הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטרון, שברי מאמץ ושאר החברים

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
קצת עליי: הייתי מתאמן בעבר, לא ברמה של תחרויות אבל הגעתי לרמות יפות עם הרבה עבודה קשה. הייתי עושה מלא ריצות (בן 17) (כיום בן 19). לפני כשנה וחצי התחילו כאבים אדירים ברגל בעקב בעיקר ואז בשאר הכף רגל. אחרי לא מעט בידקות MRI וצילומים יצא שיש שברי מאמץ הפסקתי עם האימונים נחתי תקופה ארוכה בבית. התחלתי לחזור להתאמן מה לשם שוב כאבים אותם שברי מאמץ עד עכשיו לא התאחו.

חלק מהטיפולים שעברתי: גלי הלם, סידן, זריקת קורטיזון, משככי כאבים, מדרסים בהתאמה, הליכה על קביים חודשיים עם מגף הליכה על הרגל שעם הכאבים

האורטופדים חסרי מילים הפנו אותי לבירור אינדקרנולוגי-שם התברר שכבר מלפני כמה שנים היה לי ועדיין יש לי טסטוסטרון מאוד נמוך (לפני כשנה 9nmoI/L, כעת 8.2nmol/L!
(לשם השוואה לפי קצת מחקר באינטרנט לאדם בגיל 85-100 אמור להיות רמה כזאת. לאדם בגיל 24-31 אמור להיות כ-24nmol/L)

בין היתר אני סובל מהרבה תסמינים שקשורים לסטסט׳ נמוך: עייפות-מסוגל לישון 12 שעות ולהיות עייף, חוסר רצון לקום, דיכאון, נשירה, חוסר חשק מיני, גודל איבר מין ביחס לממוצע של היום קטן, קול שכבר היה אמור להשתנות

אני פונה לכאן כי:
1. אני קראתי על מישהו בשם Elic שהיו לי בעיות טסט׳ ואני מחפש עצות ומה לעשות
2. שוקל אם הרפואה שלנו לא תתן לי פתרון שיתחיל לפתור ולהניע דברים, למצוא את הפתרון ולפתור בכוחות עצמי (גם הזרקה או מה שצריך)

אני לא יכול להמשיך ככה וכבר חייב לפתור את זה, אשמח לכל עצה והתייחסות

הבדיקות המלאות של החודש:

קבצים מצורפים

• F0F3F808-9656-47FD-8E3C-56FC419173CB.png
    F0F3F808-9656-47FD-8E3C-56FC419173CB.png
    KB 30.2 · צפיות: 184
  • AB3CD018-0E7F-4055-96F8-961E5A5C84AD.png
    AB3CD018-0E7F-4055-96F8-961E5A5C84AD.png
    KB 32.7 · צפיות: 186
  • 944860A0-4337-4285-AF0F-75FDB4E5B0F2.png
    944860A0-4337-4285-AF0F-75FDB4E5B0F2.png
    KB 31.4 · צפיות: 181
  • פותח/ת השרשור
אני התרשמתי שהוא מבין.
חשוב שתבין שטסט נמוך זה סימפטום, צריך להבין למה זה קורה. הוספת טסט חיצוני לא בהכרח תפתור את הבעיה ועלולה גם להחמיר אותה.

אני התרשמתי שהוא מבין.
חשוב שתבין שטסט נמוך זה סימפטום, צריך להבין למה זה קורה. הוספת טסט חיצוני לא בהכרח תפתור את הבעיה ועלולה גם להחמיר אותה.
יפה מאוד.
חשוב מאוד להבין מה גורם לטסט נמוך ולא לרוץ ישר להזריק

ניסיתי לקחת תוספים טבעיים להגברת טסטוסטרון?אם תקח טסט חיצוני אתה תשתק את הLH-FSH שאצלך הוא תקין,קח טיפ קטן(גדול) ממני ומנסיון,ג׳ינסנג קוראני,ל-ארגנין,אבץ,פטריית קורדיספס ולדעתי זה ירים לך את הטוטאל טסט

ניסיתי לקחת תוספים טבעיים להגברת טסטוסטרון?אם תקח טסט חיצוני אתה תשתק את הLH-FSH שאצלך הוא תקין,קח טיפ קטן(גדול) ממני ומנסיון,ג׳ינסנג קוראני,ל-ארגנין,אבץ,פטריית קורדיספס ולדעתי זה ירים לך את הטוטאל טסט

רשמת הרבה דברים אבל איך באמת יודעים אם זה יעיל או לא, יש לך מחקרים שמגבים אותם?

אתה יודע שאין, חבל על האנרגיות.
גם מחקרים זה לא אינדיקציה,אני יכול למצוא לך ״מחקרים״ שיגבו וגם להיפך,אני מדבר מנסיון של שנים וכאחד שניסה את כל ארסנל החומרים הקיימים,כל התוספים שציינתי קודם ובמיוחד הג׳ינסנג עוזרים לי המון בהפסקות מחומרים ואני לא היחיד שיגיד לך את זה,לא תנסה לא תדע.

גם מחקרים זה לא אינדיקציה,אני יכול למצוא לך ״מחקרים״ שיגבו וגם להיפך,אני מדבר מנסיון של שנים וכאחד שניסה את כל ארסנל החומרים הקיימים,כל התוספים שציינתי קודם ובמיוחד הג׳ינסנג עוזרים לי המון בהפסקות מחומרים ואני לא היחיד שיגיד לך את זה,לא תנסה לא תדע.
מסכים איתך חלקית , מחקרים זה תמיד טוב , כאשר מדובר על נושא קונביצאונלי וחוקי לחלוטין. כל נושא של חומרים בספורט כבר המון שנים נמצא מחוץ לחוק ולכן כל המחקרים בנושא הם לא הכי אמינים.
תחום תוספות תזונה אומנם חוקי , אבל יש המון אינטרסים כלכליים ולכן קשה להפריד בין מחקרים אמיתיים או מחקרים שמשרתים מטרות כלכליות של גופים שונים.

אני לא נגדך. כתבת מניסיונך האישי ואני מכבד את זה.
אישית אני לא נוטה להשקיע כסף בתוספים דוגמת מה שכתבת כי לא ראיתי הוכחות שהם תורמים למשהו ואין לי כלים לשפוט אם הם טובים או לא.

מסכים איתך חלקית , מחקרים זה תמיד טוב , כאשר מדובר על נושא קונביצאונלי וחוקי לחלוטין. כל נושא של חומרים בספורט כבר המון שנים נמצא מחוץ לחוק ולכן כל המחקרים בנושא הם לא הכי אמינים.
תחום תוספות תזונה אומנם חוקי , אבל יש המון אינטרסים כלכליים ולכן קשה להפריד בין מחקרים אמיתיים או מחקרים שמשרתים מטרות כלכליות של גופים שונים.

לא במקרה הזה, תמיד שאומרים שיש מחקרים לכאן או לכאן משום מה לא מציגים את הלכאן.
אתה מבין שאבץ נניח נחקר בלי שום קשר לחברות תוספי התזונה? אני מניח שאתה מבין שיש לו חשיבות רבה בגוף.

שלא תטעו אני לא נגד פרוטוקול של oct כל עוד הוא מבוסס, יש כאלו, הבעיה שרוב הפרוטוקולים הגיבוי המחקרי שלהם מדבר על מחסור במינרלים, אנשים קצת ממהרים להסיק מסקנות מהר מדי. לא כל מחקר הוא רלוונטי לאוכלוסיה הכללית ובטח שלא לאוכלוסיה שמשתמשת בחומרים ששם הדיכוי הוא לא נובע ממחסור אלא בכלל כבעיה עצבית (שזה נושא בפני עצמו) או פגיעה בציר.
אנשים מבצעים קורלציה לא נכונה, למרות שזה לא שייך לנושא הפוסט אנסה להסביר.

בוא נקח את המחקר הנפוץ ביותר ב oct כדוגמא ונראה מזה קריאה סלקיטיבית והסקת מסקנות שגויה

Impact of oral zinc therapy on the level of sex hormones in male patients on hemodialysis.
Jalali GR1, Roozbeh J, Mohammadzadeh A, Sharifian M, Sagheb MM, Hamidian Jahromi A, Shabani S, Ghaffarpasand F, Afshariani R.
Author information

Abstract
BACKGROUND:
Sexual dysfunction in chronic renal failure patients undergoing hemodialysis is common. It is demonstrated that the zinc level is significantly lower in the hemodialysis patients.

OBJECTIVE:
In this clinical trial, we investigate the effect of zinc supplement therapy on the serum levels of sexual hormones in hemodialysis male patients.

PATIENTS AND METHODS:
We carried out a clinical trial study including 100 of our male patients with end-stage renal disease on hemodialysis. Testosterone, follicle-stimulating hormone (FSH), luteinizing hormone (LH), prolactin, and zinc plasma level were measured in all of the patients. The patients received zinc supplement (zinc sulfate, 250 mg/day) for 6 weeks, and sex hormones and zinc plasma level were checked again.

RESULTS:
Serum level of FSH and prolactin did not have any significant changes before and after intervention, but serum level of testosterone, LH, and zinc increased significantly.

DISCUSSION:
These results suggest that although zinc administration did not have a definite effect on hemodialysis patients with sexual dysfunction, it can cause increase in the serum level of sex hormones which may improve the sexual function of the patients in some aspects.

לאלו שממהרים לרדת מהר לשורת המסקנות יפספסו במחקר הזה 3 בעיות עיקריות:
1. מדובר בחולי כליות בטיפול דיאליזה שזו פתלוגיה בפני עצמה שגורמת לפגיע בייצור הורמונים שונים
2. טיפולי בחולי כליות גורמים לפגיעה במאזן המינרלים ובינהם כמובן אבץ
3. הם סבלו ממחסור באבץ ובעיות בתפקוד המיני.

עכשיו בוא ננסה לחבר את הקריאה הסלקיבטית ואת הקורלציה שאנשים נוטים לעשות.
פגיעה בייצור הטסטסטרון לאחר שימוש בסרטרואידים נובעת מיצירת משוב שלילי על ההיפותלמוס, עודף בהורמונים כמו dht או אסטרדיול מונעת מהיפותלמוס לייצר gnrh ולכן היפופיזה לא תייצר הורמונים גונדוטרופינים שהם בעצם lh ו- fsh שהם אחראים לייצור הטסטסטרון.
הבעיה היא לא האבץ במקרה הזה לכן הטיפול צריך להיות שונה, הפגיע היא בציר על ידי עודף הורמונים ופגיעה עיצבית.
לקחת מחקר של אנשים חולים ובמחסור באבץ שכן יש לו חשיבות בסנטוז הטסטסטרון, לטפל להם בבעיה של מחסור באבץ אכן תוביל לפתרון של מחסור באבץ ותפתור בעיה מאוד ספיציפית אבל לומר שזה יפתור בעיה שונה ממה שיש לאנשים שמשתמשים בסטרואידים ויש להם פגיעה שונה לחלוטין זה הוא לא יותר מכשל לוגי וקריאה סלקטיבית.

אם זה עדיין לא ברור אנסה לפשט את זה אולי בחידה לא קשה במיוחד

ליוסי כואב הראש כי הוא לא שתה מספיק מים
יוסי לקח כדור אקמול ושתה מים
מסקנה: כשכואב הראש שותים מים ולוקחים אקמול.

לדוד כואב הראש כי יש לו גידול סרטני בראש
האם אקמול ומים יפתרו לדוד את הכאב ראש?

את התשובות יש לשלוח למייל [email protected]

אפשר לתת ככה אין ספור דוגמאות, מחסור באבץ יכול לפגוע לא רק בטסטסטרון אלא גם בפעילות תקינה של בלוטת התריס, אז כל אחד שיש לו בעיה בבלוטת התריס שיכולה לקרות גם בקיבה, גם בכבד או עקב גידול אז נמליץ גם לו כשאין צורך או מחסור באבץ להשתשמש באבץ?

אבי היקר, פותח הפוסט סובל מבעיה רפואית שמצריכה אבחון רפואי על מנת לאתר את הבעיה.
אף אחד מאיתנו פה לא יודע מה מצב שלו ומה המאזן הויטמינים והמינרלים שלו.
ההמלצה שלך לא רק שגויה, היא פשוט לא רלוונטית. ברור לי שהכוונות טובות ואתה מנסה לעזור, אך כמו שהסברתי למעלה, לא מטפלים במשהו שאין צורך בו אלא אם כן יודעים שיש חוסר. להמליץ למישהו לבזבז כסף כשאנחנו לא יודעים אם חסר לו בכלל משהו או מה הבעיה של שלו זה פשוט לא רציני ולא מקצועי. אי אפשר לטפל בבעיה אם לא יודעים מה הבעיה.

• פותח/ת השרשור
לא במקרה הזה, תמיד שאומרים שיש מחקרים לכאן או לכאן משום מה לא מציגים את הלכאן.
אתה מבין שאבץ נניח נחקר בלי שום קשר לחברות תוספי התזונה? אני מניח שאתה מבין שיש לו חשיבות רבה בגוף.

שלא תטעו אני לא נגד פרוטוקול של oct כל עוד הוא מבוסס, יש כאלו, הבעיה שרוב הפרוטוקולים הגיבוי המחקרי שלהם מדבר על מחסור במינרלים, אנשים קצת ממהרים להסיק מסקנות מהר מדי. לא כל מחקר הוא רלוונטי לאוכלוסיה הכללית ובטח שלא לאוכלוסיה שמשתמשת בחומרים ששם הדיכוי הוא לא נובע ממחסור אלא בכלל כבעיה עצבית (שזה נושא בפני עצמו) או פגיעה בציר.
אנשים מבצעים קורלציה לא נכונה, למרות שזה לא שייך לנושא הפוסט אנסה להסביר.

בוא נקח את המחקר הנפוץ ביותר ב oct כדוגמא ונראה מזה קריאה סלקיטיבית והסקת מסקנות שגויה

לאלו שממהרים לרדת מהר לשורת המסקנות יפספסו במחקר הזה 3 בעיות עיקריות:
1. מדובר בחולי כליות בטיפול דיאליזה שזו פתלוגיה בפני עצמה שגורמת לפגיע בייצור הורמונים שונים
2. טיפולי בחולי כליות גורמים לפגיעה במאזן המינרלים ובינהם כמובן אבץ
3. הם סבלו ממחסור באבץ ובעיות בתפקוד המיני.

עכשיו בוא ננסה לחבר את הקריאה הסלקיבטית ואת הקורלציה שאנשים נוטים לעשות.
פגיעה בייצור הטסטסטרון לאחר שימוש בסרטרואידים נובעת מיצירת משוב שלילי על ההיפותלמוס, עודף בהורמונים כמו dht או אסטרדיול מונעת מהיפותלמוס לייצר gnrh ולכן היפופיזה לא תייצר הורמונים גונדוטרופינים שהם בעצם lh ו- fsh שהם אחראים לייצור הטסטסטרון.
הבעיה היא לא האבץ במקרה הזה לכן הטיפול צריך להיות שונה, הפגיע היא בציר על ידי עודף הורמונים ופגיעה עיצבית.
לקחת מחקר של אנשים חולים ובמחסור באבץ שכן יש לו חשיבות בסנטוז הטסטסטרון, לטפל להם בבעיה של מחסור באבץ אכן תוביל לפתרון של מחסור באבץ ותפתור בעיה מאוד ספיציפית אבל לומר שזה יפתור בעיה שונה ממה שיש לאנשים שמשתמשים בסטרואידים ויש להם פגיעה שונה לחלוטין זה הוא לא יותר מכשל לוגי וקריאה סלקטיבית.

אם זה עדיין לא ברור אנסה לפשט את זה אולי בחידה לא קשה במיוחד

ליוסי כואב הראש כי הוא לא שתה מספיק מים
יוסי לקח כדור אקמול ושתה מים
מסקנה: כשכואב הראש שותים מים ולוקחים אקמול.

לדוד כואב הראש כי יש לו גידול סרטני בראש
האם אקמול ומים יפתרו לדוד את הכאב ראש?

את התשובות יש לשלוח למייל [email protected]

אפשר לתת ככה אין ספור דוגמאות, מחסור באבץ יכול לפגוע לא רק בטסטסטרון אלא גם בפעילות תקינה של בלוטת התריס, אז כל אחד שיש לו בעיה בבלוטת התריס שיכולה לקרות גם בקיבה, גם בכבד או עקב גידול אז נמליץ גם לו כשאין צורך או מחסור באבץ להשתשמש באבץ?

אבי היקר, פותח הפוסט סובל מבעיה רפואית שמצריכה אבחון רפואי על מנת לאתר את הבעיה.
אף אחד מאיתנו פה לא יודע מה מצב שלו ומה המאזן הויטמינים והמינרלים שלו.
ההמלצה שלך לא רק שגויה, היא פשוט לא רלוונטית. ברור לי שהכוונות טובות ואתה מנסה לעזור, אך כמו שהסברתי למעלה, לא מטפלים במשהו שאין צורך בו אלא אם כן יודעים שיש חוסר. להמליץ למישהו לבזבז כסף כשאנחנו לא יודעים אם חסר לו בכלל משהו או מה הבעיה של שלו זה פשוט לא רציני ולא מקצועי. אי אפשר לטפל בבעיה אם לא יודעים מה הבעיה.
אז ככה, הייתי אצל רופא אינדוקרנולוג וחוץ מלעשות שוב את אותם בדיקות דן שכבר עשיתי פעמיים החודש (פברואר) ולחזור אחריי חודשיים אין כ-ל-ו-ם, שום פתרון!
זה מגיע למצב שאני יושן 14 שעות ועוד עייף-ובהתחלה חשבתי שזה בגלל פחמימות אז הורדתי גם אותם לשבועיים (דל) לראות אם זה משפיע ולא

אני כבר חושב לחפש באופן פרטי את התרופה את המשחה הזאת אם אף אחד לא יעזור ומסתכלים על זה רק בתור משהו ״ויראלי״ כי זה לא:
עייפות, נשירת שיער, חוסר כוח, שברי מאמץ שלא מתרפאים לא משנה כמה מנוחה הם מקבלים, חוסר חשק מיני ודיכאונות שבאים והולכים
*לוקח סידן כדור אחד (אעדכן כמות בבית) אמרו לי לקחת אחד בשבועיים האחרונים העאלתי ל-2 וזה עזר קצת בכאבם ברגל אבל נראה שהם חזרו

בלי שום קשר לזה ייעשו לי MRI לרגל שוב אבל זה לא משנה את העובדה שרמת ה Test Total שלי שווה לזו של אדם של כבן 80...

@EliC אני מתייג אותך אחי כי קראתי קצת על פרסומים שלך בעבר ורוצה לראות אם יש לך להגיד

בבקשה עזרה!

מה האנדרוקרינולוג אמר לך?
מאיפה נובע הטסט הנמוך, מהאשכים או מהמוח?
איזה טיפול הוא הציע לך?

טוב כמה דברים:
1. הבעיה אצלך היא לא בהיפופיזה ממה שנראה (אצלי יש גידול בהיפופיזה), מאחר והLH והFSH שלך תקינים.
2. הסימפטומים שאמרת יכולים לנבוע מטסט נמוך, אבל לא רק, נשירת שיער בגיל 19 יכולה להתרחש גם מטסט גבוה, גודל איבר המין ממה שידוע לי לא מושפע מרמה כזו של טסטוסטרון (אחרת היית רואה סייקליסטים עם פין מקונגו) , אלא גודל האשכים מושפע (במידה והבעיה היא בהיפופיזה האשכים יתקשו לייצר הורמון גברי ותאי זרע בשלים לכן האשכים יהיו קטנים).
3. לטיפול בבעיות כאלו דרושה סבלנות, לקחה לי שנה ו3 חודשים של בדיקות ובירורים עד שהגעתי למרשם, וזה עוד כשקיבלתי תור לMRI מוח מהיום למחר, וביצעתי גם בדיקות גנטיות במימון הצבא ששללו בעיות אחרות (חסר בכרומוזום) שיכולות לגרום לסימפטום.
4. אני מצרף לך במיוחד מעקב בשנתיים וחצי האחרונות שלי לגבי הורמונים הקשורים.
אני חוזר שוב - כדאי לך לחכות בסבלנות ולהגיע למסקנות הנכונות ולא רק לטפל בסימפטום, גם אצלי, ההורמונים הם רק סימפטום והטיפול הוא כדי שאוכל לחיות כמו שצריך (יכול לישון 6 שעות בלילה ולתפקד, כשבעבר פחות מ10 שעות לא היה עם מי לדבר)
upload_2018-2-28_20-14-54.png

upload_2018-2-28_20-15-28.png

זו בדיקה של הטסטוסטרון, הבדיקה מאתמול על 32 NMOL
upload_2018-2-28_20-16-15.png

• פותח/ת השרשור
מה האנדרוקרינולוג אמר לך?
מאיפה נובע הטסט הנמוך, מהאשכים או מהמוח?
איזה טיפול הוא הציע לך?
לא אמר כלום אמר שלדעתו בגלל שאני סובל מעודף משקל בגלל זה זה נמוך (110 על 1.86) למרות שזה חראט כי גם כששקלתי 80 ו-90 ו-100 הוא היה נמוך
טוב כמה דברים:
1. הבעיה אצלך היא לא בהיפופיזה ממה שנראה (אצלי יש גידול בהיפופיזה), מאחר והLH והFSH שלך תקינים.
2. הסימפטומים שאמרת יכולים לנבוע מטסט נמוך, אבל לא רק, נשירת שיער בגיל 19 יכולה להתרחש גם מטסט גבוה, גודל איבר המין ממה שידוע לי לא מושפע מרמה כזו של טסטוסטרון (אחרת היית רואה סייקליסטים עם פין מקונגו) , אלא גודל האשכים מושפע (במידה והבעיה היא בהיפופיזה האשכים יתקשו לייצר הורמון גברי ותאי זרע בשלים לכן האשכים יהיו קטנים).
3. לטיפול בבעיות כאלו דרושה סבלנות, לקחה לי שנה ו3 חודשים של בדיקות ובירורים עד שהגעתי למרשם, וזה עוד כשקיבלתי תור לMRI מוח מהיום למחר, וביצעתי גם בדיקות גנטיות במימון הצבא ששללו בעיות אחרות (חסר בכרומוזום) שיכולות לגרום לסימפטום.
4. אני מצרף לך במיוחד מעקב בשנתיים וחצי האחרונות שלי לגבי הורמונים הקשורים.
אני חוזר שוב - כדאי לך לחכות בסבלנות ולהגיע למסקנות הנכונות ולא רק לטפל בסימפטום, גם אצלי, ההורמונים הם רק סימפטום והטיפול הוא כדי שאוכל לחיות כמו שצריך (יכול לישון 6 שעות בלילה ולתפקד, כשבעבר פחות מ10 שעות לא היה עם מי לדבר)
צפה בקובץ המצורף 42764
צפה בקובץ המצורף 42765
זו בדיקה של הטסטוסטרון, הבדיקה מאתמול על 32 NMOL
צפה בקובץ המצורף 42766
תודה רבה!!!!!! זה דבר ראשון
ודבר שני-איזה רופאים מומחים היית שהביאו את הפתרונות חוץ מאינדוקרנולוג? אם אתה גם ממליץ על רופא מסויים יהיה סופר מצויין!
כיום לבעיית ההורמון הייתי אצל הרופא אינדו והבא אני אלך למומחה בפרטי כי הרופא שהייתי נראה שהוא שלושת רבע רושם מגילה במחשב ורבע יושן עם עיינים פקוחות
בלי קשר אני גם אצל ראמוטולוג לשברי מאמץ לראות אם מדובר בדלקת שם. האורטופדים כבר הרימו ידיים.
אבל אני לא רוצה לעזוב את העניין של ההורמון כי זה נוראי וחייב טיפול
וכן, לא צחקתי בנוגע לעניין של השינה, וההפך, אני לא אוהב לישון, אבל ברגע שאני נרדם כשאני מנסה להתעורר אחרי 6 או 8 שעות אני מרגיש כאילו לא ישנתי בכלל או פשוט לא מסוגל להתעורר

הייתי מטופל אצל רופא צבאי בבית חולים 10 ששכחתי את שמו אבל אוכל לבדוק בשבילך במסמכים מהעבר, למרות שזה לא רלונטי לאזרחות.
את המרשם קיבלתי מאנדוקרינולוג מומחה גידולים שכבר יצא לפנסיה לפני מספר חודשים.
הייתי מטופל אצל רופא צבאי בבית חולים 10 ששכחתי את שמו אבל אוכל לבדוק בשבילך במסמכים מהעבר, למרות שזה לא רלונטי לאזרחות.
את המרשם קיבלתי מאנדוקרינולוג מומחה גידולים שכבר יצא לפנסיה לפני מספר חודשים.

אז ככה, הייתי אצל רופא אינדוקרנולוג וחוץ מלעשות שוב את אותם בדיקות דן שכבר עשיתי פעמיים החודש (פברואר) ולחזור אחריי חודשיים אין כ-ל-ו-ם, שום פתרון!
זה מגיע למצב שאני יושן 14 שעות ועוד עייף-ובהתחלה חשבתי שזה בגלל פחמימות אז הורדתי גם אותם לשבועיים (דל) לראות אם זה משפיע ולא

אני כבר חושב לחפש באופן פרטי את התרופה את המשחה הזאת אם אף אחד לא יעזור ומסתכלים על זה רק בתור משהו ״ויראלי״ כי זה לא:
עייפות, נשירת שיער, חוסר כוח, שברי מאמץ שלא מתרפאים לא משנה כמה מנוחה הם מקבלים, חוסר חשק מיני ודיכאונות שבאים והולכים
*לוקח סידן כדור אחד (אעדכן כמות בבית) אמרו לי לקחת אחד בשבועיים האחרונים העאלתי ל-2 וזה עזר קצת בכאבם ברגל אבל נראה שהם חזרו

בלי שום קשר לזה ייעשו לי MRI לרגל שוב אבל זה לא משנה את העובדה שרמת ה Test Total שלי שווה לזו של אדם של כבן 80...

@EliC אני מתייג אותך אחי כי קראתי קצת על פרסומים שלך בעבר ורוצה לראות אם יש לך להגיד

בבקשה עזרה!
לא חושב שטסטוסטרון נמוך הוא הסיבה לנשירה , תעשה בדיקות דם ותבדוק ferritin שזה בעיקר מה שמשפיע על השיער

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית