עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי מה המטרה בכל השאלות הללובדקת פוריות?תנועתיות תאי זרע? פוליצטמיה? pca?
כתבת שהכל תקין איתך מבחינת בדיקות.אם לא בצעת את הבדיקות הנ"ל אז אתה ממש לא תקין.לא הבנתי מה המטרה בכל השאלות הללו
מתנצל על האמרה אבל אתה אדיוט אם לא הבנת את הקונטקסטכתבת שהכל תקין איתך מבחינת בדיקות.אם לא בצעת את הבדיקות הנ"ל אז אתה ממש לא תקין.
מתנצל על האמרה אבל אתה אדיוט אם לא הבנת את הקונטקסט
אדיוט הוא מי שעל trt ולא מבצע את הבדיקות הבסיסיות שציינתי לעיל.מתנצל על האמרה אבל אתה אדיוט אם לא הבנת את הקונטקסט
אדיוט הוא מישהו שלא יודע למה לוקחים TRT, וכנראה שהגעתי למצב הזה כי מלכתחילה ביצעתי את הבדיקות שאמרתאדיוט הוא מי שעל trt ולא מבצע את הבדיקות הבסיסיות שציינתי לעיל.
הגעת למצב הזה או כי אתה אדיוט שלא יודע להשתמש בחומרים, או כי יש לך בעיה אחרת מולדת בציר ההורמונלי. הצד השווה של שתי הטענות שבשניהם אתה חייב לבצע את הבדיקות שכתבתי כל שלושה חודשים.אדיוט הוא מישהו שלא יודע למה לוקחים TRT, וכנראה שהגעתי למצב הזה כי מלכתחילה ביצעתי את הבדיקות שאמרת
יש לי גידול בהיפופיזה. סיימת להכנס לי עמוק לתחתונים?הגעת למצב הזה או כי אתה אדיוט שלא יודע להשתמש בחומרים, או כי יש לך בעיה אחרת מולדת בציר ההורמונלי. הצד השווה של שתי הטענות שבשניהם אתה חייב לבצע את הבדיקות שכתבתי כל שלושה חודשים.
אף אחד לא הולך למות, תרגע.תעשה את מה שאתה אוהב ותהנה מכל רגע אחי
לא בקשתי לדעת מה התיק הרפואי שלך,אבל אם אתה רוצה לשתף סבבה.יש לי גידול בהיפופיזה. סיימת להכנס לי עמוק לתחתונים?
עצוב לדעת רפואה שלמה השם ישמור אותך..תעשה את מה שאתה אוהב ותהנה מכל רגע אחי היקר.. לא נראה לי שאדיוט כבר יקראו לך פה..