הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB + דיאטה די מסודרת ואחוזי שומן לא יורדים.

iceberg2

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
שלום רב,

לא הייתי בטוח באיזה פורום לכתוב, מקווה שזה כאן ולא בתזונה.

אני בן 32, מתאמן כבר הרבה שנים ושנה אחרונה החלטתי לתת פוש רציני בנושא, אבל אחוזי שומן לא יורדים.

גובה 176, שוקל 73 (על הבוקר) בערך עם 17% שומן. כרגע נמצא בתוכנית AB אינטנסיבית, כאשר יוצר לי בערך 3 אימוני כח ויומיים 40 דקות אירובי על 75%+- דופק.

התפריט שלי נראה פחות או יותר ככה (לפעמים מגוון בדברים מסויימים + קפה + שקדים):

upload_2018-4-29_16-5-42.png

הבעיה שאני כמעט 3 חודשים לא רואה שינוי באחוזי שומן. אומנם אני נשאר באותו משקל שזה איכשהו מנחם אותי כי אני חושב לעצמי כנראה שהמסה נשארת ומשהו אחר נשרף אבל מתחיל לאבד תקווה.

אשמח לעזרה.

קבצים מצורפים

• upload_2018-4-29_16-5-24.png
    upload_2018-4-29_16-5-24.png
    KB 9.9 · צפיות: 107
במידה ואתה מתאמן כבר כמה שנים, כדי לרדת באחוז השומן לא תהיה דרך אחרת חוץ מירידה במשקל.
לעומת זאת קשה לי מאוד להאמין שאתה צורך רק 1500 קלוריות בערך ועדיין לא יורד במשקל, לדעתי יש לך הרבה סטיות בתפריט

• פותח/ת השרשור
במידה ואתה מתאמן כבר כמה שנים, כדי לרדת באחוז השומן לא תהיה דרך אחרת חוץ מירידה במשקל.
לעומת זאת קשה לי מאוד להאמין שאתה צורך רק 1500 קלוריות בערך ועדיין לא יורד במשקל, לדעתי יש לך הרבה סטיות בתפריט

תקשיב, זה באמת הזוי כי אני חושב גם איפה אני חוטה אבל פשוט לא מבין. במקרה הגרוע אולי מגניב איזה תמר יחד עם כוס קפה - אבל גם זה פעם ביום. כבר חשבתי לעצמי אולי אני מגזים והגוף בסוג של טראומה.

איך רמת הסוכר בתפריט? אולי זה מפריע?

תקשיב, זה באמת הזוי כי אני חושב גם איפה אני חוטה אבל פשוט לא מבין. במקרה הגרוע אולי מגניב איזה תמר יחד עם כוס קפה - אבל גם זה פעם ביום. כבר חשבתי לעצמי אולי אני מגזים והגוף בסוג של טראומה.

איך רמת הסוכר בתפריט? אולי זה מפריע?
בסופו של דבר זה מסתכם בקלוריות, אז הסוכר באמת לא ישנה משהו.
אתה תתפלא איפה "מתגנבות" קלוריות. בחלב בקפה, בכמויות של כף או כפית, ששם יש הרבה סטיות, בשמן שאתה משתמש לבישול.

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר זה מסתכם בקלוריות, אז הסוכר באמת לא ישנה משהו.
אתה תתפלא איפה "מתגנבות" קלוריות. בחלב בקפה, בכמויות של כף או כפית, ששם יש הרבה סטיות, בשמן שאתה משתמש לבישול.

טוב, אנסה לשים לב יותר, למרות שגם הנס אני שותר עם 1% ובלי סוכר.😭

בסה"כ שילוב אימון והתפריט נראה לך בסדר?

טוב, אנסה לשים לב יותר, למרות שגם הנס אני שותר עם 1% ובלי סוכר.😭

בסה"כ שילוב אימון והתפריט נראה לך בסדר?
הייתי מנסה להכניס קצת יותר שומן בתפריט, אולי להחליף עם משהו אחר

Back
למעלה תחתית