פסגות בית השקעות הוציאו מוצר חדש בשם "פסגות pro", שהוא למעשה נותן אפשרות לנהל תיק השקעות בסכום מינימלי של 50000₪. יש הבדל בין מוצר זה לבין קופות הגמל להשקעה שהוזכרו למעלה?
פסגות פרו - pro
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פסגות בית השקעות הוציאו מוצר חדש בשם "פסגות pro", שהוא למעשה נותן אפשרות לנהל תיק השקעות בסכום מינימלי של 50000₪. יש הבדל בין מוצר זה לבין קופות הגמל להשקעה שהוזכרו למעלה?
אין הגבלה, ואתה יכול לעשות הפקדה חודשים אחת שתחולק לילין ולאלטשולר ע"פ בחירתך באחוזים, אני למשל עשיתי 70 אלשטולר ו30 ילין במסלול מנייתי. אתה גם יכול לעשות הפקדה חד פעמית של סכום גבוה ומשם להמשיך בהפקדה חודשית קבועה.
כל הקטע בקופת גמל זה חסכון לטווח ארוך... הקופות האלה עשו ב 5 שנים האחרונות תשואות של כ 70% !!! שזה מטורף.
הייתי לפני כמה חודשים בקורס דירקטורים והיה לנו מרצה תותח שהתעשר מכל הקטע של השקעות (נדל"ן, קופות גמל וכו', עם דגש ללא מניות בבורסה)
והדבר הראשון שהוא אמר לנו - כסף לא משאירים בבנק ולא חוסכים בבנק!
בכל הנוגע לתחום הזה של "כסף", ככל שאני קורא יותר כך אני מבין פחות:suicide:
קריפטו
אני חושב שאעשה כפי ש @לירן הציע, אשים בקופת גמל של אלטשולר-שחם במסלול הכללי. אגב, האם כאשר הכסף שלי מנוהל על ידם בקופת גמל (נאמר ששמתי סכום חד פעמי של 100000₪), אז למעשה זה כמו שפתחתי אצלם תיק השקעות של 100000₪? ואם לא אז מה ההבדל בין לשים סכום בקופות גמל לבין לפתוח תיק השקעות בסכום זהה? (מצטער אם נשמע מפגר, תודה).אם אין לך ראש להשקיע להעמיק בזה, תעשה מחקר על קופות גמל או מוצרים דומים כמו שהוזכר כאן
אני כל כך מקווה שיהיה בארץ Robin Hood מתישהו.
בכל מקרה אני כרגע קצת במניות (משחק בעיקר בs&p500, אבל עשיתי סיבוב קטן על טסלה ועוד כל מיני שטויות בלי הרבה חשיבות כלכלית)
קריפטו לא משמעותי (5איטריום)
וזהו בערך. אני לא רלוונטי לפוסט כל כך בכל מקרה
מחפש שורט ששווה משהו, שוקל לשים על הרבלייף אתמול ראיתי שהמניה שלהם נראה לי במחיר הגבוה בכל הזמנים.
יאני כל כך מקווה שיהיה בארץ Robin Hood מתישהו.
בכל מקרה אני כרגע קצת במניות (משחק בעיקר בs&p500, אבל עשיתי סיבוב קטן על טסלה ועוד כל מיני שטויות בלי הרבה חשיבות כלכלית)
קריפטו לא משמעותי (5איטריום)
וזהו בערך. אני לא רלוונטי לפוסט כל כך בכל מקרה
מחפש שורט ששווה משהו, שוקל לשים על הרבלייף אתמול ראיתי שהמניה שלהם נראה לי במחיר הגבוה בכל הזמנים.
אני חושב שאעשה כפי ש @לירן הציע, אשים בקופת גמל של אלטשולר-שחם במסלול הכללי. אגב, האם כאשר הכסף שלי מנוהל על ידם בקופת גמל (נאמר ששמתי סכום חד פעמי של 100000₪), אז למעשה זה כמו שפתחתי אצלם תיק השקעות של 100000₪? ואם לא אז מה ההבדל בין לשים סכום בקופות גמל לבין לפתוח תיק השקעות בסכום זהה? (מצטער אם נשמע מפגר, תודה).
י
יש בחור בשם ביל אקמן שפתח שורט על הרבלייף לפני כמה שנים והיא תפסה אותו לא מוכן.
קופת גמל את נותן את הכסף שלך לבית השקעות והם משקיעים אותו. בתיק השקעות אתה מבצע את הפעולות בעצמך שמצד אחד נותן לך שליטה איפה הכסף שלך אבל מצד שני את חשוף יותר לטעויות בבחירת ההשקעה