הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון בעיה עם trt

• פותח/ת השרשור snob9
  • פורסם בתאריך

snob9

מושעה
31
5
נק' מוניטין:
22
31
5
הי.
שכנעתי את האנדוקרינולג לתת לי טסט אנתת בתור טיפול הורמונלי. אני לא ממש צריך ואין לי את התופעות לוואי של טסט נמוך. בכל מקרה עשיתי ניסוי לפני כמה זמן והזרקתי מינון של בערך 100 מקג שבועי מחולק לפעמיים בשבוע. לצערי התקפות העצבים שחוויתי היו כמו מה שאנשים מדווחים ממינון של טרן עצבני. האם ניתן להניח שבסייקל נורמלי של 500 שבועי אני פשוט יהפוך לרוצח המונים? עד שיש גישה לחומרים והכל אסור לי להזריק? יש עצה לנטרל את התופעת לוואי הזו?

חבר יקר שים לב שאתה כבר מתאר אכן בעיות עם טסט... בכל מקרה זה נכון שיש את הבילדרים שלכל החיים על טסט כי באמת לשמר מסת שריר כזו גדולה כמעט בלתי אפשרי אם מה שהאשכים שלנו מיצריים ועוד להחזיר את הציר באמת הם יאבדו מלא. הם כן כל החיים על טסט חיצוני השאלה אם זה שווה את זה. אל תשכח שהם ממומנים והם במעקב רפואי קבוע. ואני די מאמין שאתה חובבן ולא רוצה להגיע לרמה מיקצועת (אך ורק דעתי תקן אותי אם טעיתי)

טסט רפואי איכותי עם מרשם לכל החיים זה מצוין בשביל כל בן אדם, בילדר או לא. אין לזה שום מחיר כבד שאי אפשר לתקן. יש לעשות בלאסט של ים מיליגראמים ויש מינון של לשמר איכות חיים בעולם שבו הבריאות שלנו תחת מתקפה. מה הנזק בלהרגיש נהדר, להיות מלא מוטיבציה ולממש את הפוטנציאל שלך עם קצת קיק כימיקלי? החיובי מתעלה על השלילי.

טסט רפואי איכותי עם מרשם לכל החיים זה מצוין בשביל כל בן אדם, בילדר או לא. אין לזה שום מחיר כבד שאי אפשר לתקן. יש לעשות בלאסט של ים מיליגראמים ויש מינון של לשמר איכות חיים בעולם שבו הבריאות שלנו תחת מתקפה. מה הנזק בלהרגיש נהדר, להיות מלא מוטיבציה ולממש את הפוטנציאל שלך עם קצת קיק כימיקלי? החיובי מתעלה על השלילי.
איבדתי אותך איפשהו... אגיד לך דבר אחד לפחות על עצמי גם בלי החומרים הרגשתי מעולה וטוב וחזק ואני אדם בריא מבחינה הורמונלית על פי בדיקות דם הטסט שלי בטווח הנורמה כמו שאר ההורמונים לא רואה סיבה לעשות TRT... אבל כן נכנסתי לסייקל וכן יש גיינז ואני מבסוט השאלה מה היה אחרי ה PCT

איבדתי אותך איפשהו... אגיד לך דבר אחד לפחות על עצמי גם בלי החומרים הרגשתי מעולה וטוב וחזק ואני אדם בריא מבחינה הורמונלית על פי בדיקות דם הטסט שלי בטווח הנורמה כמו שאר ההורמונים לא רואה סיבה לעשות TRT... אבל כן נכנסתי לסייקל וכן יש גיינז ואני מבסוט השאלה מה היה אחרי ה PCT

אז סבבה. שמח שאתה מרגיש אחלה גם טבעי וההורמונים שלך תמיד בנורמה. יש אנשים שהטבע והגניטקה דפקו אותם או שהם דפקו את עצמם והפתרון היחיד מגיע במזרק עם 150 מ"ג.

אז סבבה. שמח שאתה מרגיש אחלה גם טבעי וההורמונים שלך תמיד בנורמה. יש אנשים שהטבע והגניטקה דפקו אותם או שהם דפקו את עצמם והפתרון היחיד מגיע במזרק עם 150 מ"ג.
שים לב שאתה שוב פעם מתאר בעיות טסט שלפני כן דובר על TRT לאדם בריא לחלוטין. אדם המזדקק לזה יקבל מרשם למה לא?
אבל אם אתה באמת בריא ולא בילדר ברמה של "זה הפרנסה שלי" למה לגעת בזה למה לא לעשות סייקל סיזן. אוף סייקל סיזן +שיקום. או לרמה מקצועית יותר לעשות קרויז ובלאסט
תראה אני רק מתחיל הנקודת ראיה שלי זה לעשות הכל בחוכמה. מהמינימום להוציא תמקסימום כנאמר רבות פה. אני לא יודע איפה היה עוד 3 שנים. אני יכול להגיד לך שגיסי אדם בריא לחלוטין (מאמין שכבר לא כל כך) והוא כל החיים שלו על טסט והוא אמר לי דבר אחד "אני לא מתכוון לרדת ממנו אני לא מתכוון להתכווץ ואז לחזור לזה ואז שוב וככה הלוך ושוב" הוא לא מתפרנס מזה אבל הוא כן עושה את זה אם זה הדרך של מישהו בהצלחה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית