הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ה DVD של SS מהווה תחליף לספר?

steaua rosie

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
שלום אנשים 😃
נרשמתי לפורום כי שמעתי רק טובות עליו....
אני רוצה להתחיל להתאמן בתוכנית SS, ויש לי אפילו את הספר, העניין הוא שיש לי בעיות בקשב ובריכוז ואני מתקשה לקרוא באנגלית...ניסיתי ופשוט לא הצלחתי....
רציתי לדעת אם יש גרסה בעברית לספר, ואם אני אפיק מצפייה בDVD של מרק ריפטו את אותה תועלת שהייתי מפיק בקריאת הספר.....

תודה רבה ושבת שלום

אפשר ללמוד מהדיוידי איך לבצע את התרגילים אם מייחסים לזה הרבה תשומת לב, אבל בספר יש תיאורים יותר מדוייקים והוא סוגר את כל הפינות מה שאי אפשר תמיד להפיק מהדיוידי, גם יש הסבר בדיוק למה עושים את מה שעושים בספר, אז בכל זאת עדיף שתנסה לקרוא.

ההצעה היא לראות את ה DVD + לראות סירטונים בWIKI + להעלות לכאן כל פעם סירטונים לבדיקת טכניקה ולקבל את הפידבקים של האנשים

וזה מהווה תחליף ראוי לספר?
אם אין ברירה אז כן, יקח לך יותר זמן אבל זה אפשרי.
בתאכלס 90% מהאנשים שעושים SS לא קראו את הספר (לפחות לא את כולו) והטכניקה שלהם משתפרת עם הזמן עד שהם קולטים את הקטע.

אבל יש להם מאיפה לקבל ביקורת ומאיפה ללמוד, שזה אפשר להגיד איכשהו יכול להוות תחליף

מי שעושה ss והידע שלו על התכנית מסתכם בסדר התרגילים סתם ייתקע את עצמו.

ה DVD מהווה רק את החלק של ההסבר על התרגילים, לא תוכל לדעת איך לבנות את התוכנית ללא הפרק של התיכנון.

איפה אפשר להשיג את ה DVD ?
wherecanidownloadphotosbn2.gif

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אין ברירה אז כן, יקח לך יותר זמן אבל זה אפשרי.
בתאכלס 90% מהאנשים שעושים SS לא קראו את הספר (לפחות לא את כולו) והטכניקה שלהם משתפרת עם הזמן עד שהם קולטים את הקטע.

ואלה שכן קראו את ספר במלואו, גם הם היו צריכים לעלות סרטונים שלהם באופן שוטף בכדי להשתפר, או שמי שקורא את הספר במלואו אמור לדעת לעשות את התרגילים באופן מושלם?

סביר להניח שגם אחרי שקוראים את הספר עדיין יש שאלות
ולפעמים אפילו קוראים קטעים מסויימים כמה פעמים

הספר כל כך הרבה יותר טוב מהסרט.
זה פשוט תמיד נכון. אפילו כאן.

נחרתי בחלק של ה- Press. ואותי אפילו הג'ינג'ית לא עניינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית