הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט אני בטוח ששיפרתי טכניקה!

MimranRoee

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
155
100
0
עכשיו אני כבר בטוח ששיפרתי טכניקה.

ירדתי עד יותר מ 90 מעלות
הברכיים היו ישרות עם הרגליים
הרמתי מרפקים למעלה
החזה היה בחוץ
המוט היה מתחת לתרפזים

אז עכשיו באמת האם השתפרתי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא השתפרת מצטער .
הייתי ממליץ לך למצוא איזה "חסיד אומות עולם " מהפורום שתלך להתאמן איתו ויעזור לך .

קודם כל תודה על המוזיקה.

עכשיו, רואים שאתה משתדל והכל, ובאמת יש שיפור בין הניסיון הראשון לזה, אבל יש עוד המון מה לשפר.
אתה מאבד את המתח בגב, הוא מתעגל לגמרי, אתה מתכופף כשאתה יורד, אתה לא נשען מספיק אחורה, אתה לא מוציא מרפקים החוצה מספיק ולא את החזה, אתה עוצר בסוף הירידה.

אני מציע, שוב, לקרוא את הספר. אם לא בא לך, תצפה בסרטונים. יש גבול למה אפשר לתקן דרך פורום.

לפי מה שאמרת אתה מכיר לפחות מישהו אחד פה בפורום, הוא לא יכול לבוא איתך לכמה אימונים ולהראות לך? זה פשוט חבל לראות שזה לא נהיה יותר טוב מסירטון לסירטון.
ואגב, באמת שלא צריך את ההקדמה הזאת בסירטון כל פעם.

• פותח/ת השרשור
הבעיה בגב שאני שם לב שזה לפעמים גם קורה לי שאני הולך שהוא קצת מתעגל לי מה אפשר לעשות בנוגע לזה?

דבר ראשון שאתה יכול לעשות זה באמת להרים מרפקים ולהוציא חזה, כי כרגע אתה לא עושה את זה.

לפי מה שאמרת אתה מכיר לפחות מישהו אחד פה בפורום, הוא לא יכול לבוא איתך לכמה אימונים ולהראות לך? זה פשוט חבל לראות שזה לא נהיה יותר טוב מסירטון לסירטון.
ואגב, באמת שלא צריך את ההקדמה הזאת בסירטון כל פעם.

למה זה מעולה .
שלא יוריד את המוזיקה , עשה לי את היום .

יש מוזיקה? חשבתי שלטיסימוס צוחק או משהו, ניסיתי להגביר וויליום ועדיין לא שמעתי כלום.
עריכה: טוב, זה כי חברת המוזיקה המרושעת הורידה לך אותה מהסירטון.

• פותח/ת השרשור
יש מוזיקה? חשבתי שלטיסימוס צוחק או משהו, ניסיתי להגביר וויליום ועדיין לא שמעתי כלום.
עריכה: טוב, זה כי חברת המוזיקה המרושעת הורידה לך אותה מהסירטון.

בעיקרון השיר הזה Fort Minor - Remember the name

לא טוב לא טוב אתה לא מחזיק גב וקורס בתחתית התנועה בחיאט לפחות תראה את הסרט של ריפטו אם אתה לא הולך לקרוא תספר ותבין מה לא בסדר..
יש כל כך הרבה טעויות שלכתוב את זה יקח יותר מדי זמן ולא יתרום כי אתה לא מיישם את זה

כל פעם הסקוואט שונה, זה נכון, אבל כל פעם הצלחת לעשות אותו יותר גרוע מהפעם הקודמת.

SO READ THE FUCKING BOOK MOFOKA OR IMA KICK YO ASS

תהיה בריא.
קודם כל עצה תפטר מהמכנס הזה כי זה לא מכנס שמתאמנים איתו. רואים שהוא נתפס לך כשאתה יורד למטה וזה חלק מהסיבה שאתה מתעגל כל כך, ולמה הפלאפון שלך נמצא בכיס?! תהיה בריא איזה ליצנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית