עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כןהאם שימוש באותו החומר לאורך תקופה יכול להיות הרבה פחות יעיל מאשר לתת את אותה כמות (מצטברת) בהפסקות ?
למה?לא, ההפך הוא הנכון
למה?
אבל זה מה שאמרתי...כי ככל שהשימוש ארוך יותר יש יותר upregulation של רצפטורים אנדרוגניים
אז איפה הטעות?כי ככל שהשימוש ארוך יותר יש יותר upregulation של רצפטורים אנדרוגניים
אבל זה מה שאמרתי...
אני על 250 ב10 ימים שזה פחות מחצי מהכמות שרשמת, כבר יותר משנתיים, אין לי תופעות לוואי מלבד קצת יותר שערות בפנים ובגוף, עוד קצת מסת שריר שהוספתי לעצמי וחשק מיני גבוהה.
תוצאות בבדיקות דם תמיד בטווחים, המוגלובין שלי עלה מתחת לטווח למצב תקין, אותו דבר לגבי ספירת הדם, שהייתה לא תקינה.
אם אתה תקין הורמונאלית, אל תתקרב לחומרים אנאבולים, זו המלצה אישית שלי.
אולי הבנתי אותך הפוך אבל מישהו שאל "האם שימוש באותו החומר לאורך תקופה (נניח שנה) יכול להיות -> הרבה פחות יעיל <- מאשר לתת את אותה כמות במצטבר אבל עם הפסקות"
ואתה ענית שזה לא נכוןאולי הבנתי אותך הפוך אבל מישהו שאל "האם שימוש באותו החומר לאורך תקופה (נניח שנה) יכול להיות -> הרבה פחות יעיל <- מאשר לתת את אותה כמות במצטבר אבל עם הפסקות"
כןאתה לוקח בגלל בעיה רפואית?
ואתה ענית שזה לא נכון
כן
מגיל 21אם זה בסדר שאני שואל, מאיזה גיל אתה לוקח? סתם סקרן
בדקת פוריות?תנועתיות תאי זרע? פוליצטמיה? pca?אני על 250 ב10 ימים שזה פחות מחצי מהכמות שרשמת, כבר יותר משנתיים, אין לי תופעות לוואי מלבד קצת יותר שערות בפנים ובגוף, עוד קצת מסת שריר שהוספתי לעצמי וחשק מיני גבוהה.
תוצאות בבדיקות דם תמיד בטווחים, המוגלובין שלי עלה מתחת לטווח למצב תקין, אותו דבר לגבי ספירת הדם, שהייתה לא תקינה.
אם אתה תקין הורמונאלית, אל תתקרב לחומרים אנאבולים, זו המלצה אישית שלי.