הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כאבים בכתף אחרי בנץ

Orela123

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
בן 20
שוקל 88 על גובה 185

אתמול התחלתי לראשונה בחיי להתאמן

במהלך התוכנית ביצעתי בנץ פרס עם משקל שיחסית היה לי בינוני-קשה (לא קריטי) אך ללא חימום (הבנתי את זה רק אחכ שחשוב חימום עם מוט ריק)

בקיצור קמתי היום עם חזה תפוס לגמרי
אבל מה שמטריד אותי זה שהכתפיים כואבות. שניהם
בעיקר במהלך תנועה (להרים להזיז אחורה )
הכאב הוא חד ומתגבר בתנועה (כמעט ולא כואב ללא תנועה)
ומתמקד בחלק מהמקרים כסכין בחיבור בין החזה לכתף
ולפעמים במקומות אחרים,

יש סיבה לדאוג? או להקפיד מנוחה ל48 שעות ולהמשיך למרות כאב במשקלים נמוכים?

תודה

תלמד איך להתחמם, מכיוון שזו פעם ראשונה סביר להניח שאתה תפוס סתם מהסיבה שזו הפעם הראשונה.
הגוף יתרגל תוך שבועיים ככה אני מניח לאימונים ולא יהיה תפוס יותר, לפחות לא כמו בהתחלה, למשל אצלי ברגליים
זה היה סיוט שהתחלתי בשבועות הראשונים, אבל עכשיו לא תפוס ולא כלום ואני עובד מן הסתם הרבה יותר קשה וכבד.

לא חושב שקרה לך משהו מהסיבה הפשוטה שבתור מתחיל הגוף שלך מסוגל להרים הרבה יותר פשוט אתה לא רגיל לתנועה
אז מבחינת הגוף שלך זה לא קריטי לכתפיים כמו לאחד מתקדם שבא להרים כבד ועושה את הטעות הזו, עדיין
תחכה קצת תראה אם זה עובר, תלמד איך להתחמם, תעבוד נכון ל5-8 חזרות מה שמרגיש לך נוח (אין טעם מעבר תכלס) לפחות לדעתי.
אלא אם זה דאמבלים.

''לדאוג'' לא הייתי אומר, אבל אם אתה בא לאימון ועדיין כואב לך, או שתדלג עליו או שתעשה משקלים סופר נמוכים.

• פותח/ת השרשור
תלמד איך להתחמם, מכיוון שזו פעם ראשונה סביר להניח שאתה תפוס סתם מהסיבה שזו הפעם הראשונה.
הגוף יתרגל תוך שבועיים ככה אני מניח לאימונים ולא יהיה תפוס יותר, לפחות לא כמו בהתחלה, למשל אצלי ברגליים
זה היה סיוט שהתחלתי בשבועות הראשונים, אבל עכשיו לא תפוס ולא כלום ואני עובד מן הסתם הרבה יותר קשה וכבד.

לא חושב שקרה לך משהו מהסיבה הפשוטה שבתור מתחיל הגוף שלך מסוגל להרים הרבה יותר פשוט אתה לא רגיל לתנועה
אז מבחינת הגוף שלך זה לא קריטי לכתפיים כמו לאחד מתקדם שבא להרים כבד ועושה את הטעות הזו, עדיין
תחכה קצת תראה אם זה עובר, תלמד איך להתחמם, תעבוד נכון ל5-8 חזרות מה שמרגיש לך נוח (אין טעם מעבר תכלס) לפחות לדעתי.
אלא אם זה דאמבלים.

''לדאוג'' לא הייתי אומר, אבל אם אתה בא לאימון ועדיין כואב לך, או שתדלג עליו או שתעשה משקלים סופר נמוכים.

הכאב הוא בעיקר בתנועה ובהפעלה של אותם שרירים (בחיבור בין היד לכתף ובין החזה לכתף)

זה לא כאב דרמטי, אבל בהחלט כואב

לקחתי 24 שעות מנוחה , אני אנוח כמובן עוד 24 שעות, ואעשה אימון נוסף מחר (שלאחר מכן יש שישי-שבת מנוחה)

במידה ואני כן מרגיש כאב האם עדיין עליי להתאמן? במידה והכאב סביל
או שלהמנע לגמרי עד שהאזור מחלים

יש משחות לכאבים של שריר תפוס שניתן להשתמש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית