הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט ביקורת.

chen2cohen

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
65
45
0
הסירטון הראשון:

הסירטון השני:

*יש לציין שבסרטון הראשון והשני עליתי על בעיית אכילס , קיפצתי עם העקב. טעות קשה ומרה, בסירטון השלישי תיקנתי את המצב.*

הסירטון השלישי:

*כאן לדעתי עשיתי בסדר חוץ מהחזרה האחרונה שהגעתי למקביל, תקנו אותי אם אני טועה*

אשמח לפידבקים , הערות , הארות , ותגובות. ביקורת בונה גם כן.
כמו כן, תהיו עדינים 😉

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טכניקה טובה.
רק לדעתי, תנצל יותר את הבאונס. או שהמשקל קל מידי...
ותיסתכל למעטה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
moo
אני משתדל לאכול כמה שיותר , היום קמתי ב11 שתיתי נס עם וופל , הלכתי לים שם אכלתי במבה ושוגי גו
לאחר מכן הגעתי הביתה אכלתי צלחת עם אורז תפוחי אדמה ועוף.. לאימון , לאחר מכן הלכתי לקינג ג'ורג' להספיק להתלבש להם על המבצע של הפסטות ב10 (פסטה עם שמנת ובטטה יאא). ועכשיו שחזרתי הביתה שתיתי 3 כוסות חלב (בנתיים) 😃

אזולאי.. העדפה אישית? המלצה חמה?
יש לי נעלי פומה שטוחות או נייק שוקס שחורות(מנחש שגם הן לא טובות)

moo
אני משתדל לאכול כמה שיותר , היום קמתי ב11 שתיתי נס עם וופל , הלכתי לים שם אכלתי במבה ושוגי גו
לאחר מכן הגעתי הביתה אכלתי צלחת עם אורז תפוחי אדמה ועוף.. לאימון , לאחר מכן הלכתי לקינג ג'ורג' להספיק להתלבש להם על המבצע של הפסטות ב10 (פסטה עם שמנת ובטטה יאא). ועכשיו שחזרתי הביתה שתיתי 3 כוסות חלב (בנתיים) 😃

נס עם וופל אתה מתכוון חבילה שלמה של 15 ?

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחח אממ.. אני מתכוון ל2 וופלים כאלה בעטיפה >< שקונים בסטוקים "ופל מצופה של עדין"

והיום החלבון היחיד שאכלתי זה העוף , ועכשיו אני מפצה עם חלב. ועוד חלב , וכואב לי כבר הבטן
ועוד חלב. ועוד חלב.

moo

איזה כיף , נשמע שאתה מנהל אורח חיים של כדורגלן ישראלי טיפוסי 😃

(חוץ מהחלב אולי חחח)

• פותח/ת השרשור
בסוף סיימתי את אותו הערב עם 7 כוסות חלב וכף מדידה אחת של אבקת חלבונים.

משה... לא הבנתי את ההערה שלך..😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית