הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון טבעית?

Guernica

משתמש מתחיל
120
0
נק' מוניטין:
1,700
120
0
אני מתכנן להזמין בקרוב מ BB לאחר שהייתי מאד מרוצה מהמשלוח הראשון והמהירות שבה זה הגיע
(אגב תודה לכל האנשים שעזרו לי בפורום לגבי ההזמנה)

ראיתי שאופטימום מציעים אבקת חלבון טבעית (כלומר ללא צבעי מאכל וממתיקים מלאכותיים) באותו מחיר של אבקת חלבון רגילה.
http://www.bodybuilding.com/store/opt/natwhey.html

האם יש חיסרון או סיבה לא להזמין את האבקה הזאת? אני מניח שהטעם קצת פחות טוב אבל זה לא כזה מפריע לי.
הייתי מצפה שהאבקה הזאת הייתה יותר נפוצה ונמכרת אבל משום מה היא לא צברה תאוצה לפי מה שראיתי, יש סיבה?

אני מתכנן להזמין בקרוב מ BB לאחר שהייתי מאד מרוצה מהמשלוח הראשון והמהירות שבה זה הגיע
(אגב תודה לכל האנשים שעזרו לי בפורום לגבי ההזמנה)

ראיתי שאופטימום מציעים אבקת חלבון טבעית (כלומר ללא צבעי מאכל וממתיקים מלאכותיים) באותו מחיר של אבקת חלבון רגילה.
http://www.bodybuilding.com/store/opt/natwhey.html

האם יש חיסרון או סיבה לא להזמין את האבקה הזאת? אני מניח שהטעם קצת פחות טוב אבל זה לא כזה מפריע לי.
הייתי מצפה שהאבקה הזאת הייתה יותר נפוצה ונמכרת אבל משום מה היא לא צברה תאוצה לפי מה שראיתי, יש סיבה?
סיבה יחידה זה טעם.
וגם ככה כולנו פה חיים על דברים שהם לא טבעיים כל הזמן. אם זה כדורים, קריאטין, חלבון וכו'. אז זה לא באמת משנה/אכפת לנו.
למה אכפת לך זאת השאלה?

• פותח/ת השרשור
סיבה יחידה זה טעם.
וגם ככה כולנו פה חיים על דברים שהם לא טבעיים כל הזמן. אם זה כדורים, קריאטין, חלבון וכו'. אז זה לא באמת משנה/אכפת לנו.
למה אכפת לך זאת השאלה?

ללא ספק החיים שלנו כרגע מורכבים מהרבה תוספים לא טבעיים, ואם הייתי נדרש לשלם יותר כסף בשביל לקבל מוצר "בריא" יותר אז לא הייתי מוכן לרכוש את המוצר.
אבל כרגע מציעים לי לי באותו מחיר את אותו המוצר רק בגירסה בריאה יותר.

נניח היה לך משקה שהייתה שותה כל יום פעמיים והיו מציעים לך לקנות באותו מחיר ובאותה כמות את אותו מוצר, רק שהוא עלול להיות יותר בריא. אני לא רואה שום הפסד.

אין בכוונתי להיות יפה נפש ולהגיד שמעתה ואילך אני צורך רק מרכיבים טבעיים ואורגניים. זה שטויות. אבל אם אני יכול לצמצם מעט את הצריכה של מוצרים שעלולים להזיק לי שאני שותה כל יום ללא מאמץ או מחיר נוסף, למה לא בעצם?

ללא ספק החיים שלנו כרגע מורכבים מהרבה תוספים לא טבעיים, ואם הייתי נדרש לשלם יותר כסף בשביל לקבל מוצר "בריא" יותר אז לא הייתי מוכן לרכוש את המוצר.
אבל כרגע מציעים לי לי באותו מחיר את אותו המוצר רק בגירסה בריאה יותר.

נניח היה לך משקה שהייתה שותה כל יום פעמיים והיו מציעים לך לקנות באותו מחיר ובאותה כמות את אותו מוצר, רק שהוא עלול להיות יותר בריא. אני לא רואה שום הפסד.

אין בכוונתי להיות יפה נפש ולהגיד שמעתה ואילך אני צורך רק מרכיבים טבעיים ואורגניים. זה שטויות. אבל אם אני יכול לצמצם מעט את הצריכה של מוצרים שעלולים להזיק לי שאני שותה כל יום ללא מאמץ או מחיר נוסף, למה לא בעצם?
אין בעיה..שיהיה לך בכיף. לדעתי אין שום הבדל בין משהו טבעי ללא טבעי. אבל זאת רק דעתי.
רק תדע שיש בזה 9 מנות פחות. שזה איזה 30 שקל הבדל אבל זה בקטנה. אם זה מה שעושה לך טוב לך על זה.
רק נראה לי שזה מגעיל+ לא שמו בפנים אנזימים (משמע גזים וכו')

מסכים איתך לך על זה
אני בכלל נגד ממתיקים מלאכותיים
ואם כבר אתה קונה מוצר עם ממתיקים וכל זה תקנה טעם וניל הוא הכי חלש

באמת שהכי פחות עדיף לך לחסוך באבקה מבחינה "בריאותית"
אם כל חשוב לך תאכל בריא יותר באופן כללי הממתיקים לא יהרגו אותך, טעם של צואה אולי כן

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר טבעי בעולם של היום, הכל זה גימיק שיווקי, משמע כסף.

אני מניח שהרווח שלהם בהשוואה למוצר הרגיל זעום, במיוחד עם נתוני מכירות כאלו
האם יש חסרונות למוצר חוץ מהטעם?המחסור באנזימים בהשוואה למוצר "הלא טבעי" משנה עד כדי כך?

אני מניח שהרווח שלהם בהשוואה למוצר הרגיל זעום, במיוחד עם נתוני מכירות כאלו
האם יש חסרונות למוצר חוץ מהטעם?המחסור באנזימים בהשוואה למוצר "הלא טבעי" משנה עד כדי כך?
אינדיוידואלי. להרבה אנשים כן. זה אחד הדברים שמייחד את אופטימום וזאת הסיבה שהיא לא גורמת לך לבחילה כמו זבל אחר (מתחיל באינטר..🖕)🤡

אני משתמש באבקה הטבעית שלהם בטעם שוקולד כבר חודשיים בערך והיא אחלה, אני מתכנן להזמין עוד דלי בקרוב. היא לא נורא מתוקה ואני דווקא דיי אוהב את זה..

ובקשר לאנזימים, הם הוסיפו אותם גם לאבקה הטבעית ממש לא מזמן, הם עשו "נוסחא" חדשה בדליים של ה5lbs.

אני משתמש באבקה הטבעית שלהם בטעם שוקולד כבר חודשיים בערך והיא אחלה, אני מתכנן להזמין עוד דלי בקרוב. היא לא נורא מתוקה ואני דווקא דיי אוהב את זה..

ובקשר לאנזימים, הם הוסיפו אותם גם לאבקה הטבעית ממש לא מזמן, הם עשו "נוסחא" חדשה בדליים של ה5lbs.
איך זה מסתדר עם זה שהכל טבעי? 🤪

אני לא מספיק מבין בזה, אבל לפי האתר של החברה שמייצרת את הAminogen, זה טבעי:
" A natural, plant-derived enzyme, Aminogen is ideal...."

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית