הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היי רוצה לעשות דיאטה

Shlomi3489

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
עשיתי דיאטה בעבר שלי והיא היית דיי כישלון ולבסוף איכשהו הצלחתי כמעט הגעתי לתוצאה שתמיד רציתי והפסקתי בשל עבודה שהפריע לי
היום אני רוצה לחזור אך מפחד להתקע במשקל ואני לא רוצה לעשות לפי תפריט.. מה הסיכוי שאני אתקע במשקל? ואם אתקע מה עליי לעשות?
תודה רבה

תסביר את עצמך טוב יותר, למה שתתקע? אתה יכול לעשות בלי תפריט, פשוט זה לא יהיה מספיק מדויק ותצטרך להעריך
בערך מה אתה אוכל, אם אתה לא זוכר ערכים של דברים שאתה רגיל לאכול זו תהיה קצת בעיה.
בכנות נשמע שאתה דווקא כן צריך תפריט, וזה שיש לך עבודה לא אומר שאתה צריך להזניח את הגוף שלך.

• פותח/ת השרשור
תסביר את עצמך טוב יותר, למה שתתקע? אתה יכול לעשות בלי תפריט, פשוט זה לא יהיה מספיק מדויק ותצטרך להעריך
בערך מה אתה אוכל, אם אתה לא זוכר ערכים של דברים שאתה רגיל לאכול זו תהיה קצת בעיה.
בכנות נשמע שאתה דווקא כן צריך תפריט, וזה שיש לך עבודה לא אומר שאתה צריך להזניח את הגוף שלך.
כי שהייתי בתפריט הייתי נתקע הרבה במשקל הייתי יורד ובופ לא יורד במשקל יותר..

כי שהייתי בתפריט הייתי נתקע הרבה במשקל הייתי יורד ובופ לא יורד במשקל יותר..

כנראה כי כיסחת את עצמך, לא שמעת על העמסת פחמימות, ולא יצאת לניטרלי אחרי תקופה שאתה רואה שאתה לא יורד.

• פותח/ת השרשור
כנראה כי כיסחת את עצמך, לא שמעת על העמסת פחמימות, ולא יצאת לניטרלי אחרי תקופה שאתה רואה שאתה לא יורד.
אבל כל הזמן אני נתקע..
כל שבועיים אני אעשה העמסה? גם ככה אני אוכל 140 גרם פחממה..
אז עכשיו אני אכנס לחיטוב אחרי ששמנתי ים כי הייתי דבע
נטרלי שלי 2200 אני אכנס ל1800 נגיד ושאני רואה שאני מתחיל להתקע לעשות העמסה פחמימות?

אבל כל הזמן אני נתקע..
כל שבועיים אני אעשה העמסה? גם ככה אני אוכל 140 גרם פחממה..
אז עכשיו אני אכנס לחיטוב אחרי ששמנתי ים כי הייתי דבע
נטרלי שלי 2200 אני אכנס ל1800 נגיד ושאני רואה שאני מתחיל להתקע לעשות העמסה פחמימות?

וזה למה ידידי, אתה צריך תפריט מסודר, אתה כנראה גם לא יודע בדיוק איך לבנות אחד, והעמסה אפשר לעשות פעם בשבועיים כן.

קח תפריט מסודר למשך כמה זמן עד שתהיה לך הערכה טובה לכמויות וכך תמשיך, כשאתה יורד כמות של כ5-10 קילו תוריד עוד טיפה קלוריות כי הגוף שלך צריך פחות קלוריות לתפקד.

• פותח/ת השרשור
קח תפריט מסודר למשך כמה זמן עד שתהיה לך הערכה טובה לכמויות וכך תמשיך, כשאתה יורד כמות של כ5-10 קילו תוריד עוד טיפה קלוריות כי הגוף שלך צריך פחות קלוריות לתפקד.
לא עדיף לעשות ימי ציטים? או העמסה

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא בדל פחממה אין סיבה להעמסה.
ימי ציטים זה בחירה שלך כבר
לאיודע כל תקופה הייתי נתקע מתפריט אחי
ואז לא ידעתי מה לעשות אם לרדת בקלוריות או לעשות יותר אירובי אני עושה קצת אירובי
או לעשות ציטים בשביל לא להתקע כי אומרים שאתה נותן לגוף הרגשה שהוא מסופק ואז הוא מפרק חזרה קלוריות אנערף
אתה מבין זה הדילמה שלי
לבנות תפריט אני יודע זה הכי קל בארץ

לאיודע כל תקופה הייתי נתקע מתפריט אחי
ואז לא ידעתי מה לעשות אם לרדת בקלוריות או לעשות יותר אירובי אני עושה קצת אירובי
או לעשות ציטים בשביל לא להתקע כי אומרים שאתה נותן לגוף הרגשה שהוא מסופק ואז הוא מפרק חזרה קלוריות אנערף
אתה מבין זה הדילמה שלי
לבנות תפריט אני יודע זה הכי קל בארץ
פשוט תתחיל ותראה מה ההתקדמות ומקסימום תחזור לפה ותשאל את השאלה שלך ואני בטוח שיעזרו לך

Back
למעלה תחתית