הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר החורף פה - דובים דובים איזה סייקלים אתם מריצים?

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
לאחרונה בפורום יש אווירה רק של q&a שכמובן עלול קצת ״לשעמם״ את הגולשים הוותיקים.
אז בוא ננסה לראות מה חדש ואיזה סייקל אתם מריצים?

הסייקל הקרוב -

חזרתי להתאמן לפני 3 שבועות בצורה סדירה אחרי 4 שנים של הפסקה 😳
אחוז שומן כמובן מאוד גבוה אבל רגע לפני חיטוב יש כמה דברים לבדוק ועל מנת לשמור על מוטיבציה, הוחלט לנסות כמה דברים חדשים.

1-4
test e 250mg week
mk 677 - 25mg ed
lgd 4033 - 10mg ed
arimadex 0.5mg e3d

על מנת להרגיש את כל אחד מהחומרים המינון של הטסט יהיה נמוך כמובן, כל הביקורות שיש פה על mk לא מעניניות כי לרוב אנשים לא יודעים להשיג ממקור טוב ואמין, החומר כל כך יקר שמזייפים אותו בכל הזדמנות ואם לא מזייפים אז מדללים. כרגע בארץ יש כמה אנשים שהתחילו להריץ את אותו mk677 שיש לי והתופעות לוואי די מעלות את החששות ולכן אתחיל מ 12.5 מ״ג בשבוע הראשון.

הדיווחים על lgd בעיקר roid rage עלייה בכוח, פאמפ מוגבר באימון וכמובן רצון להתאמן קצת מעבר לרגיל.
יש לי גם אוסטרין אבל אותו אשמור למנוחה 😉

סייקל מאוד בסיסי של sarms עם מינון נמוך של טסט בשילוב עם growth hormone secretagogue, יש גם gh שאיתו אעשה רוטציה אבל זה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
רוב הsarms ביניהם הליגנדרול אמורים להעלות את הטסט הטבעי שלך. אם אתה כבר כל לוקח את הורמון הטסט ממקור חיצוני לאיזה השפעה אתה מצפה? אני למשל הייתי משנה את הליגנדרול ל yk11 שעובד במנגנון אחר לגמרי

ידידי, אני חושב שיש לך בעיה בהבנת הנקרא, צירפתי סימוכין שבדק בצורה מאוד ברורה שחור על גבי לבן את ההשפעות של ה- sarms על axis. תעלה חזרה למעלה, תעבור על הגרפים, אני לא מצרף אותם כי למלא את דפי הפורום, אחרי שאתעבור על המחקר המלא אני אשמח לשמוע על איזה עלייה אתה מדבר.
מעכשיו אני מבקש לגבות תגובות.

• פותח/ת השרשור
1. וכשהמטרה היא כח (נניח PL), עדיין אין מקום למינון גבוה של טסט?
2. מה לגבי המיתוס (?) שמינון הטסט חייב להיות גבוה ממינון הדקה?

האמת שהגבתי על זה כבר בפוסט אחר -
תעבור על זה ואם עדיין לא ברור תרשום בדיוק מה ואנסה לחדד ולנסח טוב יותר
ייעוץ - סייקל חיטוב

ידידי, אני חושב שיש לך בעיה בהבנת הנקרא, צירפתי סימוכין שבדק בצורה מאוד ברורה שחור על גבי לבן את ההשפעות של ה- sarms על axis. תעלה חזרה למעלה, תעבור על הגרפים, אני לא מצרף אותם כי למלא את דפי הפורום, אחרי שאתעבור על המחקר המלא אני אשמח לשמוע על איזה עלייה אתה מדבר.
מעכשיו אני מבקש לגבות תגובות.
ידידי היקר,אני חושב שלך יש בעיה בהבנת הנכתב כיוון שלא חלקתי על זה שליגנדרול משבית את הציר,לא הבנתי למה לקחת שני חומרים(טסט,וליגנדרול) שעובדים על אותו מכניזם.תתייחס לזה בבקשה.לצורך דוגמא מה שאתה מציע זה כמו לקחת טסט בזריקה עם אנאבר

• פותח/ת השרשור
כיוון שלא חלקתי על זה שליגנדרול משבית את הציר

בטוח?!

רוב הsarms ביניהם הליגנדרול אמורים להעלות את הטסט הטבעי שלך.

עכשיו אני באמת מבולבל

למה לקחת שני חומרים(טסט,וליגנדרול) שעובדים על אותו מכניזם.תתייחס לזה בבקשה
איך בדיוק עובדים על אותו מכניזם פרט ונמק, על תחסוך בשום פרט.
אני אשמח לשמוע הסבר מלא שלך איך בדיוק ולמה lgd מתפרק בגוף ולאיזה רצפטורים בדיוק הוא נקשר ומה ההשלכות של ההמרות בתאותם התאים.

אני לא יודע מאיפה אתה שואב את המידע, זו בדיוק הסיבה שביקשתי שתגבה את התגובות שלך, צירפתי לך קישור ויש שם קישורים נוספים על איך sarns עובדים, תעבור עליהם .

צורך דוגמא מה שאתה מציע זה כמו לקחת טסט בזריקה עם אנאבר

בוודאי שכן, אנאבר משבית את הציר ופוגע בייצור של הטסטסטרון, אנשים מתיחסים לטסטסטרון רק כהרמון בונה מסה, יש עוד הרבה תפקידים בגוף שהוא מבצע, בין היתר משפיע על מצב האנרגיות מעגל הליפוליטי, מצבי רוח, חשק מיני, המרה תקינה לאסטרדיול ועוד..
כל סטרואיד שפוגע בייצור הטבעי של הטסט חובה לשלב איתו טסטסטרון אחרת כן יתכנו תופעות לוואי שציינתי למעלה.

חיטוב אולד סקול תמיד טוב

20180128_175007.jpg

20180128_174740.jpg

בטוח?!

עכשיו אני באמת מבולבל

איך בדיוק עובדים על אותו מכניזם פרט ונמק, על תחסוך בשום פרט.
אני אשמח לשמוע הסבר מלא שלך איך בדיוק ולמה lgd מתפרק בגוף ולאיזה רצפטורים בדיוק הוא נקשר ומה ההשלכות של ההמרות בתאותם התאים.

אני לא יודע מאיפה אתה שואב את המידע, זו בדיוק הסיבה שביקשתי שתגבה את התגובות שלך, צירפתי לך קישור ויש שם קישורים נוספים על איך sarns עובדים, תעבור עליהם .

בוודאי שכן, אנאבר משבית את הציר ופוגע בייצור של הטסטסטרון, אנשים מתיחסים לטסטסטרון רק כהרמון בונה מסה, יש עוד הרבה תפקידים בגוף שהוא מבצע, בין היתר משפיע על מצב האנרגיות מעגל הליפוליטי, מצבי רוח, חשק מיני, המרה תקינה לאסטרדיול ועוד..
כל סטרואיד שפוגע בייצור הטבעי של הטסט חובה לשלב איתו טסטסטרון אחרת כן יתכנו תופעות לוואי שציינתי למעלה.
אני לא יודע מאיפה להתחיל... בא נעשה סדר
1.lgd וכמוהו אוסטרין אמורים להעלות את רמת הטסט הטבעי על ידי דיכוי מנגנון אנדרוגני נכון? במאמר מוסגר הם לא אמורים לשתק את הציר. בפועל ליגנדרול משתק.
2.בלי להכנס לאיך כמה ולמהsarms עובדים אתה צריך להסביר מה היתרון בלקחת lgd שאתה כבר לוקח טסט בזריקה?
3.אנאבר הוא בעצם טסט בכדור,לכן אין טעם לקחת את אותו חומר בצורה שונה.

• פותח/ת השרשור
1. אמורים? איך ולמה? תגבה.
2. הסברתי פעמיים אתה מתעלם.
3. והפועל זה מכבי, כי בשתי הקבוצות רצים והמטרה זו אותה מטרה.
(זה שכל הסטרואידים הם נגזרת של סטסטרון לא אומר שכולם עובדים אותו דבר, שינו אחד בפחמן יכול לשנות את פעילות התרופה לחלוטין, תעבור על מבנה של כל אנאבר ושל טסטוסטרון, תראה את המטבולית והפירוק לפני שאתה מסיק מסקנה כל כך שגויה).

אתה לא עושה סדר, אתה טועה ומטעה.
כמו שאמרתי מקודם, מעכשיו תגבה כל תגובה שלך או שלא תשתתף בדיון.

אני אתפנה ואשתדל להרחיב קצת על הפרופילים.

1. אמורים? איך ולמה? תגבה.
2. הסברתי פעמיים אתה מתעלם.
3. והפועל זה מכבי, כי בשתי הקבוצות רצים והמטרה זו אותה מטרה.

אתה לא עושה סדר, אתה טועה ומטעה.
כמו שאמרתי מקודם, מעכשיו תגבה כל תגובה שלך או שלא תשתתף בדיון.

אני אתפנה ואשתדל להרחיב קצת על הפרופילים.
צודק, אני טועה ומטעה .לא מתכוון להיות להיות מנוהל ולרוץ לחפור ברשת את כל המחקרים העדכניים על sarms.
לא רוצה שאשתתף בדיון? זכותך.קח בחשבון שאתה לא יודע מול מי אתה מדבר ומה הניסיון שלו ב sarms בפרט שלך אין שום ניסיון כמו שכתבת.
קח עצה בחינם,הסייקל שכתבת לא ייתן לך כלום מלבד הרגשה טובה יותר.כל סטרואיד אנאבולי חזק פי כמה מכל sarms שתמצא.(כן גם יותר מ s23)

• פותח/ת השרשור
קח בחשבון שאתה לא יודע מול מי אתה מדבר ומה הניסיון שלו ב sarms

לא רלוונטי לדיון, הבאת טענות למרות שהצגתי גיבוי מחקרי לנאמר, הניסיון שלך זה לא סימוכין ובטח לא מקור להסקת מסקנות.

פרט שלך אין שום ניסיון כמו שכתבת.

אם לך יש כשל לוגי לא אומר שרק בעקבות זה שהתנסת ב- sarms זה מהווה אוטמטית סימוכין למשהו.
עם כל הכבוד לך איש מסתורי עם הרבה ניסיון, מעדיף עדיין את הספרות הרפואית, נו מה לעשות שניסיון של אנשים מסתוריים לא מדברים אל ההגיון שלי.

קח עצה בחינם
אוותר תודה, בכל זאת, עדיין מעדיף חשק מיני.

לא מתכוון להיות להיות מנוהל ולרוץ לחפור ברשת את כל המחקרים העדכניים על sarms.

ברור שלא, כי אין שום מחקר שיכול לגבות את הטענות חסרת בסיס.
הרי שנינו יודעים שכל מה נדרש זה רק שני קליקים אם זה קשה אני אעשה את הצעד הראשון עבורך
/www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc

אפילו בקליק אחד - Google Scholar

.lgd וכמוהו אוסטרין אמורים להעלות את רמת הטסט הטבעי על ידי דיכוי מנגנו

לא

LGD-4033 administration was associated with dose-dependent suppression of total testosterone, sex hormone–binding globulin, high density lipoprotein cholesterol, and triglyceride levels. follicle-stimulating hormone and free testosterone showed significant suppression at 1.0-mg dose only. Lean body mass increased dose dependently, but fat mass did not change significantly. Hormone levels and lipids returned to baseline after treatment discontinuation.
The Safety, Pharmacokinetics, and Effects of LGD-4033, a Novel Nonsteroidal Oral, Selective Androgen Receptor Modulator, in Healthy Young Men

אפילו לא קרוב בהשוואה שלך
Ockham's Razor and Selective Androgen Receptor Modulators (SARMs): Are We Overlooking the Role of 5α-Reductase?

לגבי האנאבר ברור שאתה מטעה, המבנה המולקולרי שונה לחלוטין, זה שזה נגזרת לא אומר שזה עובד בדיוק כמו.
ולגבי הטענה שלך

אנאבר - C19H30O3

1200px-Oxandrolone.svg.png

טסטסטרון - C19H28O2

1200px-Testosteron.svg.png

אנאבר הוא בעצם טסט בכדור

בוא נבין למה לא -

משוב שלילי יכול להיווצר לא רק מרמות גבוהות של אסטרדיול אלא גם מרמות גבוהות של dht שמשפיעה ישירות על
ההיפותלמוס. צריך להבין איך טסטסטרון מיוצר בגוף על מנת להבין שדיוכי ההיפותלמוס בייצור של gnrh פשוט לא יביא להפרשה של lh fsh הורמונים גונדוטרופינים האחראים על ייצור טסטסטרון.
ההיפותלמוס מפריש הורמון משחרר בשם gnrh להפופיזה שמשחחרת הורמונים גונדוטרופינים ואז מיוצר טסטסטרון באשכים (אצל נשים אברי מטרה שונים ולא רלונטי לדיון לכן אוותר על החלק הזה).

Post-Cycle-therapy1.png

איך הגוף בעצם יודע להפסיק לייצר טסטסטרון?
הטסטסטרון בעצם מתפרק להורמונים נוספים נגע במה שרלוננטי אלינו -
1.טסטוסטרון עובר מטבוליזם בגוף לדיהידרוטסטוסטרון ע"י האנזים 5אלפא רדוקטאז (5-alpha reductase) דיהידרוטסטוסטרון הינו מטבוליט של טסטוסטרון.
2. טסטוסטרון הופך לאסטרדיול על ידי פעילות האנזים CYP19A1 הידוע כ-aromatase, הפעיל בעיקר בכבד, במוח וברקמה השומנית.

משוב שלילי (negative feedback), אות (סימן כימי) הגורם לעיכוב/חסימת תהליך ספציפי (הפסקה בהפרשת או ביצירת הורמון).במנגנון משוב שלילי (negative feedback) שינוי התנאים בסביבה הפנימית מעורר "תגובה הפוכה" המחזירה את התנאים לקדמותם.משוב שלילי הוא המנגנון העיקרי השומר על הומיאוסטזיס בגוף. במערכת הורמונלית משוב שלילי פירושו שעליה בריכוזו של הורמון מחוללת סידרת אירועים המעכבים את המשך הפרשתו של ההורמון ואילו ירידה בריכוזו של ההורמון גוררת אירועים המגבירים את הפרשתו.
יש כמה אפשרויות של משוב שלילי: משוב שלילי על ההיפופיזה, משוב שלילי על ההיפותלמוס, ומשוב שלילי נוסף ("לולאה קצרה") שמפעילה ההיפופיזה על ההיפותלמוס (כלומר, הורמון שאמור להגיע לאשכים ולתת להם את הפקודה לייצר טסטוסטרון מגיע להיפותלמוס ונותן הוראה לעצור את התהליך).

ncpendmet0844-f1.jpg

כמו שניתן להבין מהאיור למעלה יש כמה דרכים ליצירת משוב שלילי ופגיעה בייצור של הטסטסטרון.
מכיון שהטסט מפורק גם ל dht וגם לאסטרדיול ישנו משוב שלילי בכמה דרכים שונות. שימוש בנגזרות של טסטסטרון כמו אנאבר אכן לא מתחברת לאנזים ארומטאז, כל הנגזרות מבוססי dht בעצם לא מתחברות אך עצם הרמות הגבוהות מייצרות משוב שלילי ופגיעה בייצור של הטסטסטרון.

לגבי הטענה שלא צריך לקחת טסט עם אנאבר ״כי אנאבר זה טסט בכדור״

Oxandrolone treatment was associated with significant suppression of sex hormone-binding globulin, luteinizing hormone, follicle-stimulating hormone, and total and free testosterone levels.

Oxandrolone in the treatment of HIV-associated weight loss in men: a randomized, double-blind, placebo-controlled study. - PubMed - NCBI

ברשותך, עם כל הניסיון שלך, אני עדיין מעדיף להשאר עם חשק מיני ולא לסבול מעוד שלל תופעות לוואי של טסטסטרון נמוך.
אני מודה לך על הניסיון לעזור אך במקרה הזה אתה עסוק בלצטט משהו שאתה לא מבין, לבלוע כדור או להזריק חומר לא יעזור לך להבין איך הוא עובד בגוף כי הרגשות זה דבר סוביקטיבי ומשתנה שברור לך שיכולים לחלוטין להיות תלוים במיליון פרמטרים ובטח שלא סימוכין לשום דבר.

אתה יכול להשתתתף בדיון כל עוד אתה יודע לגבות את הטענות שלך, ניסיון אישי זה לא גיבוי, אם אין לך איך לגבות אבקש ממך שלא להשתתף ולא להטעות.

נערך לאחרונה:
לא רלוונטי לדיון, הבאת טענות למרות שהצגתי גיבוי מחקרי לנאמר, הניסיון שלך זה לא סימוכין ובטח לא מקור להסקת מסקנות.

אם לך יש כשל לוגי לא אומר שרק בעקבות זה שהתנסת ב- sarms זה מהווה אוטמטית סימוכין למשהו.
עם כל הכבוד לך איש מסתורי עם הרבה ניסיון, מעדיף עדיין את הספרות הרפואית, נו מה לעשות שניסיון של אנשים מסתוריים לא מדברים אל ההגיון שלי.

אוותר תודה, בכל זאת, עדיין מעדיף חשק מיני.

ברור שלא, כי אין שום מחקר שיכול לגבות את הטענות חסרת בסיס.
הרי שנינו יודעים שכל מה נדרש זה רק שני קליקים אם זה קשה אני אעשה את הצעד הראשון עבורך
/www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc

אפילו בקליק אחד - Google Scholar

לא

LGD-4033 administration was associated with dose-dependent suppression of total testosterone, sex hormone–binding globulin, high density lipoprotein cholesterol, and triglyceride levels. follicle-stimulating hormone and free testosterone showed significant suppression at 1.0-mg dose only. Lean body mass increased dose dependently, but fat mass did not change significantly. Hormone levels and lipids returned to baseline after treatment discontinuation.
The Safety, Pharmacokinetics, and Effects of LGD-4033, a Novel Nonsteroidal Oral, Selective Androgen Receptor Modulator, in Healthy Young Men

אפילו לא קרוב בהשוואה שלך
Ockham's Razor and Selective Androgen Receptor Modulators (SARMs): Are We Overlooking the Role of 5α-Reductase?

לגבי האנאבר ברור שאתה מטעה, המבנה המולקולרי שונה לחלוטין, זה שזה נגזרת לא אומר שזה עובד בדיוק כמו.
ולגבי הטענה שלך

אנאבר - C19H30O3

1200px-Oxandrolone.svg.png

טסטסטרון - C19H28O2

1200px-Testosteron.svg.png

בוא נבין למה לא -

משוב שלילי יכול להיווצר לא רק מרמות גבוהות של אסטרדיול אלא גם מרמות גבוהות של dht שמשפיעה ישירות על
ההיפותלמוס. צריך להבין איך טסטסטרון מיוצר בגוף על מנת להבין שדיוכי ההיפותלמוס בייצור של gnrh פשוט לא יביא להפרשה של lh fsh הורמונים גונדוטרופינים האחראים על ייצור טסטסטרון.
ההיפותלמוס מפריש הורמון משחרר בשם gnrh להפופיזה שמשחחרת הורמונים גונדוטרופינים ואז מיוצר טסטסטרון באשכים (אצל נשים אברי מטרה שונים ולא רלונטי לדיון לכן אוותר על החלק הזה).

Post-Cycle-therapy1.png

איך הגוף בעצם יודע להפסיק לייצר טסטסטרון?
הטסטסטרון בעצם מתפרק להורמונים נוספים נגע במה שרלוננטי אלינו -
1.טסטוסטרון עובר מטבוליזם בגוף לדיהידרוטסטוסטרון ע"י האנזים 5אלפא רדוקטאז (5-alpha reductase) דיהידרוטסטוסטרון הינו מטבוליט של טסטוסטרון.
2. טסטוסטרון הופך לאסטרדיול על ידי פעילות האנזים CYP19A1 הידוע כ-aromatase, הפעיל בעיקר בכבד, במוח וברקמה השומנית.

משוב שלילי (negative feedback), אות (סימן כימי) הגורם לעיכוב/חסימת תהליך ספציפי (הפסקה בהפרשת או ביצירת הורמון).במנגנון משוב שלילי (negative feedback) שינוי התנאים בסביבה הפנימית מעורר "תגובה הפוכה" המחזירה את התנאים לקדמותם.משוב שלילי הוא המנגנון העיקרי השומר על הומיאוסטזיס בגוף. במערכת הורמונלית משוב שלילי פירושו שעליה בריכוזו של הורמון מחוללת סידרת אירועים המעכבים את המשך הפרשתו של ההורמון ואילו ירידה בריכוזו של ההורמון גוררת אירועים המגבירים את הפרשתו.
יש כמה אפשרויות של משוב שלילי: משוב שלילי על ההיפופיזה, משוב שלילי על ההיפותלמוס, ומשוב שלילי נוסף ("לולאה קצרה") שמפעילה ההיפופיזה על ההיפותלמוס (כלומר, הורמון שאמור להגיע לאשכים ולתת להם את הפקודה לייצר טסטוסטרון מגיע להיפותלמוס ונותן הוראה לעצור את התהליך).

ncpendmet0844-f1.jpg

כמו שניתן להבין מהאיור למעלה יש כמה דרכים ליצירת משוב שלילי ופגיעה בייצור של הטסטסטרון.
מכיון שהטסט מפורק גם ל dht וגם לאסטרדיול ישנו משוב שלילי בכמה דרכים שונות. שימוש בנגזרות של טסטסטרון כמו אנאבר אכן לא מתחברת לאנזים ארומטאז, כל הנגזרות מבוססי dht בעצם לא מתחברות אך עצם הרמות הגבוהות מייצרות משוב שלילי ופגיעה בייצור של הטסטסטרון.

לגבי הטענה שלא צריך לקחת טסט עם אנאבר ״כי אנאבר זה טסט בכדור״

Oxandrolone treatment was associated with significant suppression of sex hormone-binding globulin, luteinizing hormone, follicle-stimulating hormone, and total and free testosterone levels.

Oxandrolone in the treatment of HIV-associated weight loss in men: a randomized, double-blind, placebo-controlled study. - PubMed - NCBI

ברשותך, עם כל הניסיון שלך, אני עדיין מעדיף להשאר עם חשק מיני ולא לסבול מעוד שלל תופעות לוואי של טסטסטרון נמוך.
אני מודה לך על הניסיון לעזור אך במקרה הזה אתה עסוק בלצטט משהו שאתה לא מבין, לבלוע כדור או להזריק חומר לא יעזור לך להבין איך הוא עובד בגוף כי הרגשות זה דבר סוביקטיבי ומשתנה שברור לך שיכולים לחלוטין להיות תלוים במיליון פרמטרים ובטח שלא סימוכין לשום דבר.

אתה יכול להשתתתף בדיון כל עוד אתה יודע לגבות את הטענות שלך, ניסיון אישי זה לא גיבוי, אם אין לך איך לגבות אבקש ממך שלא להשתתף ולא להטעות.
סליחה, כל המלל המיותר שהבאת בנסיון להראות שאתה צודק פשוט מצחיק. בפרט מה שהדגשת באדום לגבי אנאבר. אולי אתה בונה על הטפשות של ההדיוטות כאן שיתרשמו ממחקרים יחידניים ולא מגובים.לעניין עצמו אלא אם כן אתה פריק גנטי לא תראה תוצאה מהסייקל שבנית לעומת סייקל של טסט בלבד. דבר נוסף, נסיון תמיד ינצח את המדע הכתוב.זו,הדרך למעשה לשלול או לאשר טענה

• פותח/ת השרשור
שמח שפיזיולוגיה ואנדוקרינולוגיה משעשעת אותך.
אנחנו מדברים פה בשפה קצת שונה, אתה מוזמן לחלק את פניני החוכמה ואת הניסיון שלך מחוץ לכותלי הפורום. תמשיך את הדיון המרתק שלך עם יוסי האח כפרה, תעבירו חוויות ברו סיינס כמה שתרצו מחוץ לפורום.

אני רק נכנסתי לראות למה הסנוב הושעה, על הדרך השכלתי קצת מהתגובה של מישל (ואין לי שום קשר ל סטרואידים אבל תמיד טוב לדעת ולהבין בדברים האלו)
אז תודה.

רגע רגע, אז מעכשיו לרשום שטויות בלי לבסס אותן זו עילה לבאן? אני אתחיל להכין רשימת משתמשים 🚔
גם אני כמו נדב פה בשביל להשכיל לידע כללי ופחות מתעניין בתחום החומרים והתרופות עבורי (אם כי יש לי אנשים הייתי יכול לייעץ להם בנושא אם היו מודים שהם משתמשים).

• פותח/ת השרשור
רגע רגע, אז מעכשיו לרשום שטויות בלי לבסס אותן זו עילה לבאן? אני אתחיל להכין רשימת משתמשים 🚔
גם אני כמו נדב פה בשביל להשכיל לידע כללי ופחות מתעניין בתחום החומרים והתרופות עבורי (אם כי יש לי אנשים הייתי יכול לייעץ להם בנושא אם היו מודים שהם משתמשים).

כן, מספיק זמן לא היתי פעיל פה, יש גבול מסויים לכל דבר. זה הפורום הכי רגיש, המון אנשים יודעים שהפורום של LBS זה המקום להתחיל ללמוד על סטרואידים, לא יתכן שהיו פה אנשים שמתעלמים לחלוטין מעובדות אנדוקרינולוגיות עם ביסוס מחקרי.
לצערי בתחום הזה יש המון ״ברו סיינס״ המון תרופות או פרוטוקולים שהמאמנים בונים מבוססים על פי ניסיון כי אין מספיק מחקר בנושא.
על המקרה שדיברנו זה היה די מגוחך להתעלם מספרות הרפואית ומהמחקר ולהמשיך להתבסס על ניסיון, אם כל אחד ימליץ בתחום הזה רק על פי הנסיון זה גם יכול להיגמר באסון.

• פותח/ת השרשור
תלוי באיזה סוג של תרופה מדובר קודם כל.
דבר שני, למה להתיחס להמלצות כיום אם אפשר לבצע בדיקות, נכון זה לא תמיד זול אבל זה עדיף מלהיות בסייקל מים. נכון שגם מינון בדיוק אי אפשר לאמוד, אבל אפשר לבצע בדיקות דם כשזה נוגע לטסט לצורך העניין.
אצלי המינון של טסט זה אמפולה בשבוע / 10 ימים אז במקרה כזה אעדיף לקנות רפואי ולא להסתבך.
יותר זול מחפיסת סיגריות ;)
כשאתחיל לשלב דברים אחרים (לא עכשיו) אפנה כמובן ל ugl.
בסארמס יש פה חברה לכאורה טובה, ממה שיצא לי לראות ואני מקבל הרבה דיווחים בנתיים מדובר בחברה טובה.
התחלתי את ה- Mk677 שלהם, עלייה מטאורית במשקל גוף (נוזלים) התחלתי על 101 ק״ג ביום שישי היום משקל בוקר 106 ק״ג
הרעב כמובן לא נורמלי, אין תחושת שובע, הלילה התעוררתי עשרות פעמים בגלל שהידיים נרדמו לי.
האימון אתמול היה שונה מהרגיל, הרבה יותר פאמפ והרגשתי שאני יכול להמשיך ורק בגלל מגבלת זמן הפסקתי.
התופעות לוואי של הנוזלים והרעב נעלמים תוך 7-10 ימים אני עוקב אחרי כל מי שבסייקל של mk פה בארץ ובתקשורת עם כל המפתחי גוף.
כל המים ללא ספק מייצרים ״אשלייה״ של עלייה בשריר וזה נראה טוב במראה. גם ב Gh עולים די הרבה בהתחלה ואז זה יורד אז אני לא מתיחס לזה בכלל.
אימונים ללא ספק מרגישים טוב, הרעב לא נורמלי ויש אפילו נפילות סוכר שמזכירות שימוש ב igf1
זה עובר מיד עם האוכל אבל חוזר אחרי שעה וחצי בערך.
כרגע בשלב הזה חסרונות: רעב, ידיים שנרשמות עד כאב, נפילות סוכר (הרגשה לפחות לא בוצע בדיקה עם גלוקומטר).

אני מתחיל עם ה- lgd עוד כמה ימים, הסיבה שלא התחלתי עדיין זה כדי להרגיש את כל התופעות לוואי של mk 677.
אני אנסה לבצע חיטוב קצרצר ואדווח בהמשך אם אפשר בכלל לבצע חיטוב עם mk.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית