הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה למישהו ששירת/משרת בכיפת ברזל

• פותח/ת השרשור eh0231
  • פורסם בתאריך
זה תלוי איפה תהיה... אתה יכול חלק מהשירות להיות בסוללה שלא יהיה שם, וחלק בבסיס כזה או אחר של חיל האוויר שכן יהיה שם.
זה כמו לשאול אם בגולני יש חדר כושר... תלוי אם אתה בקו/בבסיס או איפה בדיוק.

רוב הזמן אתה תונפץ לאתרי פריסה מרוחקים שבאופן כללי גם מכולות או (חדר) אוכל לא יהיה לך מספיק, אז ממש לא יהיה לך חדר כושר מעבר לאיזה מוט בשקל ופלטות מסכנות שנזרקו ברס"פיה לפני 10 שנים.

אני אמנם סיימתי סדיר לפני 4 וחצי שנים, אבל באופן כללי - כשתהיה בשטח אין כמעט כלום ברוב הסוללות, ובתור צעיר תהיה באתרים שאין בהם כלום בוודאות.
כשתהיה בבסיס (לא מכיר את הסבבים שלהם עכשיו) אז יהיה לך את החד"כ של הבסיס שהוא בדרך כלל בסדר.

כדי שהתגובה למעלה לא תשלה אותך, בתקופתי היו בכיפת ברזל את התנאים הכי גרועים בצבא.

שירתתי בהגנ"א ולא ספציפית בכיפת ברזל. מניסיון, אולי יהיו לך תקופות שיהיה ציוד סביר מינוס להתאמן איתו, אבל לא הייתי בונה על זה לטווח ארוך במקומך

• פותח/ת השרשור
רציתי לעדכן ששובצתי בסוף בחיל האיסוף (מודיעין קרבי).
מה לגבי זה? מישהו יודע?

• פותח/ת השרשור
מאד תלוי גם, אם למשל תהיה ברגליים אתה תעשה שיח פעם בשבוע ל3 ימים, וכמובן שבשיח אין חדר כושר..
הפרופיל שלי 72, אני מניח שאהיה ברכוב..
בעיקרון עברתי עכשיו ניתוח אז אולי גם זה ישתנה 🤣

72 אתה תהיה ברכוב. אם יש לך שאלות ספציפיות שלח אלי פרטית. בדיוק השתחררתי מהמערך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית