קצת עליי: הייתי מתאמן בעבר, לא ברמה של תחרויות אבל הגעתי לרמות יפות עם הרבה עבודה קשה. הייתי עושה מלא ריצות (בן 17) (כיום בן 19). לפני כשנה וחצי התחילו כאבים אדירים ברגל בעקב בעיקר ואז בשאר הכף רגל. אחרי לא מעט בידקות MRI וצילומים יצא שיש שברי מאמץ הפסקתי עם האימונים נחתי תקופה ארוכה בבית. התחלתי לחזור להתאמן מה לשם שוב כאבים אותם שברי מאמץ עד עכשיו לא התאחו.
חלק מהטיפולים שעברתי: גלי הלם, סידן, זריקת קורטיזון, משככי כאבים, מדרסים בהתאמה, הליכה על קביים חודשיים עם מגף הליכה על הרגל שעם הכאבים
האורטופדים חסרי מילים הפנו אותי לבירור אינדקרנולוגי-שם התברר שכבר מלפני כמה שנים היה לי ועדיין יש לי טסטוסטרון מאוד נמוך (לפני כשנה 9nmoI/L, כעת 8.2nmol/L!
(לשם השוואה לפי קצת מחקר באינטרנט לאדם בגיל 85-100 אמור להיות רמה כזאת. לאדם בגיל 24-31 אמור להיות כ-24nmol/L)
בין היתר אני סובל מהרבה תסמינים שקשורים לסטסט׳ נמוך: עייפות-מסוגל לישון 12 שעות ולהיות עייף, חוסר רצון לקום, דיכאון, נשירה, חוסר חשק מיני, גודל איבר מין ביחס לממוצע של היום קטן, קול שכבר היה אמור להשתנות
אני פונה לכאן כי:
1. אני קראתי על מישהו בשם Elic שהיו לי בעיות טסט׳ ואני מחפש עצות ומה לעשות
2. שוקל אם הרפואה שלנו לא תתן לי פתרון שיתחיל לפתור ולהניע דברים, למצוא את הפתרון ולפתור בכוחות עצמי (גם הזרקה או מה שצריך)
אני לא יכול להמשיך ככה וכבר חייב לפתור את זה, אשמח לכל עצה והתייחסות
הבדיקות המלאות של החודש:
חלק מהטיפולים שעברתי: גלי הלם, סידן, זריקת קורטיזון, משככי כאבים, מדרסים בהתאמה, הליכה על קביים חודשיים עם מגף הליכה על הרגל שעם הכאבים
האורטופדים חסרי מילים הפנו אותי לבירור אינדקרנולוגי-שם התברר שכבר מלפני כמה שנים היה לי ועדיין יש לי טסטוסטרון מאוד נמוך (לפני כשנה 9nmoI/L, כעת 8.2nmol/L!
(לשם השוואה לפי קצת מחקר באינטרנט לאדם בגיל 85-100 אמור להיות רמה כזאת. לאדם בגיל 24-31 אמור להיות כ-24nmol/L)
בין היתר אני סובל מהרבה תסמינים שקשורים לסטסט׳ נמוך: עייפות-מסוגל לישון 12 שעות ולהיות עייף, חוסר רצון לקום, דיכאון, נשירה, חוסר חשק מיני, גודל איבר מין ביחס לממוצע של היום קטן, קול שכבר היה אמור להשתנות
אני פונה לכאן כי:
1. אני קראתי על מישהו בשם Elic שהיו לי בעיות טסט׳ ואני מחפש עצות ומה לעשות
2. שוקל אם הרפואה שלנו לא תתן לי פתרון שיתחיל לפתור ולהניע דברים, למצוא את הפתרון ולפתור בכוחות עצמי (גם הזרקה או מה שצריך)
אני לא יכול להמשיך ככה וכבר חייב לפתור את זה, אשמח לכל עצה והתייחסות
הבדיקות המלאות של החודש: