עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אוהב להסתכןתחקיר: מוכרים חומרים אסורים בניגוד לחוק
אל תיהיה מופתע חביבי , בא ותגיד לי אתה קודם כל מה זה אינסולין מזוייף? זה מה שהוא אמר שם כן, אין דבר כזה אינס מזוייף. כל הכתבה הזאת היא לא מדוייקת בעליל ורק בגלל שמציגים שם דילרים מפגרים וטמבל כמו אזולאי שאין לו מושג בחומרים אז אני מבין תבעיה . מינון טיפה יותר מדי גבוה מימה שאתה צריך אתה קאפוט@psy ידיד, אני מופתע לקרוא את מה שאתה כותב. אתה באמת שואל על פלוני אלמוני שנפגע מהזרקת אינסולין?
תקרא פה בפורום, אנשים רצים להזריק לעצמם בלי שיודעים מה הם מזרקים, לאן ואיך.
כל פוסט שני על סייקל ראשון ועם שאלות שכואב לי הלב לקרוא אותם.
אז הינה לך אוסף טמבלים שאלולים לפגוע בעצמם , הם יגרמו יותר נזק לתחום מאשר דילר כזה או אחר.
כנראה לא הבנת למה התכוונתי.אל תיהיה מופתע חביבי , בא ותגיד לי אתה קודם כל מה זה אינסולין מזוייף? זה מה שהוא אמר שם כן, אין דבר כזה אינס מזוייף. כל הכתבה הזאת היא לא מדוייקת בעליל ורק בגלל שמציגים שם דילרים מפגרים וטמבל כמו אזולאי שאין לו מושג בחומרים אז אני מבין תבעיה . מינון טיפה יותר מדי גבוה מימה שאתה צריך אתה קאפוט
כנראה שהדרך הכי טובה לקדם אימונים אישיים היא לספר לתחקירן של החדשות חרטות מפה ללפלנד....כנראה לא הבנת למה התכוונתי.
אין ויכוח שכתבה זבל, מה שאני התכוונתי שמשתמשים מטומטמים כמו ״אזולאי״ יש מלא אפילו אצלנו בפורום. נזק שהם גורמים לעצמם בגלל היותם מטומטמים , בעקיפין גורם נזק לתחום חומרים בארץ. יותר נזק מאשר דילר כזה או אחר.
חוץ מזה , די מסכים איתך.
על סמך מה אתה אומר שלאזולאי אין מושג בחומרים?הוא אמר שכתבה שמכרו לו אינסולין מזוייף והוא גם לקח מינון יותר מהרגיל,וזה מה שכמעט גמר לו תחיים,אזולאי הוא מנטור תזונה שיש לו מאות לקוחות ..נושא מענייןאל תיהיה מופתע חביבי , בא ותגיד לי אתה קודם כל מה זה אינסולין מזוייף? זה מה שהוא אמר שם כן, אין דבר כזה אינס מזוייף. כל הכתבה הזאת היא לא מדוייקת בעליל ורק בגלל שמציגים שם דילרים מפגרים וטמבל כמו אזולאי שאין לו מושג בחומרים אז אני מבין תבעיה . מינון טיפה יותר מדי גבוה מימה שאתה צריך אתה קאפוט
אינסולין מזוייף?על סמך מה אתה אומר שלאזולאי אין מושג בחומרים?הוא אמר שכתבה שמכרו לו אינסולין מזוייף והוא גם לקח מינון יותר מהרגיל,וזה מה שכמעט גמר לו תחיים,אזולאי הוא מנטור תזונה שיש לו מאות לקוחות ..נושא מעניין
הוא תזונאי?אזולאי הוא מנטור תזונה שיש לו מאות לקוחות
מנטורהוא תזונאי?
בדיוק. על אותו משקל, כל השרלטנים מהכתבה הם מנטורים לסטרואידים. אם מנטור/יועץ/שקר כלשהו לתזונה יכול לרשום ללקוח שלו תפריט (ואסור לו, הוא לא תזונאי), אז גם יוסי יד 50 יכול לרשום ללקוח שלו סייקל (ואסור לו, הוא לא רופא).מנטור
סביר להניח, תחשוב שאחר כך הוא גם יכול להוסיף לו עוד חומרים ולהעלות לו מחירים וכל מיני שטויות.מה האינטרס של הדילר להגיד ללקוח: "הסייקל הוא 12 שבועות, אני נותן לך כמות שתספיק לחודש, אחרי זה תחזור אליי".
?
זה במטרה להפוך את הלקוח לתלוי בדילר?
אינסולין מזוייף?
מינון יתר?
לפי רשום מעלה , לך בטוח אין מושג בחומרים. אני בטוח שמי שרשם את השטויות האלו בכתבה , גם לו אין מושג בחומרים.
נושא מעניין.
הורמוני גדילה, הם אמרו הורמוני גדילה.יכול להיות שב"איסולין מזוייף" הוא התכוון שריכוז האינסולין גבוה ממה שרשום במיכל או גבוה ממה שנאמר לו יכול להיות שגם הוא קנה LONG ACTING ובסופו של דבר היה מדובר ב-SHORT ACTING. ואני לא הבנתי אם אתה מזלזל בטענה של מינון יתר של אינסולין... יש כזה דבר וחולי סכרת מתים מזה כי זה מוריד לך את הסוכר בדם בצורה קיצונית מה שמביא אותך למצב מסכן חיים.
נ.ב, היות ובכתבה לא אמרו שום מילה מדעית כמעט חוץ מסטרואידים, טסטוסטרון והורמון גדילה, אי אפשר לדעת במה מדובר... כמו למשל שבגלולה היו שלושה חומרים ולא אחד... אילו חומרים? לא אמרו כלום
רצה להזריק gh, לטענתו קיבל אינסולין בתוך אמפולה של gh pen.יכול להיות שב"איסולין מזוייף" הוא התכוון שריכוז האינסולין גבוה ממה שרשום במיכל
רצה להזריק gh, לטענתו קיבל אינסולין בתוך אמפולה של gh pen.
אז זהו שידע בחומרים אין לו בכלל שישאר מנטור בתזונה .על סמך מה אתה אומר שלאזולאי אין מושג בחומרים?הוא אמר שכתבה שמכרו לו אינסולין מזוייף והוא גם לקח מינון יותר מהרגיל,וזה מה שכמעט גמר לו תחיים,אזולאי הוא מנטור תזונה שיש לו מאות לקוחות ..נושא מעניין
היו 3 חומרים ולא 1 אני יגיד לך מה יכול להיות, על האנבר בדוק שזה לא אנבר עירבבו שם כמה חומרים זה בטוח, אז אנבר זה לא. העניין עם הדיבול אני לא יודע למה היו שם גם 3 חומרים מעורבבים זה מצחיק איך הם בדקו את החומר חח רק שלא חשבו שהחומרים המייצבים הם גם סטרואידים עם כל היידע שהפגינו שם בכתבה אני לא יופתע מיזהיכול להיות שב"איסולין מזוייף" הוא התכוון שריכוז האינסולין גבוה ממה שרשום במיכל או גבוה ממה שנאמר לו יכול להיות שגם הוא קנה LONG ACTING ובסופו של דבר היה מדובר ב-SHORT ACTING. ואני לא הבנתי אם אתה מזלזל בטענה של מינון יתר של אינסולין... יש כזה דבר וחולי סכרת מתים מזה כי זה מוריד לך את הסוכר בדם בצורה קיצונית מה שמביא אותך למצב מסכן חיים.
נ.ב, היות ובכתבה לא אמרו שום מילה מדעית כמעט חוץ מסטרואידים, טסטוסטרון והורמון גדילה, אי אפשר לדעת במה מדובר... כמו למשל שבגלולה היו שלושה חומרים ולא אחד... אילו חומרים? לא אמרו כלום
אני בטוח שהוא לא רק " מנטור " המבין יבין...מנטור
בטח שזה עובד ככה. תשים לב גם המוכר השני שראו את פניו איך הוא" מוכר "יפה את המוצרים שלו ואומר לו אל תדאג אני ידאג לך. לא אכפת להם חוץ מלדחוף לך חומרים, שרלטנותמה האינטרס של הדילר להגיד ללקוח: "הסייקל הוא 12 שבועות, אני נותן לך כמות שתספיק לחודש, אחרי זה תחזור אליי".
?
זה במטרה להפוך את הלקוח לתלוי בדילר?
איך אתה יכול לדעת שהביאו לך חומר טוב או לא אין לך דבר באמת....התקשורת לא יודעת (ולא רוצה) להכין כתבה אובייקטיבית על התחום, מכל המשתמש על כך. בוחרים נישה קיצונית (קיימת ומאוד מכעיסה) של דילרים טיפשים ו/או אינטרסנטים ומציגים את התחום במערומיו. אף תחקיר עומק אמיתי לא היה שם, ויותר מקומם הוא חוסר המקצועיות של אנשי ה"רפואה" שרואיינו בכדי להסביר עד כמה החומרים מסוכנים. נהדר, גם אלכוהול וסמים הם כאלה, לא רואה את התשקורת (כן, תשקורת) יוצאת מגדרה על כך.
בכל תחום לא מוכר ומצומצם, תמצאו פרצות קיצוניות כאלה.
מצד שני, אני כן שמח שכתבה כזו עלתה. ומדוע? כי המודעות עולה, ואולי, רק אולי, כמה אנשים יותר אינטלגנטים ירצו לחקור יותר לעומק את התחום וללמוד מעבר. אם מישהו, איכשהו, יגיע ל-LBS בזכות הכתבה, את שלנו כבר עשינו.
מעבר לכך, כל משתמש קיים פה שמשוטט בפורום, או שבעצמו משתמש/השתמש/מתכוון להשתמש - הרי לכם עוד הוכחה והצדקה לא להיות תמים. לבצע תמיד מחקר יסודי, סקר שוק, לשתף בתהיות ושאלות ולא להתפתות לקיצורי דרך
בטח שאפשר לדעתאיך אתה יכול לדעת שהביאו לך חומר טוב או לא אין לך דבר באמת....