הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סיום סייקל טסט ראשון

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
ערב נפלא לכולם,
זוכר את עצמי הרבה שנים שותף ולומד מהפורום הזה,וב90 אחוז מהמקרים מקבל מענה לכל שאלה שיש לי.
ככה שהגיע הזמן לתת את חלקי לחברה

אני בן 21 ולפני שבועיים סיימתי לראשונה סייקל טסט(היו לי 2 סייקלים אוראלים לפני כן,אחד של מטיל טרן ואחד של סופרדרול).

הסייקל 500מג לשבוע טסט של דרגון פארמה
וקצת סופרדרול לקראת הסוף

אז נפרש את זה לשפה מקצועית
1-12 test e 500mg e/w
10-12 superdrol 20-30mg ed
כרגע(שבוע 15 ) על נולבה בלבד מטעמי נסיון ומחקר.

מבחינת הטסט לקח לי המון זמן להרגיש אותו "זורם". כבר בשבועיים הראשונים היה לי עור שומני מאוד שזה מה שנתן לי את הסימן שכנראה מדובר במינון פחות או יותר אמין.
רגישות ועקצוצים בפטמה הימנית הובילו אותי לקחת אדקס (לקחתי לפי צורך,לא על תבנית קבועה) ושלושה כדורים של לטרו (הגעתי ל12 בבסיס ושכחתי את האדקס בבית,מזל ששמרתי לטרו בתיק)

מבחינת ההשפעה,פאמפ נוראי..ומתעורר בלילה מהתכווציות.אבל הדם זרם טוב טוב 😃 גם בתנאי בסיס בלי שינה ואימונים סדירים התחזקתי בכל התרגילים שלי ועליתי במשקל בערך 9-8קילו. שחלקו כבר יורד(נוזלים)

הגעתי בשיא לדחיקה של 7 חזרות ל110 בבנץ'
על משקל 89. (גובה 1.8)
עמדתי על 95 בתחילת הסייקל

לסיכום אני חוזר ומדגיש מה שרבים אמרו לפני. לא מדובר בתרופת פלא,לא ממליץ לאף אחד לעשות סייקל כחייל(בטח שלא קרבי)
אני לפחות לא נוגע יותר עד השחרור,בזבוז כסף ואנרגיה מכיוון שאין את כל מה שנחוץ על מנת להוציא את המיטב.

מוזמנים לשאול הכל.

קודם כול יכול להיות שהחומר היה פח לא יודע לא יגיד לך סתם אבל זה יכול להיות רוב מה שיש בארץ זה זבל עופות, מיניסיון ושוב אני לא אזכיר שמות חס וחלילה לא יפגע בפרנסה של אף אחד אבל בכללי זה ככה! דבר שני אני מיסופרדרול לא הירגשתי שום דבר ועוד דבר אחרון אים אתה חשבת מסייקל אחד להפוך ליהיות מר אולימפיה אז זה לא הולך ככה אח שלי אנשים עושים 15 שנה חומרים סייקל אחרי סייקל מה קרה לך גבר. בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
קודם כול יכול להיות שהחומר היה פח לא יודע לא יגיד לך סתם אבל זה יכול להיות רוב מה שיש בארץ זה זבל עופות, מיניסיון ושוב אני לא אזכיר שמות חס וחלילה לא יפגע בפרנסה של אף אחד אבל בכללי זה ככה! דבר שני אני מיסופרדרול לא הירגשתי שום דבר ועוד דבר אחרון אים אתה חשבת מסייקל אחד להפוך ליהיות מר אולימפיה אז זה לא הולך ככה אח שלי אנשים עושים 15 שנה חומרים סייקל אחרי סייקל מה קרה לך גבר. בהצלחה בהמשך

תודה אחי רק תצטט לי בבקשה איפה רשמתי שאני רוצה להיות מר עולם?
ואת הסופרדרול הכי הרגשתי דווקא,תופעוץ לוואי לא קשות מדי אבל פאמפ נוראי

לא אמרתי שרשמת אבל להסביר את הציפיות הישתמשתי בביטוי הזה בכול מיקרה גם נניח פאמפ זה לא שווה את הרעילות של זה לא באמת תעלה שריר מיזה בכול מיקרה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
טיל בליסטי תודה על הדאגה אחי אני בקיא בצורה סבירה מאוד בפרמקולוגיה והשפעה של החומרים בגוף. בכל מקרה אני מבין דהכל ממקום של לעזור.

Sexystyle אני בקו ומזריק בחדר. מחטא הכל ושומר על סטריליות. מחביא עמוק בתיק.
חד משמעי זה סיכון
בעיקרון אני מ"כ ואני לבד בחדר.

Psy הסופרדרול גם שלהם אבל היה יחסית חלש לסופרדרול של ג'נזה. בג'נזה התאהבתי

אויש בקו כזה באסה מבחינה של להתאמן ותזונה אז להזריק בכלל אובסורד...למרות שיצא לי להכיר אחד שהוא במפקדה רמה א והוא כן נכנס לסייקלים בבסיס.בכל מקרה בהצלחה בהמשך בקרוב אצלי

• פותח/ת השרשור
אגב, איך אתה מסתדר עם בדיקות דם?
לא ביצעתי עקב המסגרת הצבאית.
סהכ זה סייקל נסיון. למדתי איך אני מושפע ומגיב,למדתי להזריק.. היה נחמד.
ברור שיכלתי להשיג הרבה יותר כאזרח כי כמו שnavira ציין..לא ישנים ולא אוכלים ולא כל עום אפשר להתאמן.
אני אישית לא ממליץ לסייקל בצבא ואני לא אעשה אץ זה שוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית