הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 190

• פותח/ת השרשור lidors
  • פורסם בתאריך

lidors

משתמש פעיל
396
0
נק' מוניטין:
2,001
396
0
כפר המכביה
אימון אחרון, ניסיתי סינגלים עם 190.
בעקרון הרגשתי קצת חולשה בגב התחתון מהסקוואט מהאימון הקודם אז לא הלך מדהים, אבל עלו שני סינגלים.

בסרטון צילמתי את הסינגל השני (בראשון הייתי צריך את הפלאפון למוזיקה כי הייתי סקפטי לגבי שאני אצליח להרים)

אני יודע שהגב התעגל רצח אבל זה הרגיש כבד מדי, הסט הראשון הלך יותר חלק

בקרוב 200 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה מאוד
אולי תתן מנוחה ותלך על סינגלים לRM1
אלא אם כן אתה ממשיך להתקדם בסינגלים של 5/3

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שהוא הגזים בקטע של "התעגל הגב והיה ממש מכוער" כמו שהוא כתב בלוג שלו.
זה גם פשוט היה הפידבק מנתי אמר שהתעגל לי ממש וגם הרגשתי ככה, כאילו לא הייתי מוכן שזה יהיה כל כך כבד כי לפני זה היה סבבה.
האמת שבסרטון זה באמת לא נראה כל כך גרוע.

ורן אני חושב שאני מקסימום אעשה עוד אימון אחד בדדליפט עם סינגלים או שאני כבר ישר אבדוק RM1 עם 200 ואז אתן לעצמי עוד קצת זמן כדי להרים קצת יותר אם ילך טוב, לא נשאר לי הרבה זמן לגיוס, ואני צריך להכניס גם סקוואט לRM1 ואולי בנץ' למרות שזה פחות דורש מנוחה

זה גם פשוט היה הפידבק מנתי אמר שהתעגל לי ממש וגם הרגשתי ככה, כאילו לא הייתי מוכן שזה יהיה כל כך כבד כי לפני זה היה סבבה.
האמת שבסרטון זה באמת לא נראה כל כך גרוע.

ורן אני חושב שאני מקסימום אעשה עוד אימון אחד בדדליפט עם סינגלים או שאני כבר ישר אבדוק RM1 עם 200 ואז אתן לעצמי עוד קצת זמן כדי להרים קצת יותר אם ילך טוב, לא נשאר לי הרבה זמן לגיוס, ואני צריך להכניס גם סקוואט לRM1 ואולי בנץ' למרות שזה פחות דורש מנוחה

תזהר עם זה שלא תפצע לפני הגיוס
אל תרים כלום שבוע לפני שקרוב ל RM5 שלך לפחות שבוע

• פותח/ת השרשור
אה התכוונת שבוע לפני הגיוס חשבתי שבוע לפני הבדיקת RM1, סבבה עוד לא יצא לי לתכנן כמו שצריך מה אני אעשה, נראה כבר העיקר שלפחות 200 יעלה מהרצפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית