הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי שמתכנן לקנות נעלי VS Athletics בזמן הקרוב

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95
בדיון בפורום של ריפ מישהו ציין כתובת אימייל של אדם שמוכר את הנעליים בהנחה משמעותית מהמחיר שמופיע באתר (48$ במקום 75$). שלחתי לו בינתיים אימייל לראות אם זה נכון ואם כן - אם הוא מוכן לשלוח לישראל. שום דבר לא בטוח כרגע, אבל אם מישהו תיכנן לקנות ביום-יומיים הקרובים לדעתי זה שווה לחכות ולראות אם הוא יכול לחסוך 30$.

בכל מקרה, זאת הכתובת אימייל של הבן אדם: [email protected]. כמו שאמרתי, כבר שלחתי לו אימייל עם השאלות, אז אין טעם שמישהו אחר ישאל אותו. אני אפרסם את התשובה שלו פה שאני אקבל אותה.

• פותח/ת השרשור
טוב, קיבלתי תשובה הרבה יותר מהירה ממה שחשבתי אז הנה:
Yes, I will sell you the shoes for $45.00 ea. We will ship any where in the world. You have to pay for the shipping cost to Israel.

Thanks,
Rich

Richard Benoy
VS Athletics
Phone 800 383-0305
Cell 310 748-7650
[email protected]

מדובר פה גם על הVS Athletics וגם על הVS Dynamo. תהנו!

נראה לי סבבה , שווה להסתכן לדעתי .
מישהוא מכיר את הגודל היחסי של הנעליים (דומות לאיזה שהן נעליי ספורט בארץ )

• פותח/ת השרשור
נראה לי סבבה , שווה להסתכן לדעתי .
מישהוא מכיר את הגודל היחסי של הנעליים (דומות לאיזה שהן נעליי ספורט בארץ )

לפי מה שהבנתי מאותו דיון בפורום של ריפ, רוב האנשים לוקחים בדיוק אותה מידה כמו האולסטאר שלהם.

נשמע כמו משהו שכדאי להמר עליו. לאלכס יש בטח יותר ידע לגבי המרת המידות.
אגב, הוא כתב כמה יעלה המשלוח לארץ? ואיך משלמים, בוויזה או בדרך אחרת? כי אני לא ממש רוצה לתת ויזה לאדם פרטי.

• פותח/ת השרשור
כן, לצערי שכחתי לשאול את זה באימייל המקורי אז שלחתי לו עוד אימייל אחרי שקיבלתי את התשובה אם אני מתעסק איתו ישירות או שההזמנה עצמה עדיין נעשית דרך האתר. אני אחזור עם תשובה שתהיה לי אחת.

תודה, כי אם זה דרך אדם פרטי, אני לא מציע לקחת את הסיכון.
(אפשר להכין לו גם צ'ק, אבל זה יגרור עמלה של משהו כמו 40 דולר ואני בכלל לא בטוח שהוא יסכים לקבל אחד כזה).

תודה, כי אם זה דרך אדם פרטי, אני לא מציע לקחת את הסיכון.
(אפשר להכין לו גם צ'ק, אבל זה יגרור עמלה של משהו כמו 40 דולר ואני בכלל לא בטוח שהוא יסכים לקבל אחד כזה).

לך לדואר ותוציא כרטיס DEBIT,שים עליו כמה כסף שאתה רוצה וברגע שנגמר הכסף זרוק אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית