הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר החורף פה - דובים דובים איזה סייקלים אתם מריצים?

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
לאחרונה בפורום יש אווירה רק של q&a שכמובן עלול קצת ״לשעמם״ את הגולשים הוותיקים.
אז בוא ננסה לראות מה חדש ואיזה סייקל אתם מריצים?

הסייקל הקרוב -

חזרתי להתאמן לפני 3 שבועות בצורה סדירה אחרי 4 שנים של הפסקה 😳
אחוז שומן כמובן מאוד גבוה אבל רגע לפני חיטוב יש כמה דברים לבדוק ועל מנת לשמור על מוטיבציה, הוחלט לנסות כמה דברים חדשים.

1-4
test e 250mg week
mk 677 - 25mg ed
lgd 4033 - 10mg ed
arimadex 0.5mg e3d

על מנת להרגיש את כל אחד מהחומרים המינון של הטסט יהיה נמוך כמובן, כל הביקורות שיש פה על mk לא מעניניות כי לרוב אנשים לא יודעים להשיג ממקור טוב ואמין, החומר כל כך יקר שמזייפים אותו בכל הזדמנות ואם לא מזייפים אז מדללים. כרגע בארץ יש כמה אנשים שהתחילו להריץ את אותו mk677 שיש לי והתופעות לוואי די מעלות את החששות ולכן אתחיל מ 12.5 מ״ג בשבוע הראשון.

הדיווחים על lgd בעיקר roid rage עלייה בכוח, פאמפ מוגבר באימון וכמובן רצון להתאמן קצת מעבר לרגיל.
יש לי גם אוסטרין אבל אותו אשמור למנוחה 😉

סייקל מאוד בסיסי של sarms עם מינון נמוך של טסט בשילוב עם growth hormone secretagogue, יש גם gh שאיתו אעשה רוטציה אבל זה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
עדכון -

107 ק״ג עלייה של 6 ק״ג מיום שישי.
אני לא יודע עדיין לומר האם העייפות בא כתוצאה מהאוכל או מ - mk 677.
הרעב נרגע, אין תחושת שובע אבל אין אטרף כמו בהתחלה, אתמול האצבעות התנפחו וזה כבר הפריע לי להקליד ולענות למיילים.
עוד לילה שהתעוררתי עם כאב של ידיים רדומות, זה די מתחיל להפריע.
מחר אתחיל lgd ואתחיל גם תוכנית אימונים מסודרת, כבר חודש כמעט עושה סופר לנד, אחלה מתקנים יש היום 😃
חוזר לתרגילי בסיס, אוהב מאוד את המודל של hst אריץ סיבוב אחד ומשם אתנסה בעוד תוכנית שחשבתי עליה די הרבה זמן.

כרגע המסקנות: תופעות לוואי של mk677 בדיוק כמו של ה- Gh אני יודע שמבחינה מחקרית לא עלה הקרטיזול ולא היו נפילות סוכר, אבל התחושה קיימת, מרגיש כל שעתיים שלוש מאוד חלש וזה מגיע כמעט לרעד בידיים, אחרי כריך זה נרגע.
עם Gh הנוזלים ירדו לי אחרי שבועיים, אז כרגע אני מתאזר בסבלנות ומסתובב עם פרצוף שהכל טוב לי בחיים. כן זה לא נעים ששואלים אותך 20 פעם ביום האם השמנת, עם זאת מנסיון שלי עם Gh זה עובד די מהר.
דבר אחרון, הנשימות קצת כבדות, אני מניח שגם זה מהאוכל, המטרה היתה להשאר סביב ה 3.5 אלף קלוריות, כמובן שזו היתה מטרה לא ריאלית אתמול חוסל מגש סושי בזמן הכי קצר בעולם לדעתי.
אתמול ספיציפית כן שולב אינסולין, הגזמתי לחלוטין עם האוכל עד למצב שפשוט נרדמתי על הספא.

עדכון -

107 ק״ג עלייה של 6 ק״ג מיום שישי.
אני לא יודע עדיין לומר האם העייפות בא כתוצאה מהאוכל או מ - mk 677.
הרעב נרגע, אין תחושת שובע אבל אין אטרף כמו בהתחלה, אתמול האצבעות התנפחו וזה כבר הפריע לי להקליד ולענות למיילים.
עוד לילה שהתעוררתי עם כאב של ידיים רדומות, זה די מתחיל להפריע.
מחר אתחיל lgd ואתחיל גם תוכנית אימונים מסודרת, כבר חודש כמעט עושה סופר לנד, אחלה מתקנים יש היום 😃
חוזר לתרגילי בסיס, אוהב מאוד את המודל של hst אריץ סיבוב אחד ומשם אתנסה בעוד תוכנית שחשבתי עליה די הרבה זמן.

כרגע המסקנות: תופעות לוואי של mk677 בדיוק כמו של ה- Gh אני יודע שמבחינה מחקרית לא עלה הקרטיזול ולא היו נפילות סוכר, אבל התחושה קיימת, מרגיש כל שעתיים שלוש מאוד חלש וזה מגיע כמעט לרעד בידיים, אחרי כריך זה נרגע.
עם Gh הנוזלים ירדו לי אחרי שבועיים, אז כרגע אני מתאזר בסבלנות ומסתובב עם פרצוף שהכל טוב לי בחיים. כן זה לא נעים ששואלים אותך 20 פעם ביום האם השמנת, עם זאת מנסיון שלי עם Gh זה עובד די מהר.
דבר אחרון, הנשימות קצת כבדות, אני מניח שגם זה מהאוכל, המטרה היתה להשאר סביב ה 3.5 אלף קלוריות, כמובן שזו היתה מטרה לא ריאלית אתמול חוסל מגש סושי בזמן הכי קצר בעולם לדעתי.
אתמול ספיציפית כן שולב אינסולין, הגזמתי לחלוטין עם האוכל עד למצב שפשוט נרדמתי על הספא.

ראיתי את הסרטונים שאתה עושה, מי מצלם ועורך אותם עם איזה ציוד? אני אוהב את התוכן אני חוב שהעריכה יכולה להיות פי מליון יותר מעניינת והייתי עוזר אם היה לך איך להעביר לי את החומר.

• פותח/ת השרשור
ציוד מספק לחלוטין אם זה מסקרן אעביר לך את כל הרשימה בפרטי. ברור שאפשר לערוך תמיד יותר טוב, אני או בת הזוג שלי עורכים ב- iMovie
עריכה טובה ומעניינת יותר זה בעיקר עניין של זמן משהו שלא ממש יש לי. אני משתדל להקדיש את כל הזמן לעבודה שלי קודם כל כשיש קצת זמן פנוי להמשיך לפתח את הפורום, לא היתי פה פעיל קרוב ל-3 שנים ודי זנחתי את כל הפלטפורמה הזאת.
יש המון תוכניות, אני משתדל לסמן כמה שיותר, אם באמת יצא לך לראות אז אתה רואה שאנחנו עושים את זה או ביום שישי בערב או בלילה מאוחר על חשבון השינה. ככה שלשבת ולהשקיע בעריכה אני לא יכול, הכי חשוב שהמסר יעבור מבחינתי עכשיו.

ציוד מספק לחלוטין אם זה מסקרן אעביר לך את כל הרשימה בפרטי. ברור שאפשר לערוך תמיד יותר טוב, אני או בת הזוג שלי עורכים ב- iMovie
עריכה טובה ומעניינת יותר זה בעיקר עניין של זמן משהו שלא ממש יש לי. אני משתדל להקדיש את כל הזמן לעבודה שלי קודם כל כשיש קצת זמן פנוי להמשיך לפתח את הפורום, לא היתי פה פעיל קרוב ל-3 שנים ודי זנחתי את כל הפלטפורמה הזאת.
יש המון תוכניות, אני משתדל לסמן כמה שיותר, אם באמת יצא לך לראות אז אתה רואה שאנחנו עושים את זה או ביום שישי בערב או בלילה מאוחר על חשבון השינה. ככה שלשבת ולהשקיע בעריכה אני לא יכול, הכי חשוב שהמסר יעבור מבחינתי עכשיו.

יש לי פיינלקאט פרו ומחשב די חזק. הייתי שמח לעזור עם זה.
שישי בערב שלך זה צהריים/בוקר שלי אז אני או עובד או מתאמן אבל אראה בהזדמנות שידורים חוזרים 😃
בהצלחה אני חושב שזה חשוב שיהיה מקור מדעי ולא יוסי יד 50 דווקא בתחום הזה

• פותח/ת השרשור
מתחיל סופית את כל הסייקל מחר (mk677 מריץ כבר שבוע), אני אנהל לוג מסודר באינסטגרם (סטורי) ואדווח פה פעם בשבוע מסקנות.

השם שלי, חשבתי להוסיף fit ולהיות מקורי אבל בסוף ויתרתי...
Mishel_Mishayev

חייבים כבר לעשות משהו עם הדבר הזה שכל טמבל שאתמול התחיל לעשות שכיבות שמיכה ויש לו אחוז שומן של גבינת נפוליאון
קורא לעצמו -fit

אם אתה רגיל לעשות סייקלים 10 מ״ג זה לא יהיה יותר מדי בשבילך במיוחד שאתה מריץ רק עם טסט אחי
אני מאוד אוהב lgd מעלה בהמון כוח כמו דיבול יבש בגלל זה אני קורא לו טורינבול של הסארמס
אם יש לך ניסיון כבר אז תעלה מינון אחי חבל לא תרגיש הרבה מהמינון הזה

• פותח/ת השרשור
אם אתה רגיל לעשות סייקלים 10 מ״ג זה לא יהיה יותר מדי בשבילך במיוחד שאתה מריץ רק עם טסט אחי
אני מאוד אוהב lgd מעלה בהמון כוח כמו דיבול יבש בגלל זה אני קורא לו טורינבול של הסארמס
אם יש לך ניסיון כבר אז תעלה מינון אחי חבל לא תרגיש הרבה מהמינון הזה

אני תמיד מתחיל נמוך ומעלה עם הזמן, כרגע המינון אפילו 5 מ״ג, אין לי ניסיון עם sarms ולכן אני לא יודע למה לצפות.
אנשים מדווחים המון דברים, אבל צריך הבין שאנחנו נמצאים באזור אפור, אפילו אפור מאוד, רוב האנשים לא באמת לוקחים lgd אלו שכן סביר להניח לוקחים מינון נמוך יחסית, הם חושבים שהם על מינון גבוה אבל תהיה בטוח שהם לא.

איך אתה משתלט על הרעב עם ה mk677?

שבוע ראשון לא היתה שליטה בכלל, בגלל זה גם עליתי כמעט 8 ק״ג, אבל זה נרגע, כן יש תיאבון בריא אבל אין אטרף כמו שהיה בהתחלה.
אני גם רוב היום מתרוצץ ממקום למקום, אז אין לי תמיד זמן לשבת ולחשוב על אוכל, גם אני ממש רעב אני עדיין לא אשב לאכול עד שלא אסיים חלק גדול מהמטלות ככה שעד שאני מגיע לאכול נשאר לי די הרבה קלוריות.

אפשר עדכון איך מתקדם עם lgd
אני עכשיו עם אוסטרין מרגיש בעיקר שזה הוריד לי נוזלים ושיפר סבולת והתאוששות מהאימונים ממש טובה איך lgd לעומת אוסטרין והאם אפשר לשלב בינהם?

• פותח/ת השרשור
אני מעדכן בעיקר בסטורי באינסטגרם, אעדכן גם פה-

התחלתי עם 5 מ״ג ביום, כמו שאמרתי לא מעניין אותי מה ממליצים בחו״ל לרוב הם קונים זיופים ואם לא זיוף אז בטוח שהמינון שמצוין על האריזה הוא לא המינון. המחקרים שיש לנו נעשו 0.3 מ״ג ועד 1מ״ג ויש מחקר שבדק גם 22 מ״ג אבל הוא של חברת gtx עצמה ולכן האמינות בו מפוקפקת.
בכל אופן, 3 ימים הראשונים היתה עלייה משמעותית בחשק המיני, מצב אנרגטי מאוד מרומם, אימונים מאוד טובים הרבה כוח והתאוששות טובה.
עשיתי גם בדיקות דם העלתי לסטורי ולליב שעשינו אפשר היה לראות צניחה ב- shbg האמת שגם במחקרים ראינו את זה.
אבל ביום רביעי התחילו תופעות לוואי, הראשונה והלא נעימה כל כך זה עצבים, הרגשתי כאילו אני על גרם טסט. היתי מאוד לא נחמד כלפי הסביבה, לא היה בכלל סבלנות לאף אחד, מי שהשתמש בכל כך הרבה טסט יודע על מה אני מדבר.
מנגד זה, האימונים ללא ספק בין הטובים שהיו לי, מרגיש באימון כאילו אני על אנאדרול, אני לא דחפתי את עצמי, המשקלים פשוט עלו ועלו אני די מנוסה במצבים כאלו ולכן עמדתי בפיתוי ועצרתי באיזשהו שלב. הגידים שלי לא מוכנים עדיין לזה, לכן פשוט קיצרתי מנוחות וניסיתי פשוט לעבוד יותר לאט.
יום חמישי העצבים היו יותר מורגשים, אימון ידיים שמאוד הפתיעה אותי, העפתי הכל מבלי להרגיש, מה שכן יצאתי מהאימון מאוד טועון, היה לי די קשה להירגע, התחיל גם כאב ראש לחץ דם היה על 140/90 ביטלתי תוכניות ונשארתי לנוח ולהירגע.

אני לא נכנס כרגע למנגנון הפעולה, כי הוא מאוד מעניין, די אפשר להבין למה lgd הוא כל כך חזק אבל זה בהמשך בפרק שאני מעלה.
אני אסכם שבוע שימוש, הוא לא סופח נוזלים בכלל, מעלה המון כוח בזמן מאוד קצר, השרירים ללא ספק נראים יותר מלאים, כן האימונים יותר כייפים איתו אבל ללא ספק שזה לא מתאים לכל אחד.
אם אתה מתמודד טוב עם טרן / הלוטסטין / אנדרול סביר להניח שזה יהיה עוד דבר לארסנל ועם יתרונות כי אינו סופח מים, לא רעיל לכבד, לא מומר לאסטרוגן וכו'

לא יודע אם אמשיך, גם היום אני די פצצה מתקתקת, זה אולי מעולה באימון אבל בחיי היום יום זה די מפריע.
אחרי שהעלתי לסטורי את ההרגשות כן קיבלתי דיווחים מאנשים שונים שהרגישו כמוני ומנגד גם קיבלתי תגובות של אנשים שאמרו שאין להם מושג על מה אני מדבר, זה מאוד משתנה בין אדם לאדם לכן אני אומר תתחילו ממינון נמוך, תמשכו לפחות שבוע ורק אם אין יותר מדי תופעות לוואי רק אז תעלו מינון.
אישית כמו שאמרתי, אני לא חובב של טרן / אנאדרול או מינונים גבוהים של טסט, לא אוהב להרגיש עצבני ולא אוהב להיות דרך כל היום לכן אני כן שוקל להחליף אותו במשהו חלש יותר.

אוסטרין משמעותית אבל משמעותית חלש יותר והיה ה- sarm האדיאלי ביותר למתחילים, יש לו קשירה די חלשה לרצפטורים האנדורגנים וזמן שהייה על הרצפטור עצמו די קצר שוב לא רוצה להיכנס למנגנונים כרגע, הוא מאוד שונה מ- lgd זה די כמו להשוות אנאבר לאנדרול.
מה כן אתה יכול לצפות מאוסטרין, התאוששות טובה יותר, פאמפ אולי טוב יותר, אולי שיפור קל בכוח מה שכן כולם מדווחים שמצליחים לבצע אימונים ארוכים יותר וגם מתאוששים טוב יותר. הוא לא בונה מסה כמו lgd אבל הוא כן יהיה נחמד מאוד להתנסות ראשונים.
אל תשלב בנתיים בין השניים, תחכה, יש עוד sarms אחרים שהם חלשים יותר מ lgd לא צריך ישר לקפוץ לחזקים.

• פותח/ת השרשור
אנחנו עובדים על פרק שמסביר לעומק מה השוני בין ה- sarms השונים.
טסטלון המכונה rad140 הומצא במקור לטיפול בטסטסטרון נמוך אצל גברים, המטרה היתה להחליף את הזריקות לכדורים אך הפיתוח נעצר עוד הרבה לפני. היחס אנאבולי / אנורגני שלו הוא 60 אנאבולי 1 אנדורגני וזו בדיוק הסיבה למה כל כך נשים אוהבות אותו, הוא לכאורה אמור להיות עם הכי פחות תופעו לוואי רק שזה לא ממש המצב. הוא לא באמת שונה יותר מדי, הפעולה די דומה רק שהחיבור לכמות הרצפטורים שונה וכמובן זמן הפעולה.
תופעות לוואי שמדווחים: כמובן שגם הוא כן פוגע בייצור הטבעי של הטסטסטרון, כל אותן התופעות לוואי די זהות אך כן יש לו משהו שונה, כן יש דיווח שזה גורם למצב רגשי אמוציונלי, אך אחד לא מבין עדיין מדוע זה קורה, עם זאת הוא מאוד פופלרי כי גם הוא בשימוש במינון נמוך של טסט יכול לשחרר יותר טסט חופשי. עוד לא התנסתי בו אישית על מנת באמת לתת סיקור מלא, אבל תהיה בטוח שזה יקרה.

s23 - בהסבר קצר זה פשוט ווינסטרול ללא הפגיעה במפרקים, כבד, אבל הוא בין הבודדים שלא כל כך סלקטיבי, כן יש דיווח על התקרחות, פצעים, כמובן פגיעה בציר, אבל יש תופעת לוואי עוד יותר מוזרה וזה ראיה מטושטשת. הוא יהיה בחירה מאוד טובה למי שאוהב לשלב וויני, פחות רעיל לכבד אבל תצטרך לבחור במה אתה פוגע בראייה שלך או בכבד.
אותו ספיציפית אישית לא מעוניין לנסות, אני חושב שעצם זה שבמכניזם שלו יש כל כך הרבה סימני שאלה וכל כך הרבה שאלות שנשארו ללא תשובות, גורמות לי לעצור, בקושי יש מחקר עליו, התופעות לוואי בעייני פשוט לא שוות את זה.

קראתי הרבה פוסטים מחול על חוויות שבילדרים משתמשים מעידים על שימוש בסארמס למיניהם.
70% העידו שזה לא עשה להם כלום ו/או שהרגישו מעט כח והתאכזבו מהשימוש בהם , השאלה היא עד כמה זה באמת תורם, לדעתי מישל היית צריך להעלות תמונות כדי לראות לפני ואחרי . אולי זה גימיק שיווקי מכל החברות שמייצרות סארמס או שלא . אבל אם היו הוכחות שמעידות שזה כן גורם לגדילה כמו להלן:
טסטוסטרון
ננדרולון
טרנבולון
בולדנון וכן הלאה והלאה
אז היינו רואים שימוש נרחב בהם.
לא נכנסתי לעומק אבל אני חושב שזה ביזבוז כסף ולשייך את זה לקטגוריית " הפראיירים לא מתים "
אל אם כן אני טועה ויהיה / היה שינוי בנגזרות כמו סופרדרול או בולסטרון . סתם זרקתי שני סוגי חומרים ששינו את נגזרותיהם מחומרים שונים.
חומר למחשבה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית