הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע לירידת מוטיבציה

• פותח/ת השרשור FxXpP
  • פורסם בתאריך

FxXpP

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אז התחלתי להתאמן לפני חצי שנה, ובחודשיים הראשונים לא התאמנתי רציני, והייתי בFBW.
לאחר מיכן עברתי לABC, התאמנתי לפי התוכנית כחודש, ואז הייתה לי פציעה בברך שלא קשורה לחדכ, אז לא יכולתי לעבוד על רגליים אז שיניתי אתזה לAB
( A=חזה יד קידמית יד אחורית ) (B= גב וכתפיים ) ובכל אימון שילבתי 2-3 תרגילי בטן.
אחרי עוד חודש וחצי התחלתי להתאמן על רגליים שוב פעם,אז חזרתי לABC. ומאז הייתי לי תקופה של שבועיים שהיה לי ממש עמוס בבצפר אז היה שבוע אחד שהתאמנתי לא רציני, ובשבוע השני בכלל לא התאמנתי. ומאז אני ניסיתי לחזור להתאמן רציני ופשוט לא הצלחתי, אני ירדתי במשקלים, בעיקר בחזה, וממש ירדתי במוטיבציה. מסיום התקופת מבחנים עד עכשיו, עבר בערך חודש, ואני עדיין תקוע במשקלים שירדתי אליהם, ואני פשוט מרגיש שיורדת לי המוטיבציה משמעותית. זה לא שקשה לי להרים משקל, זה שפשוט אני לא מצליח להתרכז בלהרים אותו. ועוד משהו שאולי הוא גם קשור, זה שחודש לפני התקופת מבחנים התחלתי להרגיש שכשעומד לי איבר מיני, אז הכיפה שלו לא מתקשה כמו שהיא הייתה מתקשה פעם. ואני חשבתי שאולי זה גם קשור. אז עכשיו לשאלות שיש לי:
יכול להיות שיש לי בעיה בייצור הטוסטרון בגוף? ( אני בן 15 ואני עדיין גודל, ולפי מה שהבנתי יש בעיות בטוסטרון רק למבוגרים ( 50+ ), אז זה לא נראה לי כל כך הגיוני, אבל סהכ הסימפטומים של זה דיי מתאימים למקרה שלי )
אני מאונן כל יום, זה חלק מסדר היום שלי. אם אני אפסיק, זה יגרום לעליה בייצור הטוסטרון בגוף? זה יגרום לי להרגיש יותר עירני?
ואם אתם חושבים שאין לי בעיה בייצור הטוסטרון בגוף, אז מה יכול להיות הבעיה אצלי? אני שוקל להתחיל להשתמש בPre workout כי לפי מה שהבנתי זה יכול לתת אנרגיה באימון, שזה בדיוק מה שאני צריך.
תודה לעוזרים.
ועוד משהו שחשבתי עליו, זה שאולי זה קשור לזה שחורף עכשיו אז יורדת לי המוטיבציה?

נ''ב: אם אתם חושבים שהבעיה היא בתזונה, אז אני משתדל לשמור ממש על תזונה. אני אוכל המון קלוריות ובדכ מגיע לכמות החלבון שאני צריך.

קודם ABC לא טוב, אתה מתחיל ואין לך סיבה לעשות תוכנית כזאת, FBW כנראה תתאים לך הכי טוב ואם לא אז AB עם רגליים מן הסתם.
לא נראה לי שיש לך בעיה אך אני לא רופא לכן תלך לרופא ותשאל אותו(כנראה יפנה אותך לבדיקה אם הוא רואה צורך)
לא, אין קשר בין הפסקת אוננות להעלה ביצור טסט.
להרגיש יותר עירני כנראה שכן.
PRE WORKOUT = קפאין ותוספת דברים, אם אתה רוצה אני ממליץ על טבליות קפאין פשוט.
כן, זה פעולה טבעית כשיש קור כלבים בחוץ לרצות להישאר בבית בנעימות ולא ללכת ברוח להרים כמה משקולות.

מה זה המון קלוריות? אתה בפלוס קלורי? במינוס?

• פותח/ת השרשור
קודם ABC לא טוב, אתה מתחיל ואין לך סיבה לעשות תוכנית כזאת, FBW כנראה תתאים לך הכי טוב ואם לא אז AB עם רגליים מן הסתם.
לא נראה לי שיש לך בעיה אך אני לא רופא לכן תלך לרופא ותשאל אותו(כנראה יפנה אותך לבדיקה אם הוא רואה צורך)
לא, אין קשר בין הפסקת אוננות להעלה ביצור טסט.
להרגיש יותר עירני כנראה שכן.
PRE WORKOUT = קפאין ותוספת דברים, אם אתה רוצה אני ממליץ על טבליות קפאין פשוט.
כן, זה פעולה טבעית כשיש קור כלבים בחוץ לרצות להישאר בבית בנעימות ולא ללכת ברוח להרים כמה משקולות.

מה זה המון קלוריות? אתה בפלוס קלורי? במינוס?

אני רציתי לעבור לAB אבל אין לי עדיין תוכנית. אני מתכנן בקרוב לקחת ייעוץ אצל מייק ושיבנה לי גם תוכנית.
וכן אני בפלוס קלורי.

אני רציתי לעבור לAB אבל אין לי עדיין תוכנית. אני מתכנן בקרוב לקחת ייעוץ אצל מייק ושיבנה לי גם תוכנית.
וכן אני בפלוס קלורי.
רעיון טוב לגבי היעוץ.
תעשה בדיקות דם ותדבר עם רופא בנתיים.
וקח שבוע בלי אימונים אם אתה מרגיש בלי מוטיבציה, לא יקרה כלום

• פותח/ת השרשור
אני כבר לקחתי שבוע בלי אימונים, אבל זה לא עזר. זה פשוט הוריד לי תמוטיבציה להשקיע בזה. אני פשוט מרגיש שאני משקיע ובכל זאת אני רק קטן מאימון לאימון ויורד במשקלים.

אני כבר לקחתי שבוע בלי אימונים, אבל זה לא עזר. זה פשוט הוריד לי תמוטיבציה להשקיע בזה. אני פשוט מרגיש שאני משקיע ובכל זאת אני רק קטן מאימון לאימון ויורד במשקלים.

תפרסם פה איך נראים האימונים שלך (תרגילים/סטים/חזרות/משקלי עבודה). יכול להיות שאימונים שלך לא אפקטיביים.
אתה גם צעיר עדיין. יכול להיות שאתה LATE BLOOMER ועדיין לא נכנסת לגיל ההתבגרות מבחינה הורמונאלית

• פותח/ת השרשור
A: רגליים
דחיקת רגליים 3X12 ( מכונה )
סקוואט 10X4
כפיפת ברכיים בשכיבה ( מכונה )
כפיפת ברכיים בישיבה ( מכונה )

B: חזה: בנץ' 3X10-8
לחיצת חזה עם משקולות יד בלי שיפוע 4X10-8
קירוב ידיים בישיבה ( מכונה ) 3X12
לחיצת חזה בישיבה ( מכונה ) 3X12

יד קידמית: סופרסט של 3 תרגילים: ( כל תרגיל 12 חזרות, 3 סטים )
כיפופף מרפקים עם מוט W
כיפוף מרפקים עם משקולות יד
פטישים

יד אחורית: סופרסט של 3 תרגילים: כל תרגיל 12 חזרות, 3 סטים
לחיצה צרפתית בשכיבה עם משקולות יד
כיפוף מרפקים פולי ( עליון )
כיפוף מרפקים פולי (תחתון )

C: גב: פולאובר בכבל 3X12
פולי עליון ( בישיבה ) 3X10
מסור 12X3
פולי תחתון ( בישיבה ) 3X12

כתפיים: לחיצת כתפיים משקולות יד בישיבה 3X12
סופרסט של 2 תרגילים: הרמת משקולות יד לצדדים ( 3X12 )
הרמת מוט W קדימה ( 3X12 )
הרחקה אופקית ( מכונה ) 12X3

גב תחתון: כיפוף קדימה עם משקולת ( 3X12 )

נב: בקשר לLATE BLOOMER, אני ממש לא. אני מפותח מאוד יחסית לגיל שלי. אני 1.85 על 75 קילו.

Back
למעלה תחתית