הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקת סקוואט חודשית.

osher4441

משתמש מתחיל
203
0
נק' מוניטין:
231
203
0
כרגיל כל תקופה אני מעלה סרטון טכניקה.

הפעם שמתי לב לכמה דברים, אני שובר מקביל די בבירור, אבל הברכיים גולשות, אני פשוט לא יודע מה לעשות ניסיתי לחשוב כאילו זה כיסא שאני יושב עליו אבל המשקל על הגב גורם לי ליפול אחורה.
ובסוף זה לא שנפלתי, פשוט אני הולך אחורה כדי להשים המוט בראק מעפן כזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם הרגשת שאתה נופל אחורה זה בגלל שניסית לשמור על גב מאונך מדי, תנסה לחשוב שאתה בא לדפוק חירבון אולי זה יעזור 😛 זווית הגב צריכה להתאים את עצמה ככה שתוכל להתיישב בלי בעיה, חוץ מזה לי זה נראה שהברכיים בקושי גולשות וגם זה רק בגלל שאתה לא שולח אותן קדימה בתחילת התנועה, תנסה לדמיין את זה ככה: אתה מתחיל את התנועה מהאגן ומהר מאוד משנה את הזווית בגב שלא משתנה אחרי השליש הראשון של התנועה ועד 2/3 מהעליה תשמור את המשקל על העקבים (תרים את אצבעות הרגליים אם צריך) וככה הברכיים לא יגלשו.

ואף פעם אל תחזיר את המוט לראק אחורה, תוציא אותו אחורה ותחזיר קדימה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אי אפשר להוציא אותו מקדימה, זה הכסא של הלחיצת כתפיים, משהו חארטה לגמרי, לא רוצים להביא למכון שלנו כלוב.

לא קראתי את התגובה של vadijo, הוא בטח אמר הכל, אבל בכל זאת אני יתן בקצרה

1. למה אתה יורד כל כך נמוך? זאת גם אחת הסיבות שאתה מאבד מתח ומתעגל
2. תחשוב על לשבת אחורה, ולא למטה. זה כנראה יפתור עוד כמה דברים על הדרך
3. אם במכון שלך אין ראק אז תחפש מקום אחר. תחפש שאתה הולך לעשות לחיצות מעל הראש עם משקל כבד, לאן ואיך אתה מחזיר את המשקל? תחשוב על סקוואט במשקלים גבוהים?
4. הרסת לי תצוואר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית