הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 140 קילו סקוואט ל5x5. מ.ג 94.0.

ZivFarbman36

משתמש פעיל
791
570
נק' מוניטין:
2,909
791
570
חודש אחרי התחרות.
חודש חסר מוטיבציה עם קצת זמן להתאמן והמון חשיבה אם אולי לנסות דברים חדשים וה140 לנפח הזה בדיוק מה שהייתי צריך בשביל להתאפס. זה שיא אישי ל5x5. בינתיים ירדתי 3 קילו מאז התחרות, ארד לאזור ה85 קילו בחיטוב הזה ומשם אחליט מה אני עושה.

פאק איזה סוס! איך אתה מצליח לעשות את זה? אתה לוקח במקרה עפקות חלבון? (מופנה לאיש עם החולצה הלבנה)

תותח זיו. לא יכול לתת מוניטין אז תזכיר לי שאני חייב לך

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, מה זאת אומרת דברים חדשים? על מה חשבת
בילדינג/לשים יותר דגש על אירובי/להצטרף לקבוצת כדורסל. פשוט ניסיתי למצוא משהו שיותר יעניין אותי למרות שידעתי שאחזור להרים פשוט לא ידעתי מתי...

בילדינג/לשים יותר דגש על אירובי/להצטרף לקבוצת כדורסל. פשוט ניסיתי למצוא משהו שיותר יעניין אותי למרות שידעתי שאחזור להרים פשוט לא ידעתי מתי...

זה מייק, מכיר את זה, שיש חוסר מוטיבציה אתה מתחיל לפזול לכיוונים אחרים
חח תכלס מגיל 14 אתה מרים כמו בהמה, אתה בעצמך אמרת לי שזה ממכר אותך ברמה מטורפת לגמרי, תמיד יהיו זמנים של חוסר מוטיבציה
כמו שלפעמים אין לבן אדם כוח לבוא למכון אבל שהוא נמצא שם הוא מפציץ ומלא באנרגיות, נראה לי זה אותו דבר איתך ועם ליפטינג
שתחזור לזה שוב חזק אתה תתאהב שוב.

למרות שאם אתה רוצה לעשות ''סוויץ'' לבילדינג זה יהיה לך קל באמת, תנסה כמה זמן ותראה אם זה מספק אותך, זה עדיין חדר כושר
זה לא שאתה הולך לשחק פינג פונג, מקסימום אתה תבין שזה לא עושה לך משהו מיוחד (או שתתאהב?) והרווחת גיינז ותחזור לליפטינג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית