גורם נזק לתחום חומרים בארץ. יותר נזק מאשר דילר כזה או אחר.
חוץ מזה , די מסכים איתך.
כנראה שהדרך הכי טובה לקדם אימונים אישיים היא לספר לתחקירן של החדשות חרטות מפה ללפלנד....

על סמך מה אתה אומר שלאזולאי אין מושג בחומרים?הוא אמר שכתבה שמכרו לו אינסולין מזוייף והוא גם לקח מינון יותר מהרגיל,וזה מה שכמעט גמר לו תחיים,אזולאי הוא מנטור תזונה שיש לו מאות לקוחות ..נושא מעניין

ממתי איש מקצוע נמדד לפי כמות הלקוחות שלו?
פעם אחרונה שבדקתי (גם פתחתי על זה דיון), איש מקצוע נמדד לפי ההישגים והידע שלו.

על סמך מה אתה אומר שלאזולאי אין מושג בחומרים?הוא אמר שכתבה שמכרו לו אינסולין מזוייף והוא גם לקח מינון יותר מהרגיל,וזה מה שכמעט גמר לו תחיים,אזולאי הוא מנטור תזונה שיש לו מאות לקוחות ..נושא מעניין
אינסולין מזוייף?
מינון יתר?
לפי רשום מעלה , לך בטוח אין מושג בחומרים. אני בטוח שמי שרשם את השטויות האלו בכתבה , גם לו אין מושג בחומרים.
נושא מעניין.

• פותח/ת השרשור
בדיוק. על אותו משקל, כל השרלטנים מהכתבה הם מנטורים לסטרואידים. אם מנטור/יועץ/שקר כלשהו לתזונה יכול לרשום ללקוח שלו תפריט (ואסור לו, הוא לא תזונאי), אז גם יוסי יד 50 יכול לרשום ללקוח שלו סייקל (ואסור לו, הוא לא רופא).

מה האינטרס של הדילר להגיד ללקוח: "הסייקל הוא 12 שבועות, אני נותן לך כמות שתספיק לחודש, אחרי זה תחזור אליי".
?
זה במטרה להפוך את הלקוח לתלוי בדילר?

מה האינטרס של הדילר להגיד ללקוח: "הסייקל הוא 12 שבועות, אני נותן לך כמות שתספיק לחודש, אחרי זה תחזור אליי".
?
סביר להניח, תחשוב שאחר כך הוא גם יכול להוסיף לו עוד חומרים ולהעלות לו מחירים וכל מיני שטויות.

אינסולין מזוייף?
מינון יתר?
לפי רשום מעלה , לך בטוח אין מושג בחומרים. אני בטוח שמי שרשם את השטויות האלו בכתבה , גם לו אין מושג בחומרים.
נושא מעניין.

יכול להיות שב"איסולין מזוייף" הוא התכוון שריכוז האינסולין גבוה ממה שרשום במיכל או גבוה ממה שנאמר לו יכול להיות שגם הוא קנה LONG ACTING ובסופו של דבר היה מדובר ב-SHORT ACTING. ואני לא הבנתי אם אתה מזלזל בטענה של מינון יתר של אינסולין... יש כזה דבר וחולי סכרת מתים מזה כי זה מוריד לך את הסוכר בדם בצורה קיצונית מה שמביא אותך למצב מסכן חיים.

נ.ב, היות ובכתבה לא אמרו שום מילה מדעית כמעט חוץ מסטרואידים, טסטוסטרון והורמון גדילה, אי אפשר לדעת במה מדובר... כמו למשל שבגלולה היו שלושה חומרים ולא אחד... אילו חומרים? לא אמרו כלום

יכול להיות שב"איסולין מזוייף" הוא התכוון שריכוז האינסולין גבוה ממה שרשום במיכל או גבוה ממה שנאמר לו יכול להיות שגם הוא קנה LONG ACTING ובסופו של דבר היה מדובר ב-SHORT ACTING. ואני לא הבנתי אם אתה מזלזל בטענה של מינון יתר של אינסולין... יש כזה דבר וחולי סכרת מתים מזה כי זה מוריד לך את הסוכר בדם בצורה קיצונית מה שמביא אותך למצב מסכן חיים.

נ.ב, היות ובכתבה לא אמרו שום מילה מדעית כמעט חוץ מסטרואידים, טסטוסטרון והורמון גדילה, אי אפשר לדעת במה מדובר... כמו למשל שבגלולה היו שלושה חומרים ולא אחד... אילו חומרים? לא אמרו כלום
הורמוני גדילה, הם אמרו הורמוני גדילה.

אז זהו שידע בחומרים אין לו בכלל שישאר מנטור בתזונה .
1/מי מזייף אינסולין ? זה בחיים לא שמעתי בחיי אם הוא היה מקבל אינס מזוייף הוא לא היה נכנס לבית חולים כצו שהוא טען כי היו מדללים לו את האינס במים להזרקה .
2/אתה נשמע כאילו אתה מעריץ שלו מנטור וואו . המנטור היחיד שאני מכיר בארץ שהוא באמת מנטור הוא רק גיל גרנות
3/ מי שנכנס לעולם החומרים אמור לדעת ויודע שאין פה משחקים מי שלוקח לפי הספר ועושה מעקב בדיקות דם מתי שצריך יכול להתמודד עם ההשלכות במידה ויש. ואגב יצא לי לראות המון אנשים שבזמן הסייקל הצליחו להביא ילד לעולם אז מספיק עם הזיוני שכל עם הכתבות האלה

היו 3 חומרים ולא 1 אני יגיד לך מה יכול להיות, על האנבר בדוק שזה לא אנבר עירבבו שם כמה חומרים זה בטוח, אז אנבר זה לא. העניין עם הדיבול אני לא יודע למה היו שם גם 3 חומרים מעורבבים זה מצחיק איך הם בדקו את החומר חח רק שלא חשבו שהחומרים המייצבים הם גם סטרואידים עם כל היידע שהפגינו שם בכתבה אני לא יופתע מיזה
אני בטוח שהוא לא רק " מנטור " המבין יבין...
?
בטח שזה עובד ככה. תשים לב גם המוכר השני שראו את פניו איך הוא" מוכר "יפה את המוצרים שלו ואומר לו אל תדאג אני ידאג לך. לא אכפת להם חוץ מלדחוף לך חומרים, שרלטנות

התקשורת לא יודעת (ולא רוצה) להכין כתבה אובייקטיבית על התחום, מכל המשתמש על כך. בוחרים נישה קיצונית (קיימת ומאוד מכעיסה) של דילרים טיפשים ו/או אינטרסנטים ומציגים את התחום במערומיו. אף תחקיר עומק אמיתי לא היה שם, ויותר מקומם הוא חוסר המקצועיות של אנשי ה"רפואה" שרואיינו בכדי להסביר עד כמה החומרים מסוכנים. נהדר, גם אלכוהול וסמים הם כאלה, לא רואה את התשקורת (כן, תשקורת) יוצאת מגדרה על כך.
בכל תחום לא מוכר ומצומצם, תמצאו פרצות קיצוניות כאלה.

מצד שני, אני כן שמח שכתבה כזו עלתה. ומדוע? כי המודעות עולה, ואולי, רק אולי, כמה אנשים יותר אינטלגנטים ירצו לחקור יותר לעומק את התחום וללמוד מעבר. אם מישהו, איכשהו, יגיע ל-LBS בזכות הכתבה, את שלנו כבר עשינו.

מעבר לכך, כל משתמש קיים פה שמשוטט בפורום, או שבעצמו משתמש/השתמש/מתכוון להשתמש - הרי לכם עוד הוכחה והצדקה לא להיות תמים. לבצע תמיד מחקר יסודי, סקר שוק, לשתף בתהיות ושאלות ולא להתפתות לקיצורי דרך

התקשורת לא יודעת (ולא רוצה) להכין כתבה אובייקטיבית על התחום, מכל המשתמש על כך. בוחרים נישה קיצונית (קיימת ומאוד מכעיסה) של דילרים טיפשים ו/או אינטרסנטים ומציגים את התחום במערומיו. אף תחקיר עומק אמיתי לא היה שם, ויותר מקומם הוא חוסר המקצועיות של אנשי ה"רפואה" שרואיינו בכדי להסביר עד כמה החומרים מסוכנים. נהדר, גם אלכוהול וסמים הם כאלה, לא רואה את התשקורת (כן, תשקורת) יוצאת מגדרה על כך.
בכל תחום לא מוכר ומצומצם, תמצאו פרצות קיצוניות כאלה.

מצד שני, אני כן שמח שכתבה כזו עלתה. ומדוע? כי המודעות עולה, ואולי, רק אולי, כמה אנשים יותר אינטלגנטים ירצו לחקור יותר לעומק את התחום וללמוד מעבר. אם מישהו, איכשהו, יגיע ל-LBS בזכות הכתבה, את שלנו כבר עשינו.

מעבר לכך, כל משתמש קיים פה שמשוטט בפורום, או שבעצמו משתמש/השתמש/מתכוון להשתמש - הרי לכם עוד הוכחה והצדקה לא להיות תמים. לבצע תמיד מחקר יסודי, סקר שוק, לשתף בתהיות ושאלות ולא להתפתות לקיצורי דרך
איך אתה יכול לדעת שהביאו לך חומר טוב או לא אין לך דבר באמת....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית