הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ LGD-4033

Independent

משתמש מתחיל
16
24
נק' מוניטין:
48
16
24
היי חברים, אני מאוד שוקל להזמין LGD-4033 ורציתי לדעת כמה דברים לפני.
אם מישהו כאן התנסה אז כמה מ"ג ביום למשך כמה זמן, איזה תופעות נתקלתם בזמן השימוש, האם יש צורך בPCT לאחר השימוש ואיך היו התוצאות.

תודה רבה ושבת שלום.

עשית כבר סייקלים עם סארמס או חומרים כי אם לא יש יותר חלשיפם להתחיל איתם כמו אוסטרין
lgd כמו טורנבול בעייני יש פאמפ מאוד חזק והרבה מאוד כוח שעולה ממש מהר ובטח צריך pct זה שזה סארמס זה לא אומר שזה לא משתק מנסיון

• פותח/ת השרשור
עשית כבר סייקלים עם סארמס או חומרים כי אם לא יש יותר חלשיפם להתחיל איתם כמו אוסטרין
lgd כמו טורנבול בעייני יש פאמפ מאוד חזק והרבה מאוד כוח שעולה ממש מהר ובטח צריך pct זה שזה סארמס זה לא אומר שזה לא משתק מנסיון

זה הסייקל הראשון שלי בכללי, איזה PCT אתה ממליץ ולכמה זמן/מינון?
אני מתכנן סייקל של שישה שבועות 5MG ED או ארבעה שבועות 5 ואז שבועיים 10ED תלוי איך אגיב בהתחלה.

אז למה לא אוסטרין אחי תתחיל ממשהו חלש
שהיה מה לשלב בעתיד
אני עשיתי בסוף הסייקל איקקלמן ונולבה
נולבה 20 מג ל 4 שבועות
כלומיד 50 ל 4 שבועות
יציאה מסייקל של סארמס די קלה ולא רואים רגרסיה כזו חזקה

זה הסייקל הראשון שלי בכללי, איזה PCT אתה ממליץ ולכמה זמן/מינון?
אני מתכנן סייקל של שישה שבועות 5MG ED או ארבעה שבועות 5 ואז שבועיים 10ED תלוי איך אגיב בהתחלה.
אם אפשר לשאול, איך הלך לך עם הlgd? על כמה מינון עשית בסוף ? הרגשה, תוצאות, PCT ?
ומאיזו חברה אגב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית