הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם שריר הבטן הוא שריר אחד?

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך
שרירי הבטן מכילים את הישר בטני ואת האלכסונים.
הם כולם עובדים יחד בתרגילים כקבוצה אחת, לא ניתן לבודד חלקים לגמרי מהבטן, אבל כן אפשר לתת דגש יותר לאלכסונים בחלק מהתרגילים

שרירי הבטן מכילים את הישר בטני ואת האלכסונים.
הם כולם עובדים יחד בתרגילים כקבוצה אחת, לא ניתן לבודד חלקים לגמרי מהבטן, אבל כן אפשר לתת דגש יותר לאלכסונים בחלק מהתרגילים
לא רק, יש שם הרבה שרירים מה שנקרא שרירי ליבה

אני לא לגמרי בטוח אם השאלה שלך מובילה לשאלה אחרת או שזה שאלת ידע כללי, כי אפשר לחפש בגוגל את שרירי הבטן ולקבל פירוט עליהם.
אבל לא, בבטן יש הרבה שרירים שעובדים ביחד לעשות פעולות.

לא רק, יש שם הרבה שרירים מה שנקרא שרירי ליבה
שרירי "ליבה" זה מושג מתעתע - כי מי שתבע אותו התכוון בהתחלה לכל השרירים שבגו (טורסו).
כלומר: כל השרירים בגוף של מישהו שכרתו לו את הראש ואת הגפיים.

שרירי "ליבה" זה מושג מתעתע - כי מי שתבע אותו התכוון בהתחלה לכל השרירים שבגו (טורסו).
כלומר: כל השרירים בגוף של מישהו שכרתו לו את הראש ואת הגפיים.
אני הייתי בטוח שהוא התכוון לחרטט אנשים בשביל לשפר את המכירות שלו

• פותח/ת השרשור
אני התכוונת בשאלתי כמו שהחזה הוא שריר אחד ואין חזה עליון או תחתון אז האם הבטן היא אותו דבר או שהיא מורכבת ממספר שרירים שמרכבים אותה? וכתוצאה מכך צריך לעבוד עלייה באמת מכמה זויות?

אמרת שמי שתבע אותו התכוון לכל השרירים בטורסו
אני אמרתי שאני חשבתי שהוא התכוון למה שרשמתי
האמת שאני לא כל-כך זוכר סביב מה זה היה. תרצה לפרט? 😛

אני התכוונת בשאלתי כמו שהחזה הוא שריר אחד ואין חזה עליון או תחתון אז האם הבטן היא אותו דבר או שהיא מורכבת ממספר שרירים שמרכבים אותה? וכתוצאה מכך צריך לעבוד עלייה באמת מכמה זויות?
קודם כל, יש לך את ה-Pectoralis Major, וגם את ה-Pectoralis Minor. (אבל אני לא יודע אם לזה מתכוונים כשהם אומרים: "חזה עליון", ו-"חזה תחתון").

לגבי הבטן - פתח ויקיפדיה. (כמו שאמרו לך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית