הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Hip impigement

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
היי חברים, יש לי כאבים בחודשים האחרונים שמורגשים בעיקר בבוקר באזור הכופפי ירך ולפעמים יורדים למטה ומורגשים גם באזור ה4 ראשי. באימונים כרגע עם משקלים קלים אין שום כאב.
הכאבים ה2 הצדדים ומורגשים רק אם אני קם בבוקר ומתחיל ללכת הרבה.
הכאב מרגיש כמו מין צביטה כזה.
עשיתי מתיחות כל יום לכופפי ירך כבר כמה חודשים וזה לא עזר ואז ראיתי שיש דבר כזה שנקרא Hip impigement והסמפטומים שלי מאוד דומים לזה. אשמח להתייחסות של מי שחווה את זה ומי שמבין והכוונה למשהו שיכול לעזור לי, מה אסור לעשות ואיך פותרים את זה.
@Michael Pichenuk
הפסקתי לעשות מתיחות בתדירות שעשיתי לאזור כי נראה שזה לא עוזר ואפילו מחמיר את הבעיה.

למיטב ידיעתי hip impingement בעיקר משפיע על הrectus femoris, והפתרון בדרך כלל הוא לשחק עם הפיסוק בסקוואט וזוויות הרגליים.
בוא נראה מה מיכאל אומר

• פותח/ת השרשור
למיטב ידיעתי hip impingement בעיקר משפיע על הrectus femoris, והפתרון בדרך כלל הוא לשחק עם הפיסוק בסקוואט וזוויות הרגליים.
בוא נראה מה מיכאל אומר
טוב אני שיפרתי את הסקוואט שלי לנורמלי רק בשבוע האחרון ככה שיכול להיות שצריך לחכות וזה יעבור.

hip impingment הינה אבחנה די מורכבת וסביר להניח שהיית מרגיש אותה מעבר לתיאור שלך.
כשיש כאבים בשתי הצדדים בד"כ הבעיה היא גבוהה יותר, הרי שהגוף שלנו לא סימטרי ולארוב יופק כאב בצד אחד בלבד.
כדי להבין טוב יותר על הבעיה הייתי ממליץ לעבור לתרגול א-סימטרי (לאנגים) ולנסות לראות באיזה תנועה מחמיר הכאב.
מעבר לכך אם ממשיכים המכאבים בשתי הצדדים , שווה לבדוק את הגב והירך. גש לפיזיו אם זה ימשיך להטריד אותך.

• פותח/ת השרשור
hip impingment הינה אבחנה די מורכבת וסביר להניח שהיית מרגיש אותה מעבר לתיאור שלך.
כשיש כאבים בשתי הצדדים בד"כ הבעיה היא גבוהה יותר, הרי שהגוף שלנו לא סימטרי ולארוב יופק כאב בצד אחד בלבד.
כדי להבין טוב יותר על הבעיה הייתי ממליץ לעבור לתרגול א-סימטרי (לאנגים) ולנסות לראות באיזה תנועה מחמיר הכאב.
מעבר לכך אם ממשיכים המכאבים בשתי הצדדים , שווה לבדוק את הגב והירך. גש לפיזיו אם זה ימשיך להטריד אותך.
אני חוזר מפציעה בגב אבל היא הייתה לצד ימין רק ולא נדמה לי שזה כל כך קשור. ובתרגילים עצמם אין כאב. לא בלאנג'ים ולא בשום תרגיל אחר שאני עושה. יש כאב רק בבקרים בעיקר בהליכה ארוכה.

מהתיאור שלך ,נשמע שהכאב הוא די עמום והתחלתי, לדעתי אם לא מטריד אותך תמשיך באימונים .
אבל אם הכאבים קיימים ברקע ונראה לך חשד לצביטה גש לפיזיו , הרבה פעמים התאמת תרגילים בתחילת הדרך או טיפול קל כשהכאב מתחיל חוסך הרבה כאבי ראש להמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית