הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שימוש בטסט מעל לשנה

• פותח/ת השרשור dsd
  • פורסם בתאריך

dsd

משתמש מתחיל
9
2
נק' מוניטין:
2
9
2
היי חברים!
השאלה שלי זה אם יש מחקרים או מידע כלשהוא מה הנזק לאדם
שנמצא מעל לשנתיים באופן קבוע על 2סיסי בשבוע של טסט

אין מחקרים כאלה וגם לא יהיו כי זה לא אתי
יש פה ושם case studies ובאופן כללי מידע ומדע שאומר מה שימוש של abuse הסטרואידים לאורך זמן עלול לגרום

אני על 250 ב10 ימים שזה פחות מחצי מהכמות שרשמת, כבר יותר משנתיים, אין לי תופעות לוואי מלבד קצת יותר שערות בפנים ובגוף, עוד קצת מסת שריר שהוספתי לעצמי וחשק מיני גבוהה.
תוצאות בבדיקות דם תמיד בטווחים, המוגלובין שלי עלה מתחת לטווח למצב תקין, אותו דבר לגבי ספירת הדם, שהייתה לא תקינה.
אם אתה תקין הורמונאלית, אל תתקרב לחומרים אנאבולים, זו המלצה אישית שלי.

אני על 250 ב10 ימים שזה פחות מחצי מהכמות שרשמת, כבר יותר משנתיים, אין לי תופעות לוואי מלבד קצת יותר שערות בפנים ובגוף, עוד קצת מסת שריר שהוספתי לעצמי וחשק מיני גבוהה.
תוצאות בבדיקות דם תמיד בטווחים, המוגלובין שלי עלה מתחת לטווח למצב תקין, אותו דבר לגבי ספירת הדם, שהייתה לא תקינה.

אתה לוקח בגלל בעיה רפואית?

אולי הבנתי אותך הפוך אבל מישהו שאל "האם שימוש באותו החומר לאורך תקופה (נניח שנה) יכול להיות -> הרבה פחות יעיל <- מאשר לתת את אותה כמות במצטבר אבל עם הפסקות"
אולי הבנתי אותך הפוך אבל מישהו שאל "האם שימוש באותו החומר לאורך תקופה (נניח שנה) יכול להיות -> הרבה פחות יעיל <- מאשר לתת את אותה כמות במצטבר אבל עם הפסקות"
ואתה ענית שזה לא נכון
אתה לוקח בגלל בעיה רפואית?
כן

אני עניתי לדניאל שמה שהוא ענה זה לא נכון ושוב אני אומר שיכול להיות שהבנתי את הכוונה שלו הפוך.

שים לב לשאלה, האם שימוש בחומר למשך תקופה פחות יעיל מאשר שימוש און אנד אוף? התשובה היא לא, השימוש לא פחות יעיל אלא יותר יעיל למשך תקופה מסויימת מאשר שימוש עם הפסקות.

בדקת פוריות?תנועתיות תאי זרע? פוליצטמיה? pca?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית