הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המשטרה ממליצה להעמיד את נתניהו לדין על שוחד בתיקים 1000 ו-2000

מי שאומר ״זה רק סיגרים״ זו תמימות הזויה.
הלשכה שלו שלחה בקשות חודשיות לפאקר ומילצ׳ן של מה הם מעוניינים לקבל, להגיד שזה מתנות אמיתיות מטוב ליבם של פאקר ומילצ׳ן - אתה כנראה נולדת אתמול. מבלי לציין שאלו המתנות שיודעים עליהן, תהיה בטוח שכל מה שמוצאים, יש כנראה פי 10 יותר גרוע שלא מצאו.

מי שמתמקד בסיגרים ושוכח מהפרשה השניה - פשוט עוצם עיניים בכוח. ביבי ניסה לשחד עיתון (!!!) כדי לקבל סיקור אוהד. זה לא רק שחיתות זה צעד בכיוון של דיקטטורה.

חבל שאתה קובע כבר שהוא נתן שוחד וכ'ו,אתה לא גורם משפטי ואתה לא יכול להגיד שהוא עשה עבירה כזו או אחרת,עד שהגישו נגדו כתב אישום.
אל תשכח דבר אחד,ברגע שהוא לא יהיה ראש ממשלה יותר,אתה מפקיר את העתיד הביטחוני של המדינה בידי שמאלנים,חסר ניסיון צבאי(הרוב) עם רצון לחלק שטחים מהמדינה ולהקים מדינה פלסטינית/דו לאומית.

חבל שאתה קובע כבר שהוא נתן שוחד וכ'ו,אתה לא גורם משפטי ואתה לא יכול להגיד שהוא עשה עבירה כזו או אחרת,עד שהגישו נגדו כתב אישום.
אל תשכח דבר אחד,ברגע שהוא לא יהיה ראש ממשלה יותר,אתה מפקיר את העתיד הביטחוני של המדינה בידי שמאלנים,חסר ניסיון צבאי(הרוב) עם רצון לחלק שטחים מהמדינה ולהקים מדינה פלסטינית/דו לאומית.
ביבי ממש לא מר ביטחון, הוא לא יודע לעשות שום דבר למען הביטחון. בכהונה שלו המצב הביטחוני היה נטו בחסדי הערבים, ואם הם יעשו טרור או לא זה היה אך ורק בידיים שלהם ומה צה"ל והשב"כ מסוגלים לסכל.
ואני בעד להביא לפלסטינים את השטחים, ולא לעשות את מה שביבי מנסה לעשות שזה מדינה אחד גדולה דו-לאומית, כמה שפחות מגע איתם יותר טוב.
גם ככה אף יהודי לא יכול להיכנס לשטחים ללא ליווי צבאי, אם נמשיך בדרך של ביבי זה יהיה אותו הדבר, רק שיהיו להם תעודות כחולות, וזה הדבר האחרון שאתה רוצה

אם נשים את האשמות שלו בצד - הוא ראש ממשלה מזוויע שאין שני לו.
מחלק תקציבים רק למקורבים ומפלגות סקטוריאליות, תקציבי הישיבות בשיא כל הזמנים, דעת הקהל העולמית בשפל של כל הזמנים (חוץ מטראמפ), בלתי אפשרי לקנות דירה (עליה קרתה בזמן כהונתו), המשכורות נמוכות, ההוצאות רק עולות, ההדתה בשיא חדש - אנחנו עוד רגע איראן. יש לי חברים מכל מיני מדינות במזה״ת - לבנון, מצרים וכו׳ ושהם שומעים על הדברים האלה הם מדברים באותה נשימה ישראל ושאר מדינות המזה״ת שהכל מושחת ומונע ע״י דת.
לא יכול להוכיח בוודאות כמה זה קשור, אבל למילצ׳ן יש השקעות בהודו (טאטא) אולי זה המניע שלו לפתח את היחסים עם הודו.

לגבי ״קשרים ברחבי העולם״ תעשה לי טובה זה התפקיד שלו, זה אולי הדבר שהכי קל לעשות בתור ראש ממשלה - לנסוע ברחבי העולם לישון במלונות פאר ולפטפט עם ראשי ממשלה אחרים. מה שקשה לעשות זה לחזק / לשפר יחסים עם המדינות שלא אוהבות אותך.

טוב זה כבר מביך. ביבי מפתח את הקשרים עם הודו, בשביל מילצ'ן.

ואני בעד להביא לפלסטינים את השטחים, ולא לעשות את מה שביבי מנסה לעשות שזה מדינה אחד גדולה דו-לאומית, כמה שפחות מגע איתם יותר טוב.
גם ככה אף יהודי לא יכול להיכנס לשטחים ללא ליווי צבאי, אם נמשיך בדרך של ביבי זה יהיה אותו הדבר, רק שיהיו להם תעודות כחולות, וזה הדבר האחרון שאתה רוצה

גם אני בעד, לתת שטחים ולהכריז עליהם כמדינה עצמאית. לחסוך מיליארדים בשנה של ביטוח לאומי, שירותים בריאותיים, ביטוחים וכו'.

באמת לא מבין את אלה שאומרים כולה סיגרים, לא נתנו לו את זה במתנה אלא כי הוא ביקש.
איזה מן ראש ממשלה זה שמבקש טובת הונאה ולמרות כל ההאשמות נגדו עוד מתעקש להישאר בתפקיד ?
אחד שמעניין אותו התפקיד עצמו ולא השליחות שלו בתור ראש ממשלה.

נערך לאחרונה:
לכולם התשקורת והשמלאנים הבוגדים תפרו תיק... נכון??!

15727291_1321232681231301_9005066543367343019_n.jpg

גם שיגישו נגדו כתב אישום זה לא אומר שהוא אשם. זכותי להסיק מסקנות ולהניח הנחות ע״ב המידע שעומד לרשותי. כמו שזכותך להניח שחף מפשע.
״מפקיר את המדינה בידי שמאלנים״ במשפט הזה אתה מראה כמה הגיון זה לא הצד החזק שלך. בדמוקרטיה יש לכולם זכות להבחר. אולי בנט יבחר, אולי מירי רגב תבחר, אולי ליברמן יבחר - הם גם שמאלנים? להזכירך שמנהיג מאוד ימני הוא זה שפינה את גוש קטיף? להזכיר לך את תשדיר הבחירות של ביבי מול אולמרט, איים שאם אולמרט יבחר יעופו קסאמים מעזה? להזכיר לך כמה קסאמים עפו מעזה בשלטון ביבי?

לגבי שתי מדינות לשני עמים לעומת מדינה דו לאומית. אני לא שמאלני, אבל אם אתה חושב שמדינה דו לאומית זה פתרון ריאלי, שיתקבל בברכה על ידי אפילו אחד מהצדדים - אתה הוזה. אתה רוצה לתת זכות בחירה למליוני פלסטינים? אם אתה לא נותן להם זכות בחירה, זו מדינת אפרטהייד, עד כמה שאני שונא להשתמש במילה הזאת.

נערך לאחרונה:
גם שיגישו נגדו כתב אישום זה לא אומר שהוא אשם. זכותי להסיק מסקנות ולהניח הנחות ע״ב המידע שעומד לרשותי. כמו שזכותך להניח שחף מפשע.
״מפקיר את המדינה בידי שמאלנים״ במשפט הזה אתה מראה כמה הגיון זה לא הצד החזק שלך. בדמוקרטיה יש לכולם זכות להבחר. אולי בנט יבחר, אולי מירי רגב תבחר, אולי ליברמן יבחר - הם גם שמאלנים? להזכירך שמנהיג מאוד ימני הוא זה שפינה את גוש קטיף? להזכיר לך את תשדיר הבחירות של ביבי מול אולמרט, איים שאם אולמרט יבחר יעופו קסאמים מעזה? להזכיר לך כמה קסאמים עפו מעזה בשלטון ביבי?

לגבי שתי מדינות לשני עמים לעומת מדינה דו לאומית. אני לא שמאלני, אבל אם אתה חושב שמדינה דו לאומית זה פתרון ריאלי, שיתקבל בברכה על ידי אפילו אחד מהצדדים - אתה הוזה. אתה רוצה לתת זכות בחירה למליוני פלסטינים? אם אתה לא נותן להם זכות בחירה, זו מדינת אפרטהייד, עד כמה שאני שונא להשתמש במילה הזאת.

נכון זכותך לחשוב ולהסיק מה שאתה רוצה,אבל לפני זה אתה קבעת שהוא לקח שוחד,מה שבפועל עוד לא הוכח.
מה לעשות,אי אפשר לסכל כל דבר ותמיד יהיו טפטופים וקאסמים.
להזכיר לך שאנחנו 12 שנים כבר לא שמענו מחיזבאללה ולבנון?

דבר אחרון,לא הבנתי מאיפה הסקת שאני בעד מדינה דו לאומית? אני בעד להעיף אותם לעזה אבל זה כבר עניין אחר.

להזכירך שלחיזבאללה ולבנון יש מלחמה אחרת שמעסיקה אותם?

״מה לעשות״ זו אמירה תבוסתנית. תמיד יהיו טפטופים? פיגועים? דקירות? מה לעשות? הייתי מצפה ממר בטחון לעשות.

להעיף אותם לעזה? אוקי חשבתי מקודם שאתה סתם ימני קיצוני, עכשיו אני יודע שאתה ימני קיצוני שגם מנותק מהמציאות.

אוי אוי בור ועם הארץ, אולי במקום לשמוע תעמולה כל היום תשכיל קצת אתה אשכרה רושם פה משפטי בחירות שביבי היה משתמש בשביל להפחיד את הבוחרים שלו "עתיד הביטחוני של המדינה בידי שמאלנים", תגיד לי מר גאון מי ניצח את רוב מלחמות ישראל? בוא אני אחסוך לך - מפא"י השמאלנים, כן כן ששת הימים שבטח הדבר היחיד שאתה יודע עליה הוא שהיא ארכה שישה ימים נוהלה עי ממשלת שמאל, כמו רוב המלחמות, חוסר ניסיון צבאי?
הנה לך קבוצה של בכירי ביטחון שנחשבים שמאל http://www.cis.org.il/members אבל אני בטוח שאתה כימני אוהב ישראל מבין בביטחון הרבה יותר מאיזה שמאלני ליברל שפל כמו רוב התא"ל והאלופים ברשימה...ובאותה נשימה הלא אייזנקוט שמאלני בעיניך?
לגבי חלוקת השטחים לא עונה לך כי אין טעם לפתוח על זה דיון בכלל כשאתה כל כך אטום (אבל אתה מייצג נפלא את מה שרשמתי כאן לפני כמה שעות).
ולפני שאתה תתחיל לגלוש פה לפן האישי עליי אני שירתתי 4 שנים בצבא וכרגע בשירות פעיל בכוחות הביטחון פשוט ההגדרה שלי לציונות בעלת רבדים ויש לי גישה יותר מורכבת מ"ערבי זה רע יהודי זה טוב" "אנחנו הטובים הם הרעים" תתבגר.

״מה לעשות״ זו אמירה תבוסתנית. תמיד יהיו טפטופים? פיגועים? דקירות? מה לעשות? הייתי מצפה ממר בטחון לעשות.

להעיף אותם לעזה? אוקי חשבתי מקודם שאתה סתם ימני קיצוני, עכשיו אני יודע שאתה ימני קיצוני שגם מנותק מהמציאות.

תבין, בממשלה מחפשים את הפתרון שישאיר את העוגה שלמה בגלל קיצוניים לשמאל וקיצוניים לימין, והפתרון הזה לא יקרה.

להעיף לעזה אתה לא יכול, אבל מצד שני גם לתת שטחים אתה לא רוצה, ולכן במצב הזה כל מה שהזכרת יימשך.

כדי להוציא צעד נועז לפועל, צריך לתת שטחים מסויימים שבין כה אין לך שימוש בהם.

אוי אוי בור ועם הארץ, אולי במקום לשמוע תעמולה כל היום תשכיל קצת אתה אשכרה רושם פה משפטי בחירות שביבי היה משתמש בשביל להפחיד את הבוחרים שלו "עתיד הביטחוני של המדינה בידי שמאלנים", תגיד לי מר גאון מי ניצח את רוב מלחמות ישראל? בוא אני אחסוך לך - מפא"י השמאלנים, כן כן ששת הימים שבטח הדבר היחיד שאתה יודע עליה הוא שהיא ארכה שישה ימים נוהלה עי ממשלת שמאל, כמו רוב המלחמות, חוסר ניסיון צבאי?
הנה לך קבוצה של בכירי ביטחון שנחשבים שמאל http://www.cis.org.il/members אבל אני בטוח שאתה כימני אוהב ישראל מבין בביטחון הרבה יותר מאיזה שמאלני ליברל שפל כמו רוב התא"ל והאלופים ברשימה...ובאותה נשימה הלא אייזנקוט שמאלני בעיניך?
לגבי חלוקת השטחים לא עונה לך כי אין טעם לפתוח על זה דיון בכלל כשאתה כל כך אטום (אבל אתה מייצג נפלא את מה שרשמתי כאן לפני כמה שעות).
ולפני שאתה תתחיל לגלוש פה לפן האישי עליי אני שירתתי 4 שנים בצבא וכרגע בשירות פעיל בכוחות הביטחון פשוט ההגדרה שלי לציונות בעלת רבדים ויש לי גישה יותר מורכבת מ"ערבי זה רע יהודי זה טוב" "אנחנו הטובים הם הרעים" תתבגר.

בור ועם הארץ תגיד לחברים שלך,לא לי.
גילוי נאות:פוליטיקה לא מעניינת אותי בשיט.
מי שניצח את כל המלחמות של ישראל זה צה''ל.
מה קרה לך מתוק? קשה לקבל דעה שונה משלך? אתה צריך לכתוב מגילה כדי ''להוכיח'' לי שאני לא יודע כלום?
כמו שאמרתי,כינויים כמו אטום וכ'ו תשאיר לחבריך,כי זה לא עוזר לך בכלום,זה רק מראה עד כמה אתה טיפש שלא יכול להגיב לעניין וחייב לערב את הפן האישי כאן.
לא אכפת לי ששירת בצבא,באמת שלא.
זה גם לא מיוחד. להתגייס לצבא בישראל זה חובה ורוב הבנים מתגייסים.
איפה ראית שכתבתי שערבים זה רע ויהודים זה טוב?
אולי תפסיק לכתוב דברים ולהמציא כדי להוכיח שאתה מבין משהו?
לדעתי,צריך להעיף את כל הפלסטינים מכאן(ממליץ לך גם ללמוד מה ההבדל בין ערבי ישראלי לפלסטיני).
הבנתי שאתה שמאלני,ואני מכבד את הדעה שלך וגם כך אתה צריך לעשות,לכבד את שלי,ולא לכתוב לי בור ועם הארץ ואטום,שאת הכינויים האלה אתה יכול לדחוף לתח*.

כן תמיד יהיו טפטופים פיגועים ודקירות,אתה לא יכול להיכנס לראש של כל אחד ולדעת מה הוא רוצה לעשות.
כן,אני מעדיף שהם יהיו בעזה(כל אלה שקוראים לחיילים רוצחים והפלסטינים).
למען האמת,אני לא ימני קיצוני,ופוליטיקה לא מעניינת אותי בכלל.
לא אכפת לי שיהיה ראש ממשלה שמאלני והדבר היחיד שאכפת לי ממנו זה הבטחון האישי והמדיני.
ברגע שאני אראה שראש ממשלה שמאלני שומר על הביטחון המדיני באותה הרמה,הוא יקבל את הקול שלי בהצבעה הבאה.

איך בתור פורום של תחום מדעי, עם הוכחות ומחקרים אתם מתייחסים למה שמספרים בתקשורת.
אם אתם מאמינים לתקשורת אתם גם צריכים להאמין לכל הכתבות בווינט שאומרות שסקוואטים לא בריאים לגב ושחייב לאכול חלבון אחרי אימון.

היו נגדו כל כך הרבה פרשיות ותיקים שבסופו של דבר כולם נסגרו והוא יצא מהם זכאי, עכשיו עוד תיק נפתח, מי אמר שהוא נכון?
ברגע שהתיק ייסגר והכל יוכח כנכון אני אאמין לזה, עכשיו זה ממש לא מעניין אותי.

הבנתי שאתה שמאלני,ואני מכבד את הדעה שלך וגם כך אתה צריך לעשות,לכבד את שלי.

לא, אף אחד לא צריך לכבד את הדעה המגוחכת שלך. ניכר מהתגובות שלך שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. אתה קונה את הסיסמאות של ביבי כאילו לאף אחד חוץ ממנו לא אכפת מביטחון המדינה, מדובר על בן אדם מניפולטיבי ברמה פסיכופתולוגית, לא רק שזה כתוב על הפנים שלו אלא גם יש לזה הוכחות בשטח:

אבל אתה ואנשים כמוך מתעלמים מהמציאות ומקיאים את השקרים שמאכילים אתכם בכל הזדמנות. הדבר האחרון שמישהו צריך לעשות זה לכבד את הדעה שלכם. קיימת אמת ומציאות אובייקטיבית ולא כל דעה היא שוות ערך.

איך בתור פורום של תחום מדעי, עם הוכחות ומחקרים אתם מתייחסים למה שמספרים בתקשורת.
אם אתם מאמינים לתקשורת אתם גם צריכים להאמין לכל הכתבות בווינט שאומרות שסקוואטים לא בריאים לגב ושחייב לאכול חלבון אחרי אימון.

היו נגדו כל כך הרבה פרשיות ותיקים שבסופו של דבר כולם נסגרו והוא יצא מהם זכאי, עכשיו עוד תיק נפתח, מי אמר שהוא נכון?
ברגע שהתיק ייסגר והכל יוכח כנכון אני אאמין לזה, עכשיו זה ממש לא מעניין אותי.

אההה!!!! כי מערכת החוק בישראל היא מושלמת, זה לא שיש עבריינים שמסתובבים חופשי ואנשים חפים מפשע (רומן זדורוב) בכלא. אחלה טענה חבוב. זה לא עניין של להאמין לתקשורת, זה עניין של לדעת לחשוב בהיגיון ולהבדיל בין אמת לשקר. תאמין למה שבא לך ותמשיך להיות מנותק מהמציאות, אבל לפחות תפסיק לעשות השוואות גרועות.

לא, אף אחד לא צריך לכבד את הדעה המגוחכת שלך. ניכר מהתגובות שלך שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. אתה קונה את הסיסמאות של ביבי כאילו לאף אחד חוץ ממנו לא אכפת מביטחון המדינה, מדובר על בן אדם מניפולטיבי ברמה פסיכופתולוגית, לא רק שזה כתוב על הפנים שלו אלא גם יש לזה הוכחות בשטח:

אבל אתה ואנשים כמוך מתעלמים מהמציאות ומקיאים את השקרים שמאכילים אתכם בכל הזדמנות. הדבר האחרון שמישהו צריך לעשות זה לכבד את הדעה שלכם. קיימת אמת ומציאות אובייקטיבית ולא כל דעה היא שוות ערך.

אההה!!!! כי מערכת החוק בישראל היא מושלמת, זה לא שיש עבריינים שמסתובבים חופשי ואנשים חפים מפשע (רומן זדורוב) בכלא. אחלה טענה חבוב. זה לא עניין של להאמין לתקשורת, זה עניין של לדעת לחשוב בהיגיון ולהבדיל בין אמת לשקר. תאמין למה שבא לך ותמשיך להיות מנותק מהמציאות, אבל לפחות תפסיק לעשות השוואות גרועות.

זה שהדעה שלי מגוכחת לדעתך לא אומר שאתה צריך לא לכבד אותה.
אני מכבד את שלך אז תכבד את שלי,זה כל כך פשוט.
רואים שאתה שמאלני שלא מוכן לקבל דעות של אחרים,כל עוד הדעה שלי לא כוללת עבירה על החוק,היא דעה לגיטימית.

לגבי רומן זדורוב:אתה לא פרקליט,אתה לא עורך דין,לא קראת את התיק,ואתה גם כן מושפע משקרים שמאכילים אותך בתקשורת.
את התיק שלו חקרו כמה פעמים,אני חושב שזה התיק הכי מדובר במדינה...
והנה יש לנו מישהו בפורום LBS,ששמו Yeti,שקובע שרומן זדורוב חף מפשע,כל הכבוד.
נכון,יש הרבה אנשים עבריינים שלא נמצאים בכלא וחבל,זה לא אומר שרומן זדורוב ספציפית לא אשם.

כל פוליטיקאי הוא בן אדם מניפולטיבי,הוא מנסה להשפיע עליך שתצביע לו בבחירות,מוכר לך לפני כמה חארטות יפות של ''אני אעשה כך וכך...'' ואז מה שתקבל אחרי הבחירות זה ז*ן במקרה הטוב(ראה ליברמן).

אמ'לק:אתה בן אדם שלא מכבד דעות של אחרים,למרות שהם לא כוללות עבירה על החוק.
אתה מצטייר כפרקליט בעל ניסיון משפטי ועורך דין,מה שאתה לא.
בנוסף אתה גם שמאלני שבא לריב עם ימנים שיש להם דעות שונות משלך.

זה שהדעה שלי מגוכחת לדעתך לא אומר שאתה צריך לא לכבד אותה.
אני מכבד את שלך אז תכבד את שלי,זה כל כך פשוט.
רואים שאתה שמאלני שלא מוכן לקבל דעות של אחרים,כל עוד הדעה שלי לא כוללת עבירה על החוק,היא דעה לגיטימית.

לגבי רומן זדורוב:אתה לא פרקליט,אתה לא עורך דין,לא קראת את התיק,ואתה גם כן מושפע משקרים שמאכילים אותך בתקשורת.
את התיק שלו חקרו כמה פעמים,אני חושב שזה התיק הכי מדובר במדינה...
והנה יש לנו מישהו בפורום LBS,ששמו Yeti,שקובע שרומן זדורוב חף מפשע,כל הכבוד.
נכון,יש הרבה אנשים עבריינים שלא נמצאים בכלא וחבל,זה לא אומר שרומן זדורוב ספציפית לא אשם.

כל פוליטיקאי הוא בן אדם מניפולטיבי,הוא מנסה להשפיע עליך שתצביע לו בבחירות,מוכר לך לפני כמה חארטות יפות של ''אני אעשה כך וכך...'' ואז מה שתקבל אחרי הבחירות זה ז*ן במקרה הטוב(ראה ליברמן).

אמ'לק:אתה בן אדם שלא מכבד דעות של אחרים,למרות שהם לא כוללות עבירה על החוק.
אתה מצטייר כפרקליט בעל ניסיון משפטי ועורך דין,מה שאתה לא.
בנוסף אתה גם שמאלני שבא לריב עם ימנים שיש להם דעות שונות משלך.
אני יכול להתייחס ולהפריך כל טענה שלך אבל זה לא שווה את הזמן שלי. אבל בכל זאת כמה דברים:

1. לא קבעתי שרומן זדורוב חף מפשע, הייתי צריך להוסיף שם סימן שאלה. הנקודה היא שהיה שם כשל ברור של מערכת החוק בארץ וגם ילד בן 5 יכול לראות את זה.
2. אני לא צריך שתכבד את הדעה שלי, במיוחד אם היא לא נכונה. לכבד דעה שלא מכבדת את המציאות, את ההיגיון, ואת המוסר, זו פחדנות וחוסר עמוד שדרה, ואין לזה שום ערך של כבוד אמיתי.
3. אני לא שמלאני, אני בכלל חושב שהחלוקה לימין ושמאל זה ניסיון לתחום דעות שונות לטווח מצומצם של דעות קדומות בצורה שלא מועילה, תוקעת את השיחה ומונעת מאנשים לנהל דיאלוג ולמצוא את הדרך הנכונה להגיע לפתרונות. זה טוב לפוליטיקאים שמנצלים בורות ועצלנות שכלית של אנשים. אי אפשר למפות את הדעות שלי במונחים של ימין ושמאל, כי בשונה ממך אני מבין טוב מאוד את המורכבות של הסיטואציה.

הנקודה בכלל הייתה לגבי הבעייתיות של מערכת החוק בארץ, וזה שניתן לקבוע באופן חד משמעי שביבי הוא שקרן. שקרים שמאכילים אותי בתקשורת?
אני לא עוקב אחרי התקשורת המיינסטרים, מה שאני יודע מגיע בעיקר מתוך סקירה עצמאית של מידע באינטרנט.

אני בן אדם שלא מכבד דעות שלא ראויות לכבוד, ואני מתגאה בזה.

אני יכול להתייחס ולהפריך כל טענה שלך אבל זה לא שווה את הזמן שלי. אבל בכל זאת כמה דברים:

1. לא קבעתי שרומן זדורוב חף מפשע, הייתי צריך להוסיף שם סימן שאלה. הנקודה היא שהיה שם כשל ברור של מערכת החוק בארץ וגם ילד בן 5 יכול לראות את זה.
2. אני לא צריך שתכבד את הדעה שלי, במיוחד אם היא לא נכונה. לכבד דעה שלא מכבדת את המציאות, את ההיגיון, ואת המוסר, זו פחדנות וחוסר עמוד שדרה, ואין לזה שום ערך של כבוד אמיתי.
3. אני לא שמלאני, אני בכלל חושב שהחלוקה לימין ושמאל זה ניסיון לתחום דעות שונות לטווח מצומצם של דעות קדומות בצורה שלא מועילה, תוקעת את השיחה ומונעת מאנשים לנהל דיאלוג ולמצוא את הדרך הנכונה להגיע לפתרונות. זה טוב לפוליטיקאים שמנצלים בורות ועצלנות שכלית של אנשים. אי אפשר למפות את הדעות שלי במונחים של ימין ושמאל, כי בשונה ממך אני מבין טוב מאוד את המורכבות של הסיטואציה.

הנקודה בכלל הייתה לגבי הבעייתיות של מערכת החוק בארץ, וזה שניתן לקבוע באופן חד משמעי שביבי הוא שקרן. שקרים שמאכילים אותי בתקשורת?
אני לא עוקב אחרי התקשורת המיינסטרים, מה שאני יודע מגיע בעיקר מתוך סקירה עצמאית של מידע באינטרנט.

אני בן אדם שלא מכבד דעות שלא ראויות לכבוד, ואני מתגאה בזה.

עזוב,אני את הנקודה שלי הבהרתי.
גם במציאות יש אנשים שיש להם דעות שונות משלך(גם אם הם נשמעות כמו שציינת).
זה יכול להיות חבר שלך מהעבודה,וזה יכול להיות מישהו אחר.
נכון,אולי אתה לא רוצה שאני אכבד את הדעה שלך,אבל,אני מאמין שאם תגיד לחברים שלך לעבודה את הדעה שלך אתה תרצה שיכבדו אותה,אז תכבד את שלהם.
אתה לא תאמר להם את אותם הדברים שאתה כותב כאן,אתה יודע למה? כי אתה נמצא מאחורי המסך ואתה מרגיש גיבור שאתה כותב את זה.
אם חבר שלך לעבודה תומך ביבי וחושב שהוא ראש ממשלה מצוין,מה אתה תגיד לו? לא שם ז*ן על הדעה שלך? אתה סתם כותב את זה כדי להצדיק את עצמך ולהראות עד כמה שאתה צודק...
לגבי רומן זדורוב:
אל תנסה להתנער מדברים שכתבת,אחרת אין לך עמוד שדרה.
כתבת בפירוש:
"ואנשים חפים מפשע (רומן זדורוב) בכלא."
כתבת שיש אנשים חפים מפשע שיושבים בכלא,וציינת את רומן זדורוב כדוגמא לכך.
ולכן,התכוונת שרומן זדורוב חף מפשע(מה שמנוגד לקביעה המשפטית שתקפה יותר מ10 שנים).

בקיצור,בוא נעזוב את הוויכוח הזה כי אין לי זמן אליו,אתה מנסה להוכיח כמה אתה צודק רק שבעניין הזה אין צודק/טועה עד שתוגש החלטת היועמ''ש.
ואתה כבר יוצא בהצהרות כאלו ואחרות.
אני כאן סיימתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית