הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדש בסייקל

מצב
השרשור נעול

Dianbolisam

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן חברים, זה נושא שהוא יחסית חדש לי.
תכף אני מסיים סייקל של שלושה חודשים- טסט ודיאנבול, אמרו לי שלאחר סיום הסייקל צריך "ניקוי" או במילים אחרות PCT.
שלושה שאלות לי אליכם, איזה ניקיון אני צריך? וכמה זמן כדאי "לנוח" בין סייקל לסייקל?
ומה הסייקל השני שאני צריך לעשות לצורך עליית מסה לדעתכם? איזה קומבינציה של חומרים עבדה לכם?
עוד שאלה, איך אני אדע שהגוף שלי נקי מחומרים? ובדיקת דם צריכה ליוי הורים? ואיזה בדיקת דם לעשות בקופ"ח?
תודה רבה!!!!!

נו והצלחת לעלות בזמן הסייקל מ65 קילו ל70?
התקדמת בבנץ׳ מ70 ל75? כי אם לא אז זה אומר שלא עשית סייקל טוב. אם תרצה להתקדם עוד אז צריך להעלות את המינון בסייקל הבא.
מספר רק לך כי זה סודי ביותר. מצאו דרך להשיג תוצאות פצצה מכול סייקל. פשוט צריך להזריק ישר למוח. זה ישפר את המאגר הגנים של אנושות

ליווי הורים להיט חחחח:lol:
למה אמרתה את זה קניתה כרטיס חד כיווני של טרול

מספר רק לך כי זה סודי ביותר. מצאו דרך להשיג תוצאות פצצה מכול סייקל. פשוט צריך להזריק ישר למוח. זה ישפר את המאגר הגנים של אנושות
אבל צריך להתחיל לקחת מגיל 10 כדי שב20 אתה כבר תהיה כמו דה רוק.

אבל צריך להתחיל לקחת מגיל 10 כדי שב20 אתה כבר תהיה כמו דה רוק.
אני מקווה שיסלחו לי, אבל אגלה לך עוד סוד.
יש טכנולוגיה חדשה - טסט מוזרק לעובר בעודו בכוס של האמא שלו ( סליחה על הבוטות ).

הגיל הזה פשוט כיפי, להיות כל כך חסר אחריות, פשוט לעשות ולא לחשוב. אגלה לך משהו, זה מסתיים בסופו של דבר ותאלץ להתמודד עם ההשלכות, זה מגיע האמן לי.
הפגיעה הכי חזקה בפוריות היתה דווקא בגילאים האלו (מתוך ניסיון אישי שלי בלבד).
אני עכשיו עובד על ראיון עם בחור בן 23 שעשה סייקלים בדיוק בגילאים האלו ועבר קרוב לשנתיים טיפולי פוריות שונים, הצליח להקפיא זרע שכמובן יעבור השבחה אך הציר ההורמונלי שלו רחוק מלהיות על ערכיים תקינים.
המזל שלו שהיתה לו בת זוג תומכת ומבינה, כמובן שכיום הוא ב- TRT לכל החיים וכנראה שבכל פעם שהוא והבת זוג שלו יחשבו על ילד תהיה אי נעימות כזו או אחרת. גיל הטיפש עשרה עובר, אתה תגיע ליום הזה שתרצה לעשות משהו יותר רציני עם החיים שלך חוץ מבייסבס וקוביות, אל תיתן לדברים מטופשים לפגוע לך בעתיד אתה לא צריך למצוא את עצמך מתרוצץ בין רופאים במקום להתרכז בקריירה ולבנות בית. פגיעה הורמונלית זה לא רק פגיע בחשק המיני או פוריות, טסטוסטרון נמוך יכול לפגוע גם בפעילות היום יומית, עיצוב של חלק מהאישיות שלך, רמת אנרגיות, מוטיבציה ועוד...

חברי הפורום, חבטתם מספיק, אני מקווה שההטפות פה אולי איפשהו פתחו לך ערוץ הגיוני ורציונלי במוח ועכשיו אתה תגש לרופא להמשך טיפול.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית