עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רק, יש שם הרבה שרירים מה שנקרא שרירי ליבהשרירי הבטן מכילים את הישר בטני ואת האלכסונים.
הם כולם עובדים יחד בתרגילים כקבוצה אחת, לא ניתן לבודד חלקים לגמרי מהבטן, אבל כן אפשר לתת דגש יותר לאלכסונים בחלק מהתרגילים
שרירי "ליבה" זה מושג מתעתע - כי מי שתבע אותו התכוון בהתחלה לכל השרירים שבגו (טורסו).לא רק, יש שם הרבה שרירים מה שנקרא שרירי ליבה
אני הייתי בטוח שהוא התכוון לחרטט אנשים בשביל לשפר את המכירות שלושרירי "ליבה" זה מושג מתעתע - כי מי שתבע אותו התכוון בהתחלה לכל השרירים שבגו (טורסו).
כלומר: כל השרירים בגוף של מישהו שכרתו לו את הראש ואת הגפיים.
חוששני שלא הצלחתי להבין אותך. S:אני הייתי בטוח שהוא התכוון לחרטט אנשים בשביל לשפר את המכירות שלו
אמרת שמי שתבע אותו התכוון לכל השרירים בטורסוחוששני שלא הצלחתי להבין אותך. S:
תוכל להרחיב?
האמת שאני לא כל-כך זוכר סביב מה זה היה. תרצה לפרט? 😛אמרת שמי שתבע אותו התכוון לכל השרירים בטורסו
אני אמרתי שאני חשבתי שהוא התכוון למה שרשמתי
קודם כל, יש לך את ה-Pectoralis Major, וגם את ה-Pectoralis Minor. (אבל אני לא יודע אם לזה מתכוונים כשהם אומרים: "חזה עליון", ו-"חזה תחתון").אני התכוונת בשאלתי כמו שהחזה הוא שריר אחד ואין חזה עליון או תחתון אז האם הבטן היא אותו דבר או שהיא מורכבת ממספר שרירים שמרכבים אותה? וכתוצאה מכך צריך לעבוד עלייה באמת מכמה זויות?