הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר החורף פה - דובים דובים איזה סייקלים אתם מריצים?

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
לאחרונה בפורום יש אווירה רק של q&a שכמובן עלול קצת ״לשעמם״ את הגולשים הוותיקים.
אז בוא ננסה לראות מה חדש ואיזה סייקל אתם מריצים?

הסייקל הקרוב -

חזרתי להתאמן לפני 3 שבועות בצורה סדירה אחרי 4 שנים של הפסקה 😳
אחוז שומן כמובן מאוד גבוה אבל רגע לפני חיטוב יש כמה דברים לבדוק ועל מנת לשמור על מוטיבציה, הוחלט לנסות כמה דברים חדשים.

1-4
test e 250mg week
mk 677 - 25mg ed
lgd 4033 - 10mg ed
arimadex 0.5mg e3d

על מנת להרגיש את כל אחד מהחומרים המינון של הטסט יהיה נמוך כמובן, כל הביקורות שיש פה על mk לא מעניניות כי לרוב אנשים לא יודעים להשיג ממקור טוב ואמין, החומר כל כך יקר שמזייפים אותו בכל הזדמנות ואם לא מזייפים אז מדללים. כרגע בארץ יש כמה אנשים שהתחילו להריץ את אותו mk677 שיש לי והתופעות לוואי די מעלות את החששות ולכן אתחיל מ 12.5 מ״ג בשבוע הראשון.

הדיווחים על lgd בעיקר roid rage עלייה בכוח, פאמפ מוגבר באימון וכמובן רצון להתאמן קצת מעבר לרגיל.
יש לי גם אוסטרין אבל אותו אשמור למנוחה 😉

סייקל מאוד בסיסי של sarms עם מינון נמוך של טסט בשילוב עם growth hormone secretagogue, יש גם gh שאיתו אעשה רוטציה אבל זה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
70% חושבים שהם משתמשים ב- sarms, נוטים לזייף את זה יותר כי זה על גבול האפור. אבל גם בחומרים השוק שם נדפק לגמריי, אצרף לך סייקל לדוגמא של מתחרה רק שתבין עד כמה המצב עגום.
לנו לפחות יש פה גישה לבתי מרקחת, להם גם זה אפילו לא, אפילו ע hcg שלהם הם מזמינים מאתרים שונים.
לגבי הסארמס אני בקשר עם הרבה מפתחי גוף, אלו שיודעים לדאוג לעצמם די הכניסו את זה לארסנל שלהם.
יש מספיק גיבוי מחקרי שמראה שהם חד משמעית עובדים, ככה זה שאנשים לרוב או תמימים ולא יודעים להשיג או מנסים לחסוך כמה שקלים אז זאת תהיה התוצאה. מכיר מספיק כאלו שבוכים גם כל הזמן על אנאבר, מי שהשתמש בדבר האמיתי אף פעם לא יגיד דבר רע על אנאבר ובטח שלא מגיע למינונים של 100מ״ג +
אני השתמשתי מספיק בחומרים שונים, גם אני היתי נופל די הרבה עד שלמדתי דבר או שניים.
המקור שלי אמין, אני כתבתי סיכום שבועי לגבי ה- lgd.
בכל אופן, כמו בכל דבר, gh,igf,ghrp,ghs סטרואידים, סארמס, אם לא תדע ללמוד נכון מאיפה ומה סביר להניח שתיפול או על מדולל או על זיוף ותצטרף לאותם אנשים שמריצים גרמים של חומר (היה לנו אחד כזה פה בפורום) ואז גם תתאכזב מכל הסארמס או אוראלים או gh.

קבצים מצורפים

• b0a50d9c-14a9-419d-a0d5-5762489e7d10.jpg
    b0a50d9c-14a9-419d-a0d5-5762489e7d10.jpg
    KB 86.5 · צפיות: 223
ברנדון פראראי... איבדתי את זה לגמריי זה הסייקל שלו WTF או שאני דיסלקט ופיספסתי משהו

• פותח/ת השרשור
לא אתה לא דיסלקט, בגלל זה אמרתי שאנשים לא מבינים שהמצב שלנו פה בארץ עוד טוב.
כמו בכל שוק, גם בשוק של הסטרואידים כבר זה לא כזה סוד, המתכונים לבישול מפורסמים בכל מקום, חומרי גלם זמינים בכל מקום = תחרות = שחיקה ברווחיות = התייעלות כלכלית מצד הספקים = פגיעה באיכות המוצר. הצרכן תמיד חושב שהתחרות זה דבר טוב, זה נכון ולא נכון, כי בסופו של דבר מדובר על עבירה על החוק, לכן אלו שלוקחים סיכון רוצים להרוויח יותר, ברגע שאין רווח כבר מרוב התחרות אז מייצרים רווח איך? פשוט טרן זה לא טרן, טסט יהיה מהול וסאמרס כנראה יהיה וויני כל שהו במינון נמוך וזה במקרה הטוב.
וזה כבר אחרי שהספק של החומרי גלם עברת ״התייעלות״. בגלל זה משעשע אותי אנשים שמספרים סיפורים שהם מריצים גרמים או סארמס זה זבל, פשוט:

א. אתם לא מריצים גרמים בקושי חצי
ב. אנאבר הוא לא זבל מה שאתם לוקחים זה זבל
ג. סעיף ב׳ גם בנושא של סארמס

אני השתמשתי לפני 6 שנים באנאבר כשעדיין היה אפשר להשיג באמת משהו איכותי אי אפשר היה לעבור מינונים של 30-40 מג. היום בשביל להגיע לאותה הרגשה צריך מינונים של 100+ וזה עוד בחברות המוכרות. בלא מוכרות, ממליץ לעקוב אחרי הכבד ולבצע בדיקות לעיתים תכופות יותר, כי בטוח שזה לא אנאבר.
אנשים שמחים שיש תחרות, המחיר זול הם מספרים
כן, זה נכון, אפשר להשיג היום הכל יותר זול ואיזה צירוף מקרים זה גם במקרה מתחיל ב-ז׳

יש לי עוד שאתה אני עכשיו על אוסטרין ודי מרוצה בסהכ השאלה אם כדאי לעלות מינון או להוסיף lgd?
עקבתי אחרי הסטוריז שלך ואתה אמרת שאתה מוסיף גם אוסטרין מה הסיבה לשלב בין השנים

• פותח/ת השרשור
על איזה מינון אתה נמצא? עם מה אתה משלב בנוסף? איך אתה מרגיש? איזה סייקל זה?
אני לא משלב בין השנים, אני השארתי את הסייקל שלי כמו שהו בסוף

TEST E 250 MG WEEK
MK 677 25 MG ED
LGD 5 MD ED
AROMASIN 12.MG EOD

אכן בתחילת הסייקל קיבלתי רעב קצת, הבטחתי לעצמי לא להשתגע ולא להשאב יותר מדי אחרת אמצא את עצמי שוב סובב סביב זה. כמו שאמרתי בהתחלה, אני מריץ את הסייקל קודם כל במטרה לימודית ללמוד את החומרים, חשוב לי מאוד לשמור על בריאות, יותר מינונים זה לא תמיד יותר תוצאות ואת זה למדתי עם השנים, יותר מינון זה תמיד יותר תופעות לוואי. גם לא צריך להוסיף כל דבר לסלט, בסופו של דבר הסייקל הזה משרת לחלוטין את המטרות שלי, ירדתי משמעותית באחוזי שומן, יש ירידה בהיקף מותן, התואששות טובה מהאימונים. כל זה לגמרי עונה על הצרכים שלי
תופעות לוואי מהסייקל-

אתחיל מ- mk677 תחילת הסייקל קצת עייפות, המון נוזלים, לחץ במפרקים ובקיצור די אותן תופעות לוואי כמו של ה-gh.
לאחר שבועים הרעב עובר, הנוזלים גם מתייצבים אבל ללא ספק אני עדיין מחזיק הרבה נוזלים.
בהחלט מורגש שיפור בשינה במיוחד אחרי שסוף סוף הפסיקו לי להירדם הכפות ידיים.

לגבי ה- lgd אני חושב שפירטתי די הרבה, אין שום סיכוי שאנשים באמת יכולים להגיע למיננונים שרצים ברשת, הם כנראה לא משתמשים בחומר עצמו או משתמשים במשהו מהול, היתי די אופוטימי שחשבתי שאוכל לעלות ל 15 מ״ג די ניסיתי לראות מה נהוג לבצע בחול והם מגיעים למינונים די גבוהים אז היתי משוכנע שאמצא את עצמי על אותם מינונים. כבר על 5 מ״ג היו לי די הרבה קצרים במוח, כן הוא מקשיח מאוד, נותן הרבה כוח אבל העצבים שבאים בתחילת השימוש בהחלוט לא נעימים. אם היתי צריך לסכם אז ככה:
-תוצאות כמו תוספת של טסט בלי תופעות לוואי של תוספת מים וכו
-כוח כמו אנאדרול
-עצבים כמו של טרן רק בלי תסביכים במוח.

הניסוי הבא יהיה gw501516 אני רוצה לנסות גם את האוסטרין איתו, יש לי בהישג יד גם את ה- rad 140 אני אסיים את חודש מרץ ואכין סיכום מלא של הסייקל פלוס נתונים לפני אחרי ומה התיכנון הבא.

מישל שתי שאלות אחרונות אחי
עד איזה מינון האוסטרין אני יכול להגיע?
האם אפשר לעלות מינון ב mk 677 מעבר ל 25 מג.
אני אגיד לא אני שואל כי בשבועיים הראשונים עליתי ממש יפה אבל עכשיו אני כבר לא מרגיש ממנו כלום אין את הפאמפ שהיה בהתחלה ואת הכוח אז האם עושים בזה פירמידה או משהו בסגנון?

• פותח/ת השרשור
אפתח לוג חדש עם כל העדכונים כולל תמונות, יצא פה סלט אחד גדול.
היה לי שבוע מאוד עמוס לא יצא להתפנות, ראיתי את כל התיוגים בפורום ובפייס, אשתדל עד שבת להתיחס להכל.
פרסמתי תמונות עדכון בפרופיל בפייס אעדכן גם פה בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית