ייעוץ סייקל שני

מישמיש 85

משתמש מתחיל
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
היי אני מתאמן שנה בערך

עברתי סייקל ראשון של איננטאט 500 לשבוע למשך 10 שבועות

עם 500 פרגניל לכל הסייקל

ו pct של טמוקסיפין וכלומיד כדור מכל סוג למשך 4 שבועות

עכשיו אחרי מנוחה של 4 חודשים

אני מתכוון לעשות סייקל שני

שמורכב מ סוסטנון 300 מ.ג

ובולדנון 300מג

וההמלצה של המוכר שאני אקח 900 סוסטנון לשבוע

ו 600 בולדנון

כמובן עם פרוברון 25 מג ליום

ופרגניל 500 יחידה פעם בשבוע

ול pct אמר שמספיק טמוקסיפין לבד בלי כלומיד

בבקשה מה ההמלצה לסייקל ?

אני בן 32

גובה 187

משקל 78

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
קודם כל אין דבר כזה שהוא לא יחזיר. אלף כל הוא חייב להחזיר לך, הוא לא רוצה להחזיר? לא מוכן? אין בעיה לך איתו ראש בראש תגיד תאיים עליו שתפרסם אותו בפורום LBS . עכשיו כשאני אומר את זה אני לא באמת מתכוון לכך, תפחיד אותו למה אני יגיד לך תסיבה. כל מה שהוא דחף לך אלה חומרים מדוללים ובטוח שהם המיץ של הזבל סייקל ראשון ושני בחיים לא מגיעים ל 900מג ולא ל 750 בוודאי לא לגרם טסט שזה 1,000מג בשבוע. אתה יכול לעשות 500מג שבועי ואתה תרגיש כמו גרם טסט. זאת הבעיה שהדילר שלך מנסה לדחוף לך כמויות הזויות אז תדע שיש פה מניאק ותיזהר. חוץ מיזה שאתה לא חייב לדחוף בכח אוכל כי אם עשית סייקל עם חומרים אמיתיים התאבון שלך היה עולה והיית אוכל בהתאם, טוב זה קודם כל אתה מבין שנידפקת .
זה הטסט הראשון שלקחתי והוא לא המיץ של הזבל
לפי ההמלצות של כולם שזה מעולה
מדיטיק..
רשמתי ממש בפוסט כאן את ההודעה הזו:
ייעוץ - Pct
ומה שאני רוצה להדגיש עבורך, הוא שקודם כל הכי חשוב זה לדעת מה אתה עושה בתחום. תסדר את התזונה, האימונים, מנוחה, התאוששות בין לבין, פרקטיקה של כל השאר ומה שביניהם. אם לא תצליח להתמיד ולהקדם טבעי, נראה לך שעם חומרים זה יהיה לך יותר נוח וקל? בדיוק ההיפך. פניה לאיש מקצוע (מאמן + תזונאי) ליישור קו ואפילו מעבר היא בגדר החובה
תודה רבה לך
את האמת אני החלטתי לדחות את זה לפחות עוד שנה
ואני הולך להתיעץ עם מאמן מוסמך ותזונאי טוב .
זה הסייקל השני
המלצות על הסוגים של החומרים
האם הם של חברות אמינות ?
הבולדנון
והסוסטנון
???

קבצים מצורפים

• 20180224_223053.jpg
    20180224_223053.jpg
    KB 44 · צפיות: 139
  • 20180224_223218.jpg
    20180224_223218.jpg
    KB 46.5 · צפיות: 133
meditech חברה טובה השאלה היא אם מחו"ל
בטח מחו״ל.
אתה לא יודע שבארץ הברחת חומרים אסורים היא חוקית ולכן אין שום בעיה להעביר עשרות אלפי ויאלים דרך הגבול. אפילו לא צריך לשלם על זה מיסים.

זה הטסט הראשון שלקחתי והוא לא המיץ של הזבל
לפי ההמלצות של כולם שזה מעולה
מדיטיק..

תודה רבה לך
את האמת אני החלטתי לדחות את זה לפחות עוד שנה
ואני הולך להתיעץ עם מאמן מוסמך ותזונאי טוב .
זה הסייקל השני
המלצות על הסוגים של החומרים
האם הם של חברות אמינות ?
הבולדנון
והסוסטנון
???
"עוד חזון למועד"
הרגע הפנמת שאתה צריך להשתפף בתזונה, אימונים ומה שבניהם. מה יהיה הסייקל העתידי שלך (ואם בכלל יהיה) - לא ניתן לקבוע כרגע. מדיטק חברה טובה באופן כללי, תלוי במקור (לא משנה אם זה מ"חו"ל")

• פותח/ת השרשור
האם החברות של החומרים האלו טובה ואמינה ?
הבולדנון
והסוסטנון ?

קבצים מצורפים

• 20180224_223218.jpg
    20180224_223218.jpg
    KB 46.5 · צפיות: 115
האם החברות של החומרים האלו טובה ואמינה ?
הבולדנון
והסוסטנון ?
חומרים בטוחים היחידים שקיימים הם רק מבית מרקחת.
כל מה שלא מבית מרקחת תלוי באמינות הסוחר שלך ולא בתווית שמודבקת על ויאל.

• פותח/ת השרשור
הסוחר וכל סוחר מה שחשוב לו זה הכסף לך תדע אם הוא אמין או לא הוא מספק לכל האיזור ולהרבה מאוד אנשים
ועם כל הוותק שלו והשיווק שהוא עושה ומוכר אני לא אוכל לדעת אם הוא אמין או לא כי זה חלק מהפרנסה שלו למכור חומרים לאנשים .

בטח מחו״ל.
אתה לא יודע שבארץ הברחת חומרים אסורים היא חוקית ולכן אין שום בעיה להעביר עשרות אלפי ויאלים דרך הגבול. אפילו לא צריך לשלם על זה מיסים.
זה נשמע כאילו הוצאת שאלה הכי מיותרת בתאוריה

אתה מאמין בחומרים מחו״ל?
האמת שניסיתי כמה וכן יש כאלה שהם סבבה ויש שלא למשל אסיה פארמה הם מאוד נעימים בהזרקה אבל הרגשתי 70% חומר פעיל לעומת פארמהקום שממש הרגשתי

האמת שניסיתי כמה וכן יש כאלה שהם סבבה ויש שלא למשל אסיה פארמה הם מאוד נעימים בהזרקה אבל הרגשתי 70% חומר פעיל לעומת פארמהקום שממש הרגשתי
לגבי פארמהקום יש אחלה ביקורות באתרים רוסיים.
לגבי חומרים מ״חו״ל״, לדעתי רוב החומרים בשוק ישראלי הם תוצרת ארץ. זאת בלי קשר לתווית שמודבקת עליהם. כמובן כוונה לאנדרגראונד.

לגבי פארמהקום יש אחלה ביקורות באתרים רוסיים.
לגבי חומרים מ״חו״ל״, לדעתי רוב החומרים בשוק ישראלי הם תוצרת ארץ. זאת בלי קשר לתווית שמודבקת עליהם. כמובן כוונה לאנדרגראונד.
האמת שניסיתי חברות גם בארץ לפה ולשם אתה יודע. אני תמיד אוהב לנסות דברים חדשים, הכי הרבה חוזרים לארץ
אבל מה שניסיתי מחו"ל זה בוודאות מחו"ל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית