הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פאוורליפטינג וסטרואידים

• פותח/ת השרשור abmoh
  • פורסם בתאריך

abmoh

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
שלום לכם
אני מתאמן פאוורליפטינג כבר חצי שנה (התאמנתי בשיטות בודיבילדינג לפני) ואני רוצה להתחיל סייקל ראשון כי אני חושב שזה יעזור לי מאוד להגיע למשקלים שאני רוצה.
בן 23 וחצי
78 ק״ג
179 ס״מ
קראתי קצת פה ובאינטרנט והבנתי שסייקל כזה הוא מושלם לסייקל ראשון - 500 טסט אנתת 1-12
ו דיאנאבול 30 מ״ג 1-6
בשבועות 13 ו 14 אין כלום כדי לתת לחומר לצאת מהגוף ואז מתחיל PCT.
1. האם אני באזור הנכון מבחינת תכנון סייקל, או שיש לכם הצעה לסייקל אחר?
2. האם כדאי לשלב גם DECA ?
3. האם תפקוד האשכים הייצור הטבעי של הטסט בגוף חוזר לרמות טבעיות אחרי שעבר מספיק זמן מאז הסייקל בהנחה גם שהמתאמן עבר תהליך PCT

מודה לכם מאוד על העזרה !!

סייקל פצצה. לך על זה , התכנון חזק ביותר בחינת חומרים , מינונים ,וכן תוסיף ננדרולון דקאונט. מה זה סייקל לפאורליפטינג בלי דקה? הרעיון לגבי שבועות 13 ו 14 הוא פשוט גאוני ועזוב אותך הפרגניל , זה להומואים. גם כבד לא יתרגש מ 6 שבועות דיבול ובלי כדורים יעודיים.
בוודאות מיצית את כל ההתקדמות הטבעית בחצי שנה , הרי זה המון זמן. אין ספק שאתה כבר מומחה לתזונה ותשיג מסייקל המעולה הזה ותוצאות מצויינות.
לגבי אשכים וייצור טסט אישי- עזוב אותך , יהיה בסדר.

שלום לכם
אני מתאמן פאוורליפטינג כבר חצי שנה (התאמנתי בשיטות בודיבילדינג לפני) ואני רוצה להתחיל סייקל ראשון כי אני חושב שזה יעזור לי מאוד להגיע למשקלים שאני רוצה.
בן 23 וחצי
78 ק״ג
179 ס״מ
קראתי קצת פה ובאינטרנט והבנתי שסייקל כזה הוא מושלם לסייקל ראשון - 500 טסט אנתת 1-12
ו דיאנאבול 30 מ״ג 1-6
בשבועות 13 ו 14 אין כלום כדי לתת לחומר לצאת מהגוף ואז מתחיל PCT.
1. האם אני באזור הנכון מבחינת תכנון סייקל, או שיש לכם הצעה לסייקל אחר?
2. האם כדאי לשלב גם DECA ?
3. האם תפקוד האשכים הייצור הטבעי של הטסט בגוף חוזר לרמות טבעיות אחרי שעבר מספיק זמן מאז הסייקל בהנחה גם שהמתאמן עבר תהליך PCT

מודה לכם מאוד על העזרה !!
ללא קשר למטרות, ניכר שהידע שלך לא מספיק טוב בכדי לצאת לסייקל
קרא בפורום את האשכול הנעוץ ועוד אשכולות בנושא סייקלים, חומרים, PCT, פרגניל ועוד ועוד

• פותח/ת השרשור
סייקל פצצה. לך על זה , התכנון חזק ביותר בחינת חומרים , מינונים ,וכן תוסיף ננדרולון דקאונט. מה זה סייקל לפאורליפטינג בלי דקה? הרעיון לגבי שבועות 13 ו 14 הוא פשוט גאוני ועזוב אותך הפרגניל , זה להומואים. גם כבד לא יתרגש מ 6 שבועות דיבול ובלי כדורים יעודיים.
בוודאות מיצית את כל ההתקדמות הטבעית בחצי שנה , הרי זה המון זמן. אין ספק שאתה כבר מומחה לתזונה ותשיג מסייקל המעולה הזה ותוצאות מצויינות.
לגבי אשכים וייצור טסט אישי- עזוב אותך , יהיה בסדר.
כל ההורמנים שאתה דופק לעצמך בתחת גורמים לך לדבר ככה ?אתה נשמע גבר מאחורי המחשב שלך, דבר בכבוד עם אנשים.

כל ההורמנים שאתה דופק לעצמך בתחת גורמים לך לדבר ככה ?אתה נשמע גבר מאחורי המחשב שלך, דבר בכבוד עם אנשים.
מה שהוא מנסה להגיד לך בשפה הנאותה יותר זה שאין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר ואין לך סיבה גם למהר לבצע סייקל, על פי הנתונים שלך אתה רק בהתחלה של פיתוח הגוף אז אין לך מה לחשוב על חומרים לפחות לשנה הקרובה...
לסיכום, תוותר... תאכל יותר כמו גדול מאזן חיובי של 500 ואתה תגדל כמו חיה בפאוורליפטינג (SS)

זה מה שקורה שאתה לא יודע להזריק עולה לך למוח

התגובה תמחק כי אני לא חבר של המנהל בניגוד לטמבל מלמעלה

• פותח/ת השרשור
מה בדיוק לא אהבת בתגובה שלי?
הרי באת לשמוע בדיוק מה שכתבתי.
אל תגיב פה אין לך תועלת להביא לפה.

אפשר לדעת מה משקלי העבודה שלך שאתה שוקל לעשות סייקל?
סקוואט 130
דדליפט 160
bench press 90
overhead press 70
אני מודע לזה שיש לי עוד הרבה פוטנציל טבעי לנצל אבל חשבתי שעם סייקל זה יגיע הרבה יותר מהר.
אה ועד עכשיו כמה תגובות כבר ולא קיבלתי אף תשובה ברורה

אחי. יש לך משקלים של מישהו שרק התחיל (ובאמת רק התחלת) למישהו למשקל הגוף והגובה שלך. תן פוש של עוד שנה בצורה טיבעית ואם עדיין לא תאהב את קצב ההתקדמות לך על סטרואידים והורמונים ושאר הירקות.
אם עכשיו תזריק ותתקדם לא תוכל גם לדעת כמה מההתקדמות היא בזכות ההזרקות וכמה בזכות עצמך. תחשוב על זה גם

סקוואט 130
דדליפט 160
bench press 90
overhead press 70
אני מודע לזה שיש לי עוד הרבה פוטנציל טבעי לנצל אבל חשבתי שעם סייקל זה יגיע הרבה יותר מהר.
הנה תשובה ברורה - אין לך מה להתעסק עם סייקל.
אתה עוד לא מנוסה באימונים והתקדמות ולא מכיר מספיק את הגוף שלך בשביל להתחיל להכניס חומרים למשוואה.
לפני שאתה רץ להזריק תיקח שנה שנתיים ותנסה תוכניות אימונים שונות, תבדוק למה אתה מגיב ובאופן כללי תמצה את הפוטנציאל שלך כי יש לך הרבה לאן להתקדם בלי לדחוף שום מזרק.

סקוואט 130
דדליפט 160
bench press 90
overhead press 70
בנתונים שלך הדבר הראשון שהייתי עושה זה לעבוד עם מאמן ורצוי במקום שמעודד pl כמו הוולקנו, act וכדומה.
אחרי שנה של עבודה עם מאמן ולפחות שתי תחרויות אתה תוכל לדעת הרבה יותר מה הפוטנציאל שלך ומה אתה צריך כדי להתקדם.

הערה, יחס 70/90 בין הבנץ לפרס מעלה חשד שהטכניקה באחד התרגילים לא נכונה או שאתה לא לוחץ נכון בבנץ׳ או "מרמה" בפרס

מצטרף להמלצה למצות את ההתקדמות הטבעית, חומרים זה לא "קיצור דרך" זאת דרך שונה לגמרי והיא מאוד קשה

לדחות שימוש בחומרים ולסדר תזונה ואימונים (מאמן מומלץ ותזונאי מהתחום) זו לא בושה. נהפוך הוא - כך מצופה בתחילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית