הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החברה בארצנו

מכיר בוגרי סמי שעובדים באלתא, אינטל... יותר רציני מזה?
אלא מקומות רציניים מאוד מבחינת עשייה. אבל אני לא חושב שהם בטופ בבחינת הביקוש בעיקר בגלל המיקום הגיאוגרפי ואלתא גם בגלל אופי המקום

זה לא מספיק טוב אם הם לא קיבלו רילוקיישן עם אוטו ודירה בפאלו אלטו.
לא יודע, יש אלמנט ענק של תזמון ומזל בין היתר, מסכים שהתפקידים המאוד בכירים בסוף שמורים לבוגרי אוניברסיטה- יש מתאם בין התפקידים הבכירים לעובדה שהרוב המוחלט בוגרי אוניברסיטה אבל לא בטוח שהקשר סיבתי...
אלא מקומות רציניים מאוד מבחינת עשייה. אבל אני לא חושב שהם בטופ בבחינת הביקוש בעיקר בגלל המיקום הגיאוגרפי ואלתא גם בגלל אופי המקום
לא יודע, אינטל לדוג סחפה אלפי אנשים לגור בקרית גת, אבל נכון זה רחוק שנות אור מגוש דן

לא יודע, יש אלמנט ענק של תזמון ומזל בין היתר, מסכים שהתפקידים המאוד בכירים בסוף שמורים לבוגרי אוניברסיטה- יש מתאם בין התפקידים הבכירים לעובדה שהרוב המוחלט בוגרי אוניברסיטה אבל לא בטוח שהקשר סיבתי...

לא יודע, אינטל לדוג סחפה אלפי אנשים לגור בקרית גת, אבל נכון זה רחוק שנות אור מגוש דן

הייתי ציני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית