הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגוף האידיאלי לגברים בעיני נשים

• פותח/ת השרשור Genji
  • פורסם בתאריך

Genji

מושעה
239
88
נק' מוניטין:
99
239
88
לא אומר שצריך להתאמן בשביל בחורות, אבל רובנו נשקר לעצמנו אם נגיד שזה לא חלק מזה
ממחקר שנערך בחירת הנשים הייתה:

speedo-line-up-sexiest-beach-body-small.jpg

לדעתי זה הגיוני אבולוציוניות, איפה גברים כמו 2.1 ו9.4 היו בעבר? לפני שהיו סטרואידים, 6.3 נראה חלש מידי ו82.3 זה הגבר אלפא הסטנדרטי שהיה בטבע אני מניח לפני כל הטכנולוגיה של היום. מה אתם אומרים על זה? מצחיק שיש גברים שמתאמנים בעיקר בשביל המטרה הזו ולא מבינים שהגוף האידיאלי הוא שילוב של גנטיקה ומסת שריר סבירה עם אחוז שומן סביר סביבות 11-14

בחירת הגברים בגוף האידיאלי:

the-most-ideal-male-bodies-winners.jpg

אגב בכוונה לא התייחסתי ל1-2 בגלל הקעקועים וזה אנשים מפורסמים ויש את האפקט הזה שבנות פשוט יצביעו לגוף של בראד פיט - כי זה בראד פיט!
לכן התייחסתי יותר לתמונות למעלה, אבל בחירת הגברים הייתה Zyzz, בנות העדיפו משהו קצת פחות מאסיבי ופחות חטוב.

המאמר המלא:
The Ideal Male Physique — What girls want & what guys want to be

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Don't listen to what girls say. Watch what they do

אני מסתכל ורואה, הם מעדיפות בדיוק את מה שהם בחרו בטבלה, אני באמת מאמין שהם נמשכות לזה
יותר מאשר לדוגמה הגוף של זיז, הוא פשוט היה 1.87 עם פרצוף יפה וביטחון עצמי מפה ועד....עד רחוק, רחוק מאוד.
אין פלא שהצליח לו, אבל מדברים על האידיאל מבחינת הגוף.

אני מסתכל ורואה, הם מעדיפות בדיוק את מה שהם בחרו בטבלה.

קודם כל, רוב הגברים מבחינה פיזית (לפחות בארץ) או שמנים או שנראים כמו הבחור שזכה במקום הראשון בטבלה ככה שמן הסתם אתה תראה הרבה גברים שנראים ככה עם בנות זוג/יזיות ומה לא.
אני על עצמי יכול לומר שברגע שהגעתי למצב שאני נמצא בו היום (שזה בין מקום ראשון לשני) ההצלחה שלי עם נשים עלתה. כמובן שנשים לא מסתכלות רק על גוף אלא גם על פנים וגובה.

עריכה: הפין של הבחור הראשון נראה גדול יותר מזה של השני וגם זה פקטור (שרירי ירכיים גדולים יותר נותנים לפין מראה קטן יותר כי הוא נראה קטן יותר ביחס לירכיים. הבחור שזכה במקום האחרון נראה כאילו יש לו מיקרופין

• פותח/ת השרשור
קודם כל, רוב הגברים מבחינה פיזית (לפחות בארץ) או שמנים או שנראים כמו הבחור שזכה במקום הראשון בטבלה ככה שמן הסתם אתה תראה הרבה גברים שנראים ככה עם בנות זוג/יזיות ומה לא.
אני על עצמי יכול לומר שברגע שהגעתי למצב שאני נמצא בו היום (שזה בין מקום ראשון לשני) ההצלחה שלי עם נשים עלתה. כמובן שנשים לא מסתכלות רק על גוף אלא גם על פנים וגובה.

אני מדבר פה על גוף, לא על פנים וגובה, כן גובה קשור לגוף אבל מדברים מבחינת מסת שריר / מותן / כתפיים / אחוז שומן וכו'
וכן יש גברים שנראים כמו המקום ה1 בטבלה (אבל לא נפוץ כמו שאתה חושב, המבנה שלו ואני מכליל גם את המסת שריר די שונה מהאדם הממוצע מבחינת כמעט הכל) ואם יש להם פרצוף ממוצע אז ילך להם טוב, זה רק מחזק.

הדיון הוא על גוף.

השרירים שהכי מרשימים בחורה זה שרירי הארנק והלשון
אני מדבר פה על גוף, לא על פנים וגובה, כן גובה קשור לגוף אבל מדברים מבחינת מסת שריר / מותן / כתפיים / אחוז שומן וכו'
וכן יש הרבה גברים שנראים כמו המקום ה1 בטבלה ואם יש להם פרצוף ממוצע אז ילך להם טוב, זה רק מחזק.

הדיון הוא על גוף.

אבל דיון על גוף בלבד הוא דבילי. זה כמו שתראה תמונות של ציצים ותבחר איזה ציצי הכי תאהב (רמז, הגדולים והזקופים יקחו). אבל יש נשים שחזה קטן יפה להן כי זה מתאים לשאר הגוף. כל הדיונים האלה מה נשים/גברים הכי אוהבים/ות הוא די עקר כי שום גורם הוא לא בודד אלא חלק ממכלול.

• פותח/ת השרשור
אבל דיון על גוף בלבד הוא דבילי. זה כמו שתראה תמונות של ציצים ותבחר איזה ציצי הכי תאהב (רמז, הגדולים והזקופים יקחו). אבל יש נשים שחזה קטן יפה להן כי זה מתאים לשאר הגוף. כל הדיונים האלה מה נשים/גברים הכי אוהבים/ות הוא די עקר כי שום גורם הוא לא בודד אלא חלק ממכלול.

חח פעמיים ציטטת וערכתי, בכל מקרה לא דבילי בכלל, לא קרוב לדבילי, ציצים? אז זה כמו שאני אפרסם תמונה חזה של גבר ואגיד מה נראה יותר טוב
אם אתה תתן תמונה מלאה של פלג גוף עליון של בחורה אגיד לך אם זה מושך אותי או לא, לא נכון בכלל מה שאתה אומר, יש הבדל בין חלק ספציפי לכל הפלג גוף עליון, למרות שלא אתנגד לדיון על Boobs 🙄

ואגב המחקר מוכיח שאתה טועה בגדול כי התוצאות היו ברורות.

חח פעמיים ציטטת וערכתי, בכל מקרה לא דבילי בכלל, לא קרוב לדבילי, ציצים? אז זה כמו שאני אפרסם תמונה חזה של גבר ואגיד מה נראה יותר טוב
אם אתה תתן תמונה מלאה של פלג גוף עליון של בחורה אגיד לך אם זה מושך אותי או לא, לא נכון בכלל מה שאתה אומר, יש הבדל בין חלק ספציפי לכל הפלג גוף עליון, למרות שלא אתנגד לדיון על Boobs 🙄

לדעתי זה דיון עקר כי תמונות לא שוות ערך למציאות ושוב, תמונה של חלק מגוף נותנת אפשרות לדמיון וגם זה משפיע

ואגב המחקר מוכיח שאתה טועה בגדול כי התוצאות היו ברורות.

לפי מחקרי סקר רובן המוחלט של הנשים אוהבות נייס-גייז אבל במציאות הנייס-גייז מוצאים את עצמם פעם אחר פעם בפרנדזון.
לפי מחקרי סקר, נשים אוהבות גברים עם ביטחון עצמי. ראיינו קבוצת נשים על כמה ביטחון עצמי חשוב ואני אפילו עכשיו צוחק מסיפור שמישהי סיפרה שם: "הייתי ברמנית ונכנסו לבר קבוצת גברים. אחד מהם היה חתיך ברמה מטורפת אבל נורא ביישן. לאחר שראיתי שהוא מתבייש להתחיל איתי אני הייתי זאת שפנתה אליו. ברגע שדיברנו פתאום הוא נפתח ופרץ ממנו כל-כך הרבה ביטחון עצמי וזה מה שעשה לי את זה"... לא העובדה שהוא היה חתיך הורס ומי בכלל שמה לב לשאר הגברים בחבורה

• פותח/ת השרשור
לפי מחקרי סקר רובן המוחלט של הנשים אוהבות נייס-גייז אבל במציאות הנייס-גייז מוצאים את עצמם פעם אחר פעם בפרנדזון.
לפי מחקרי סקר, נשים אוהבות גברים עם ביטחון עצמי. ראיינו קבוצת נשים על כמה ביטחון עצמי חשוב ואני אפילו עכשיו צוחק מסיפור שמישהי סיפרה שם: "הייתי ברמנית ונכנסו לבר קבוצת גברים. אחד מהם היה חתיך ברמה מטורפת אבל נורא ביישן. לאחר שראיתי שהוא מתבייש להתחיל איתי אני הייתי זאת שפנתה אליו. ברגע שדיברנו פתאום הוא נפתח ופרץ ממנו כל-כך הרבה ביטחון עצמי וזה מה שעשה לי את זה"... לא העובדה שהוא היה חתיך הורס ומי בכלל שמה לב לשאר הגברים בחבורה

אם אתה חתיך הביישנות שלך חמודה ומושכת, אם אתה מכוער אתה ביישן מסריח, זה ידוע.
אבל מדברים על אופי שזה סובייקטיבי מידי ותלוי ברגע, פה יש להם תמונות מול העיניים רק תחליטו, וכמעט כולם בפה אחד הצביעו לאותו בחור עם ה82.3

אם אתה חתיך הביישנות שלך חמודה ומושכת, אם אתה מכוער אתה ביישן מסריח, זה ידוע.
אבל מדברים על אופי שזה סובייקטיבי מידי ותלוי ברגע, פה יש להם תמונות מול העיניים רק תחליטו, וכמעט כולם בפה אחד הצביעו לאותו בחור עם ה82.3

כנ"ל לגבי הגוף.. אם אתה חתיך ושרירי "וואי איזה גוף!!!" אם אתה מכוער ושרירי "פחחח מנגנון פיצוי אעלק".
חתיך ושחיף "יואו בטוח בנאדם עם עומק ומעניין" אם אתה מכוער ושחיף "פחחח יא ציפלון".
קוראים לזה "אפקט ההילה" (וזה אגב משהו שהוכח במחקרים קצת יותר רציניים לגבי למה נשים נמשכות).. וזה למה אין שום סובה להתאמן בשביל למצוא חן בעיניי המין השני כי מה שחשוב זה הפנים (הסימטריה שלהן, עובי הלסת וכולי וכולי שמצביעים על גנטיקה טובה).

• פותח/ת השרשור
כנ"ל לגבי הגוף.. אם אתה חתיך ושרירי "וואי איזה גוף!!!" אם אתה מכוער ושרירי "פחחח מנגנון פיצוי אעלק".
חתיך ושחיף "יואו בטוח בנאדם עם עומק ומעניין" אם אתה מכוער ושחיף "פחחח יא ציפלון".
קוראים לזה "אפקט ההילה" (וזה אגב משהו שהוכח במחקרים קצת יותר רציניים לגבי למה נשים נמשכות).. וזה למה אין שום סובה להתאמן בשביל למצוא חן בעיניי המין השני כי מה שחשוב זה הפנים (הסימטריה שלהן, עובי הלסת וכולי וכולי שמצביעים על גנטיקה טובה).

אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר, אבל זה לא דיון על לסתות וסימטריה, זה דיון נטו על הגוף כי זה פורום שנוגע לזה והאשכול מדבר על הגוף.

חתיך :''הוא לא מצא עבודה איזה מתוק, הוא מחפש את משמעות החיים'

מכוער: ''יצור....שילך לעבוד''

אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר, אבל זה לא דיון על לסתות וסימטריה, זה דיון נטו על הגוף כי זה פורום שנוגע לזה והאשכול מדבר על הגוף.

חתיך :''הוא לא מצא עבודה איזה מתוק, הוא מחפש את משמעות החיים'

מכוער: ''יצור....שילך לעבוד''

נכון שזה דיון שמדבר על גוף, אבל זה בדיוק למה אמרתי שלדעתי הדיון הזה עקר.

חתיך: "הוא גר עם ההורים עדיין... מקסים לראות ילד שדואג כך להורים שלו"

מכוער" חחח איזה אפס עדיין גר עם ההורים"

• פותח/ת השרשור
נכון שזה דיון שמדבר על גוף, אבל זה בדיוק למה אמרתי שלדעתי הדיון הזה עקר.

חתיך: "הוא גר עם ההורים עדיין... מקסים לראות ילד שדואג כך להורים שלו"

מכוער" חחח איזה אפס עדיין גר עם ההורים"

יש גם מחקרים שמראים שהדבר הכי מושך בגבר זה היחס בין הכתפיים למותן, יש מחקרים על כל דבר, ידוע שפנים זה הכי חשוב.
אבל בוא נתרכז בגוף ובדיון עצמו, עקר או לא עקר, לא מדובר פה אם יהיה לך גוף כזה אז בנות יעופו עליך, מדברים מבחינת
גוף מה אידיאלי.

יש גם מחקרים שמראים שהדבר הכי מושך בגבר זה היחס בין הכתפיים למותן, יש מחקרים על כל דבר, ידוע שפנים זה הכי חשוב.
אבל בוא נתרכז בגוף ובדיון עצמו, עקר או לא עקר, לא מדובר פה אם יהיה לך גוף כזה בנות יעופו עליך, מדברים מבחינת
גוף מה אידיאלי.

גוף אידאלי זה גוף "אתלטי": מסת שריר קיימת אך לא מוגזמת עם אחוז שומן של 10-15%, חגורת כתפיים מרשימה לעומת מותניים יחסית צרים.
שרירי ירכיים לא גדולים כל-כך.. בקיצור גוף בצורה של משולש הפוך (גוף של שחיין). אתה יכול לראות את זה בכמה שבחורות מייררות על הגופות של השחיינים באולימפיאדה

• פותח/ת השרשור
אישה אומרת X ומתכוונת ל-Y.
לא הייתי מקשיב לנשים בנושא הזה.

עזוב את השטות הזו, ידוע פה ושם, אבל שמציגים להם תמונות למה שהם ישקרו? גם לבנות יש IQ תקין אל תדאג, הם בחרו למה הם הכי נמשכות
הם לא התבלבלו.

אי אפשר לדון על משהו אם הטענה היא ''עזוב, היא לא התכוונה לזה''

איך הדיון נהפך לcringefest של אנשים שתופסים את עצמם כמכוערים :X
וכן התוצאות דיי נכונות, הרבה בחורות תופסות מי שבעל מסה רצינית כמוגזם שלא נדבר על מפתחי גוף מקצועיים, שלכל מי שלא מעסק בזה נראה "דוחה" חברים לא כולם רוצים טרפזים ענקיים ולרוב זה משהו שלא יראה מושך...
אני דיי בטוח שקטגוריית הphysique בIFBB תיהיה הכי מושכת לרוב הנשים.

איך הדיון נהפך לcringefest של אנשים שתופסים את עצמם כמכוערים :X
וכן התוצאות דיי נכונות, הרבה בחורות תופסות מי שבעל מסה רצינית כמוגזם שלא נדבר על מפתחי גוף מקצועיים, שלכל מי שלא מעסק בזה נראה "דוחה" חברים לא כולם רוצים טרפזים ענקיים ולרוב זה משהו שלא יראה מושך...
אני דיי בטוח שקטגוריית הphysique בIFBB תיהיה הכי מושכת לרוב הנשים.
גם הifbb זה מוגזם לרוב הנשים , בחורות רוצות לרוב גבר באזור ה1.80-1.85 על משקל של 75-85 עם אחוז שומן סביר של 10-13 .
כמובן שאני מדבר בהכללה ולא לגבי כל הנשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית