הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בכתף לא עוברת חצי שנה

workingitout

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי אני מתאמן כבר שניים ולפני חצי שנה עשיתי תנועה לא נכונה בדחיקת חזה. מאז נהיתה לי דלקת שלא עוברת עד עכשיו.
עשיתי צילום אולטראסאונד ומצאו שם שתי דלקות קטנות. אין קרע בגידים. עשיתי גם רנטגן ואין בעיה בעצמות.
לקחתי כדורים, עשיתי זריקת סטרואידים ואני אחרי חודשיים פיזוטרפיה - שום שינוי. לקחתי גם כורכומין. כלום
ברגע שאני מפעיל על הכתף עומס היא חוזרת לכאוב.
ביום יום היא לא כואבת, אלא אם יום-יומיים לפני הפעלתי עליה עומס.

כמובן שעצרתי את האימונים ואני עושה רק תרגילי פיזוטרפיה (כולל אולטראסאונד גלי קול לכתף וחשמל).

מיואש לגמרי. מה לעשות??

• פותח/ת השרשור
הייתי אצל אורטופד מומחה כתף והוא המליץ לעשות זריקה ופיזוטרפיה. לא עזר. גם משקלים נמוכים מאד בתרגילי חזה כואבים. גם למתוח את הידיים קדימה עם מרפק נעול ואז למתוח את הכתפיים אחורה - כואב.

הייתי אצל אורטופד מומחה כתף והוא המליץ לעשות זריקה ופיזוטרפיה. לא עזר. גם משקלים נמוכים מאד בתרגילי חזה כואבים. גם למתוח את הידיים קדימה עם מרפק נעול ואז למתוח את הכתפיים אחורה - כואב.
מציע לגשת לפיזיו ספורט, מאיזה איזור אתה?

אין כאן בנאדם שיוכל לעזור לך יותר מפיזיותרפיסט טוב.
ממליץ בחום לא להתייאש וללכת לפיזיותרפיסט עפ״י המלצתו של מיכאל.

אין שום סיבה בעולם שלא יוכל לשקם דלקת.

היי. בהחלט כמו שנאמר פה,
הכתף הינה מבנה מורכב שמהווה חלק ממכלול תנועתי שלם "חגורת הכתפיים"
היא תלויה בתנועה של עצמות (בריח,חזה, שכמה ועצם הזרוע) המחוברות יחדיו במפרקים, ועליהן מספר רב של שרירים אשר חלקם שולטים על שכמה וחלקם על הכתף והזרוע , והסנכרון בינהם חשוב גם הוא.
כדי להבין מה בדיוק גורם למה צריך לעשות בדיקה מקיפה גם פיזיקלית(שרירים ,רצועות,מפרקים ) בדיקה של הטכניקה ומבנה תוכנית האימונים.
מה ההבדל מפיזיו רגיל, נתחיל בזה שלצערי קופת החולים מקדישה 30 דקות למטופל במקסימום, רוב האוכלוסיה היא מבוגרים וקשישים והמשאבים מבחינת הקופה מוגבלים כמו גם הניסיון בעבודה עם ספורטאים ובאימון חדר כושר.
זה לא אומר שהפיזיותרפיה בקופת החולים לא טובה(גם אני עבדתי בקופת חולי) ויש פיזיו מצויינים אבל מבחינת העומס עבודה ,זמן וההתמחויות באוכלוסיה לצערי קשה לתת מענה לאוכלוסיה של ספורטאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית