ייעוץ העמסה בחיטוב

• פותח/ת השרשור MP3
  • פורסם בתאריך

MP3

משתמש מתחיל
65
3
נק' מוניטין:
3
65
3
אני כרגע בחיטוב בערך 4 חודשים
שוקל 69 ק"ג
120 גרם פחמימה ו2000 קלוריות ( עובד עבודה פיזית)
ומתאמן fbw.
באימון ביום ראשון הרגשתי כבר טיפה יותר חלש והיום בכללבהייתה לי ירידה משמעותית במשקלי העבודה ברמה שהגעתי לכשל 5 חזרות לפני מה שהייתי רגיל ואפילו בסקוואט בשני הסטיםההאחרונים הרמתי פחות משקל מהאימון הקודם.
זה לגיטמיט ירידה כסו במשקלי העבודה או שהגיע הזמן לעשות העמסת פחמימות? (אני מתכוון להעמסה נקייה בלי גאנק פוד)

• פותח/ת השרשור
עשיתי, אבל השאלה שלי היא אם אחרי ירידה במשקלי העבודה כמו שרשמתי צריך לעשות העמסה או שזה לגיטימי?

עשיתי, אבל השאלה שלי היא אם אחרי ירידה במשקלי העבודה כמו שרשמתי צריך לעשות העמסה או שזה לגיטימי?
לגטימי לרדת במשקלי עבודה בחיטוב- זה כן
אבל שוב תלוי מה המשקל שלך.
אני שהתחלתי לעשות אימוני כוח היה לי חיטוב שדווקא עליתי בו במשקלים. הכל באמת תלוי מה הרמה שלך.

תגיד לי מה התדירות שאתה עושה בה העמסה?

• פותח/ת השרשור
שקלתי 80 קילו בתחילת החיטוב.
יש לי שומן בבטן התחתונה ובמותניים שאני רוצה להוריד

שקלתי 80 קילו בתחילת החיטוב.
יש לי שומן בבטן התחתונה ובמותניים שאני רוצה להוריד
זה מה שלא רציתי לשמוע
אתה לא הראשון ולא האחרון שמושך חיטוב להמון זמן בגלל הטענות האלו
אני לא אומר שזה לא נכון, אבל סביר להניח שאם המטרה שלך זו "בטן תחתונה ומותניים" אתה יכול להגיע לנק' תסכול מהר מאוד לפני המטרות שלך.
כי במידה ואתה שוקל 69 סביר להניח שאין לך מספיק "בשר" ושריר כדי שייתן לך ויזואליות של בטן תחתונה שטוחה - יחס מותניים-כתף טוב (שוב תלוי גם בגנטיקה) כדי שתהיה מרוצה.

אני לא אומר שאתה לא צריך חיטוב, כי לא ראיתי אף פעם תמונות שלך, אבל קח בחשבון שיכול להיות שזו הסיטואציה.

ככה או ככה, כל הכבוד על ההתמדה ורק בהצלחה 😃

זה מה שלא רציתי לשמוע
אתה לא הראשון ולא האחרון שמושך חיטוב להמון זמן בגלל הטענות האלו
אני לא אומר שזה לא נכון, אבל סביר להניח שאם המטרה שלך זו "בטן תחתונה ומותניים" אתה יכול להגיע לנק' תסכול מהר מאוד לפני המטרות שלך.
כי במידה ואתה שוקל 69 סביר להניח שאין לך מספיק "בשר" ושריר כדי שייתן לך ויזואליות של בטן תחתונה שטוחה - יחס מותניים-כתף טוב (שוב תלוי גם בגנטיקה) כדי שתהיה מרוצה.

אני לא אומר שאתה לא צריך חיטוב, כי לא ראיתי אף פעם תמונות שלך, אבל קח בחשבון שיכול להיות שזו הסיטואציה.

ככה או ככה, כל הכבוד על ההתמדה ורק בהצלחה 😃
1+

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית