הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין בחיטוב וכיצד לחשב את צריכת הקלוריות

גל קלומפוס

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שלום 😃
התחלתי לא מזמן את תקופת החיטוב שלי..
עכשיי אני לוקח קריאטין בתקופת החיטוב. השאלה שלי היא איך לחשב את ההוצאה הקלורית היומית שלי.. לפי משקל גוף ללא ספיחת הנוזלים או עם? עם הקריאטין אני שוקל 75 ובלעדיו 73

לפי מה שהמשקל מראה בבוקר שאתה קם ונשקל

• פותח/ת השרשור
לא הבנת כלכך... אולי אני לא ברור מספיק..
לא מזמן הפסקתי את הקריאטין וכבר יצאו הנוזלים.. אני תמיד נשקל רק בבוקר. כרגע ללא הקריאטין אני 73. בתקופה שלקחתי קריאטין הייתי 75. עכשיו אני חוזר לקחת את הקריאטין רק שאני בחיטוב. ככה שאני רוצה לדעת איך למדוד כמה קלוריות אני שורף ביום. האם לחשב לפי משקל גוף נקי בלי הקריאטין שזה 73 או 75 עם הנוזלים. זה לא משנה המוןןן בקלוריות אבל זה משמעותי בשבילי.

לא הבנת כלכך... אולי אני לא ברור מספיק..
לא מזמן הפסקתי את הקריאטין וכבר יצאו הנוזלים.. אני תמיד נשקל רק בבוקר. כרגע ללא הקריאטין אני 73. בתקופה שלקחתי קריאטין הייתי 75. עכשיו אני חוזר לקחת את הקריאטין רק שאני בחיטוב. ככה שאני רוצה לדעת איך למדוד כמה קלוריות אני שורף ביום. האם לחשב לפי משקל גוף נקי בלי הקריאטין שזה 73 או 75 עם הנוזלים. זה לא משנה המוןןן בקלוריות אבל זה משמעותי בשבילי.
אם אתה חוזר לקחת אז עם הספיחת נוזלים.

אין שום משמעות להפרש הקלוריות בחישוב לפי 73 ל 75 קילו.
אפילו בין שני גביעי קוטג׳ יהיה לך הפרש קלוריות כזה למרות שזה אותו מוצר

אם כבר התחלת את החיטוב ואתה עם תפריט מסודר אז אין משמעות לחישוב הזה, תוריד/תוסיף קלוריות בהתאם לקצב הירידה במשקל.

Back
למעלה תחתית