הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט

נק' מוניטין:
-41
108
6
העלתי משקל ל150 קג כבר מהחזרה הראשונה הרגל שלי רעדה בחמישית לגמרה רעדה הטכניקה נשארה טובה
בכל מקרה ב145 זה לא היה בכלל ככה הכל היה בסדר (מציין רק שב145 עשיתי עם טכניקה פחות טובה הייתי מרים את התחת בתחילת החזרה ומשתמש יותר בגב)
לעלות שבוע הבא ל155 בתקווה שזה היה סתם משהו חד פעמי או מה לעשות
@iliadim

אני רוצה לציין שהטכניקה הייתה טובה רק הרגל רעדה

העלתי משקל ל150 קג כבר מהחזרה הראשונה הרגל שלי רעדה בחמישית לגמרה רעדה הטכניקה נשארה טובה
בכל מקרה ב145 זה לא היה בכלל ככה הכל היה בסדר (מציין רק שב145 עשיתי עם טכניקה פחות טובה הייתי מרים את התחת בתחילת החזרה ומשתמש יותר בגב)
@iliadim

כמו שאמרתי לך בפוסט הקודם , הייתי נותן למשקל הזה עוד שבוע.
רעידת רגל בדדליפט זה לא חלק מביצוע חלק של תרגיל.

בעזהי"ת

@iliadim

אולי יש פוסטים קודמים שמבהירים את זה הנוכחי, אבל אני מרגיש עקצוץ מתמיד באצבעות כף ידי, שדוחף אותי פשוט לנעול את הנושא שפתחת.

150 לכמה חזרות? אני צריך לנתח את דבריך כדי להבין שכנראה סט של 5. מה התכנית שלך? מה קצב ההתקדמות? מה הסקוואט שלך? באיזה שלב יותר קשה לך: בניתוק או בנעילה? האם הגריפ שלך מהווה נקודת יתרון או חולשה? מה משקל הגוף? מה היכולת שלך בצ'ין אפס וכאלה? האם אתה יודע לכווץ את הגוף במהלך הסטאפ? האם אתה יודע לדחוף את הרצפה כחלק מטכניקת הניתוק? האם עבודת מהירות אצלך היא מושג במונגולית מצויה, או משהו מוכר?

מתוך כל השאלות הללו עולות כל כך הרבה אפשרויות לגבי "מה שבוע הבא". לא שמישהו חייב לענות לך, אבל יש הבדל בין שאלה המוצגת בצורה מעניינת ומעוררת דיון - שיכולה לגרום לרצון לענות, ובין כזו שגורמת לרצון להמשיך הלאה.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אולי יש פוסטים קודמים שמבהירים את זה הנוכחי, אבל אני מרגיש עקצוץ מתמיד באצבעות כף ידי, שדוחף אותי פשוט לנעול את הנושא שפתחת.

150 לכמה חזרות? אני צריך לנתח את דבריך כדי להבין שכנראה סט של 5. מה התכנית שלך? מה קצב ההתקדמות? מה הסקוואט שלך? באיזה שלב יותר קשה לך: בניתוק או בנעילה? האם הגריפ שלך מהווה נקודת יתרון או חולשה? מה משקל הגוף? מה היכולת שלך בצ'ין אפס וכאלה? האם אתה יודע לכווץ את הגוף במהלך הסטאפ? האם אתה יודע לדחוף את הרצפה כחלק מטכניקת הניתוק? האם עבודת מהירות אצלך היא מושג במונגולית מצויה, או משהו מוכר?

מתוך כל השאלות הללו עולות כל כך הרבה אפשרויות לגבי "מה שבוע הבא". לא שמישהו חייב לענות לך, אבל יש הבדל בין שאלה המוצגת בצורה מעניינת ומעוררת דיון - שיכולה לגרום לרצון לענות, ובין כזו שגורמת לרצון להמשיך הלאה.
קצב ההתקדמות 5 קילו בשבוע (אני עושה את ה A ו ה B מהלינארית של ביל סטאר)(חשוב לציין ששבוע לפני הייתי חולה גם באותו יום לא הייתי במיטבי (כאב גרון טיפה) בגלל שלא עשיתי שבוע לפני את האימון עשיתי בראשון עד 90% ואתמול את ה150(רביעי))
סקוואט מחר אני אמור לעשות 110 (5 חזרות)
משקל גוף 70-70.5
יכולות
מתח רחב 4*6 עם 16 קילו עלי (צ'ין אפס אני יותר חלש היד קדמית בפיגור)
BOR אחיזה הפוכה 77.5 4*8
בנצ 4*8 100
פרס 4*8 55-57.5
יודע לכווץ
מונגוללית מצויה

ורק שכחתי לציין שיניתי את הטכניקה כי הייתי מרים פעם את התחת בתחילת החזרה והרבה מהתנועה היה עובד על הגב תחתון ביום של ה90% סדרתי את זה
WhatsApp Video 2018-01-03 at 23.59.32 - Streamable
@TheTzadik עדכנתי עם סרטון

נערך לאחרונה:
קצב ההתקדמות 5 קילו בשבוע (אני עושה את ה A ו ה B מהלינארית של ביל סטאר)(חשוב לציין ששבוע לפני הייתי חולה גם באותו יום לא הייתי במיטבי (כאב גרון טיפה) בגלל שלא עשיתי שבוע לפני את האימון עשיתי בראשון עד 90% ואתמול את ה150(רביעי))
סקוואט מחר אני אמור לעשות 110 (5 חזרות)
משקל גוף 70-70.5
יכולות
מתח רחב 4*6 עם 16 קילו עלי (צ'ין אפס אני יותר חלש היד קדמית בפיגור)
BOR אחיזה הפוכה 77.5 4*8
בנצ 4*8 100
פרס 4*8 55-57.5
יודע לכווץ
מונגוללית מצויה

ורק שכחתי לציין שיניתי את הטכניקה כי הייתי מרים פעם את התחת בתחילת החזרה והרבה מהתנועה היה עובד על הגב תחתון ביום של ה90% סדרתי את זה
WhatsApp Video 2018-01-03 at 23.59.32 - Streamable
@TheTzadik עדכנתי עם סרטון
בסרטון זה ה 150 עם רעידות?

כן 145 עלה טוב בלי כלום
תוריד משקל ותעבוד על טכניקה, אני נוטה להגיד שהרעידות נובעות מהמערכת העצבית שעובדת חזק, אבל בגלל שהטכניקה לא משהו זה לא מחייב.
כמובן שאתה יכול למשוך עוד עם טכניקה גרועה, להגיע לכשל ואז לעשות את זה, זו כבר החלטה שלך.
בגדול הבעיות שאני רואה פה הן סט אפ גרוע שמוביל לזה שהישבן שלך מורם, הניתוק גרוע ולא מנצל מספיק את הקוואדס ובחלק מהחזרות אתה תולש את המוט מהרצפה ומבזבז אנרגיות על זה.

• פותח/ת השרשור
תוריד משקל ותעבוד על טכניקה, אני נוטה להגיד שהרעידות נובעות מהמערכת העצבית שעובדת חזק, אבל בגלל שהטכניקה לא משהו זה לא מחייב.
כמובן שאתה יכול למשוך עוד עם טכניקה גרועה, להגיע לכשל ואז לעשות את זה, זו כבר החלטה שלך.
בגדול הבעיות שאני רואה פה הן סט אפ גרוע שמוביל לזה שהישבן שלך מורם, הניתוק גרוע ולא מנצל מספיק את הקוואדס ובחלק מהחזרות אתה תולש את המוט מהרצפה ומבזבז אנרגיות על זה.
יותר קל לי דווקא לנתק במהירות מאשר לעשות לאט לאט אנסה שוב פעם ביום שלישי
התחת מורם מידי מסכים

יותר קל לי דווקא לנתק במהירות מאשר לעשות לאט לאט אנסה שוב פעם ביום שלישי
התחת מורם מידי מסכים
לא אמרתי לך לנתק לאט, תקרא שוב, בסטאפ הנוכחי אתה מבזבז המון אנרגיה על הניתוק, חלק מזה מתבזבז על זה שאתה תולש את המוט מהרצפה ולא מושך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית