הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תוכנית למטרת כוח (?)

google123

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
אני לא יודע אם מותר או לא, כי נתקלתי בפורומים עם חוקים יותר מגוחכים ולמרות שלא מצאתי שום משפט שאומר שאסור, אני כותב בכל מקרה.

במכון שאני רשום בו אין ספסל לבנץ' פרס, כלוב לסקוואט ומוט אולימפי, ככה שאני לא יכול להתחיל SS. מה שיש זה כמובן מכונות למינהם, ספסלים רגילים, דאמבלים, מוט W, מוט רגיל (אבל יחסית קצר, אי אפשר לעשות איתו סקוואט, למרות שלדעתי פרס יהיה אפשרי ודדליפט אולי אבל אני לא ממש בטוח בזה) וסמית' מאשין.
אני רוצה לדעת אם מישהו יוכל לייעץ או לבנות לי תוכנית שתעבוד על כוח (אני לא יודע אם להגדיר את זה ככוח. 'להיות חזק' -זאת הכוונה, מקוה שהבנתם) בצורה הכי אפקטיבית אבל שתהיה גם עליה במסת שריר (לא ענקית, אבל אני גם לא רוצה להשאר שחיף 🙄)
ד"א, אני בן 14 (צעיר, הא?), אם תצטרכו עוד פרטים (גובה, משקל, אנעארף) תבקשו

תודה ומצטער על החפירה

שמע,
זה לא עסק. ספת בנץ' זה בסיסי לגמרי, וכך גם מוט אולימפי.
בעיקרון קשה מאוד לבנות תוכנית נורמלית בלי הדברים האלה.
וגם אם זה אפשרי, אנחנו לא בונים תוכניות אימונים בפורום.

בנץ עם דאמבלים על ספה... סקואט עם המוט הקצר שאתה מוציא אותו מהמקבילים(לפחות את זה יש לך?)
דד ליפט תצליח וגם פרס תתאמן ככה עם הרבה תרגילי עזר זה לא קרוב ל SS אבל למצב שלך יהיה בסדר חפש חדר כושר אחר יש אנשים שקונים מקלטים ובונים שם חדרי כושר ומכניסים באיזה 50 שקל לחודש...

• פותח/ת השרשור
בנץ עם דאמבלים על ספה... סקואט עם המוט הקצר שאתה מוציא אותו מהמקבילים(לפחות את זה יש לך?)
דד ליפט תצליח וגם פרס תתאמן ככה עם הרבה תרגילי עזר זה לא קרוב ל SS אבל למצב שלך יהיה בסדר חפש חדר כושר אחר יש אנשים שקונים מקלטים ובונים שם חדרי כושר ומכניסים באיזה 50 שקל לחודש...
אני אשמח לדעת מה זאת אומרת תרגילי עזר... ובגם בתוכנית שכזאת לעשות חזרות קצרות לעלות משקל כל אימון?
והמוט ממש ממש קצר, ניסיתי לעשות בו סקוואט ואני בקושי 'נכנס' אם אפשר להגדיר את זה ככה...
בכ"א, תודה! 😃
לעבור מכון זה די בעייתי כי עוד אין לי רישיון וביישוב שאני גר בו יש רק מכון כושר.

אני אשמח לדעת מה זאת אומרת תרגילי עזר... ובגם בתוכנית שכזאת לעשות חזרות קצרות לעלות משקל כל אימון?
והמוט ממש ממש קצר, ניסיתי לעשות בו סקוואט ואני בקושי 'נכנס' אם אפשר להגדיר את זה ככה...
בכ"א, תודה! 😃
לעבור מכון זה די בעייתי כי עוד אין לי רישיון וביישוב שאני גר בו יש רק מכון כושר.

אני מניח שאין לך 5000 שקל לעשות מכון בבית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית